זה היה בצחוק!!!!!
L lacrimosa girl New member 18/8/07 #21 לבת של יקראו בז`יז`ניה./tapuzforum/images/emo3.gif או מה שתומאס יחליט./tapuzforum/images/emo69.gif
L lacrimosa girl New member 18/8/07 #22 מזלט יקירה/tapuzforum/images/emo77.gif/tapuzforum/images/emo23.gif לי יש הרבה יותר מדי כאלו/tapuzforum/images/emo178.gif
מזלט יקירה/tapuzforum/images/emo77.gif/tapuzforum/images/emo23.gif לי יש הרבה יותר מדי כאלו/tapuzforum/images/emo178.gif
I Itay Simons New member 18/8/07 #24 ../images/Emo6.gif מזל טוב!!!! ../images/Emo24.gif יא, אז בטח עכשיו גם היא תהיה מאגניבה כמו אח שלה ^_^
../images/Emo6.gif מזל טוב!!!! ../images/Emo24.gif יא, אז בטח עכשיו גם היא תהיה מאגניבה כמו אח שלה ^_^
פ פונצית גירל האמיתית New member 18/8/07 #25 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
T The Cat Woman New member 18/8/07 #27 תודה לכולכם ../images/Emo9.gif עדיין לא ראיתי אותה, אני לא רוצה להעיק שם בביה"ח... יותר מדי אנשים זה כבר לא במקום אמא שלי שם עכשיו וסבתא שלי כבר הייתה ועכשיו הלכה שוב והיא אמרה שהיא מהממת- פיצית כזאת, עדינה עם עיניים גדולות ואפורות יוווו קוקית ^^
תודה לכולכם ../images/Emo9.gif עדיין לא ראיתי אותה, אני לא רוצה להעיק שם בביה"ח... יותר מדי אנשים זה כבר לא במקום אמא שלי שם עכשיו וסבתא שלי כבר הייתה ועכשיו הלכה שוב והיא אמרה שהיא מהממת- פיצית כזאת, עדינה עם עיניים גדולות ואפורות יוווו קוקית ^^
T The Fantasy New member 19/8/07 #32 מזל טוב בובי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif