לעניין הכדור ביום
אני לא מכירה אותך, אבל אני מניחה שאם את מנהלת כאן את הפורום ככל הנראה שאנחנו באותה סירה מבחינת הכדור ביום, יכול להיות שאצלך זה מדבקה פעם בכמה ימים או ג'ל פעם ביום, אבל אני בטוחה שאת לא משקיעה בזה יותר מאמץ מלגרוב גרביים.
אני גם בטוחה שלא קמת יום אחד הסתכלת על הקירות ואמרת פאק איזה שיעמום זה להיות גבר, ממחר אני הופכת לאישה, שיוואוו איזו התרגשות!!!
בקטע הזה אני סמוכה ובטוחה שאני חיה יום יום את החלום של 99% מהטרנסיות, ורוב האנטגוניזם שאני מקבלת כאן זו פשוט קנאה יוקדת, אני סולדת מהאמירה טרנסית, בדיוק כמו שלסבית אחת אמרה לי "אני לא לסבית, אני פשוט אוהבת נשים" אז כן, טכנית בהגדרה היבשה היא לסבית, אבל היא פשוט אוהבת נשים, אני אנסה להסביר את ההבדל, ההגדרה לסבית זו הגדרה קשה כבדה שכמעט אפשר להגיש בה את האצבע שמצביעה עליך ואומרת "את לסבית". מנגד להגיד "אני פשוט אוהבת נשים" זה משהו יותר רך יותר עדין ופתוח.
אותו הדבר עם טרנסית, כן לפי ההגדרה היבשה, אני טרנסית, הביטוי טרנסית מרגיש לי משהו מפולג, לא גמור, לא אפוי, משהו שדורש שישלימו אותו לכדי אישה, שאני מסתכלת במראה אני פשוט רואה אישה, לכן מאוד קשה לי לחשוב על עצמי כטרנסית כי אני קודם כל בעיני עצמי אישה, פשוט אישה בלי שום תוספת.
זו הסיבה שמישהי אומרת לי את טרנסית, אני מרגישה סלידה מהמונח הזה. שאני חושבת על זה אני התחלתי את התהליך יחסית די מוקדם ומעולם לא ממש הגעתי למימדים של זכר ממוצע, יש לי ידיים יותר קטנות משל אמא שלי, בנעליים אני מידה 37-8 כמו אמא שלי, ועם חזה טבעי B80 או C75 תלוי במותג, לכן אני מרגישה הרבה יותר נוח ולוגי לחשוב שלא הייתי בן מעולם אלא אישה שהטוסטסטרון החריב לה את הגוף. אני יודעת שיש לי כוח רצון עצום והתמדה עילאית בכל מה שנוגע לשינוי, יתכן וזו גם הסיבה שקשה לי להבין טרנסית שמתחילה תהליך בגיל 30 או 40, בעיני זה נתפס כמשהו לא הגיוני, משום שלי זה היה ברור כשמש שמשהו לא תקין עם הגוף שלי וזו מלחמה נגד השעון. לכן גם קשה לי עם טרנסיות שמתחילות מאוחר ואומרות שזה בגלל המשפחה, ומה יגידו השכנים, כי אם היה להם כולסטרול גבוה, הן היו הולכות לרופא, והוא היה נותן להן כדור ביום.