פרויקט מגילת הפוטבול הישראלית

Yo-man

New member
פרויקט מגילת הפוטבול הישראלית

טוב, השירשור שהתחיל כמשהו קטן ולא מסודר תופס תאוצה, להלן ההודעה הרישמית. עד כה יש לנו 4 מתנדבים לניתוח 7 קבוצות. רשף: אינדיאנפוליס, פילדלפיה וסן פרנסיסקו עופרי: קרולינה וג'קסונוויל Football all the way: ניו יורק ג'טס Lucky Sob: גרין ביי יש עוד 25 קבוצות שמחכות לאימוץ, אז קחו יוזמה ובואו להיות חלק מחוברת/ספר ההדרכה הראשון בעיברית לפוטבול אמריקאי. רשף הציע שנחכה עד הדראפט באפריל לפני שנפרסם את המאמרים השונים ואני מסכים, אבל זו לא סיבה לא להתחיל לעבוד על זה כבר עכשיו. אפשר וכדאי להתחיל לרכז מידע על הקבוצות לפני הדראפט, כי בסך הכל רוב הקבוצות ישמרו על האופי שלהן וההרכב המרכזי גם כך. אני חושב שכדאי יהיה להתחיל לעבוד על המאמרים כבר ולסקור לפי הרשימה הבאה: 1. ההיסטוריה של הקבוצות (כמה שנים בליגה, לאיזה בית משתייכים, יריבויות ארוכות שנים, אחוזי הצלחה מהיווסדם, כמה פעמים זכו במשהו ומתי, איזה שינויים עברו - כמו ה-LA ראמס שעברו לסנט לואיס וכדומה) 2. הבעלים (בכמה מילים אם יש להם השפעה חזקה, אם יש להם מניירות ושגעונות, אם הם עוסקים בעוד תחומים מעניינים) 3. האיצטדיון הביתי (מתי נבנה, קיבולת, משמעות, תנאים - כמו מייל היי בדנבר שמקשה על האורחים בגלל אויר דליל ואנקדוטות כמו אירוח SB או אירועים ביזאריים אחרים - כמו דלאס והכוכב של TO). 4. האוהדים (הכי רועשים, הכי אלימים, מצחיקים, נאמנים... whatever) 5. צוות המאמנים (רק אם יש משהו חשוב או מיוחד במאמנים המשניים כמו מאמן הרסיברים או זה של הליין...) 6. חוזקים מול חולשות של הקבוצות לפי: 6.1 התקפה - QB, רסיברים, רצים, ליין. 6.2 הגנה - ליין, LB, קורנרים, סקונדרי. 6.3 ספיישל טימס - החזרת בעיטות, חסימת בעיטות, שערי שדה ואקסטרה פוינטס, און-סייד קיקס וכו'. לכל אלה אפשר להוסיף גם כמה מילים על המחליפים, אם זה רלוונטי, כמו שלקורי דילן יש רץ מחליף קווין פולק (אח של מרשל) שבעצמו הוא חתיכת כלי. 7. ה-Rookies יכנסו בסוף המאמר כחלק מהתפי מהקבוצות לעונות הבאות. 8. הערכה לעתיד הקבוצה לפי הסקירה לעונה הקרובה ולעתיד הרחוק יותר. תרגישו חופשי להתחיל לשרבט כמה מילים, כמה ראשי פרקים ותרגישו בנוח להתרגש. אנחנו עושים משהו מאוד מיוחד פה. אני מחכה לראות איזה קבוצות לא ייבחרו ואקח אותן עלי בסוף. רעיונות לפרקים נוספים (אבל בלי להיסחף לרמת המיקרובים והצוות הרפואי) יתקבלו בברכה, ובקרוב נסגור את הפורמט ונתחיל לעסוק ב-Off Season Football כמו שצריך.

Yo-man

New member
ריידרס שלך

אני בטוח שלא תשכח לכתוב על ה-Black Hole

RoyBehar

New member
אם אף אחד אחר לא יקח אותם...

אני מוכן לעשות את הסיכום על הברונקוס (ד"א, אני זה Jake The Snake , פשוט בניק אחר כרגע) אבל הבעיה היא שעם העבודה וכל מיני עיסוקים אחרים, זה עלול לקחת לי קצת זמן. אם יש מישהו עם יותר זמן פנוי שרוצה לטפל בברונקוס, הוא מוזמן, אם לא אני מוכן לנסות)

Yo-man

New member
אנחנו לא ממהרים

כמו שאמרנו, רק באפריל אני רוצה לשחרר את הסיכומים האלה. אם עוד חודש תראה שאתה לא מתקדם תגיד לי ונראה מה נעשה. אני גם בטוח שעוד מעט יכנסו שאר האוהדים של דנבר (אחת הקבוצות האהודות פה בפורום, אגב) ותמיד אפשר ששניים או יותר יעבדו יחד על אותה קבוצה. ותודה.

H20Knick

New member
I want the Giants...

I just saw this now, Im a giants fan all the way!! i cant see myself writing on another team... PLEASE LET ME HAVE THE GIANTS

Yo-man

New member
דבר עם פוטבול-אול-דה-ווי

אין לי בעיה שתעבדו ביחד, רק שאין לי דרך אחרת חוץ מ"כל הקודם זוכה" לגבי בחירת הקבוצות... אם זה בסדר מצד FATW זה של שניכם. יש מספיק עבודה לכלום, אל תדאג

לעבוד ביחד נראה לי קצת ללכת רחוק

מדי. זה לא איזה עבודה באוניברסיטה. אני אקבל את ההצעה של יורם בדבר כל הקודם זוכה. נראה לי הוגן. H20Knick קבל זאת בהבנה. נצטרך אחד את השני בשביל ניחומים שנה הבאה.

Reshefgarcia

New member
הוספת סעיף....

אני מציע גם סעיף על שחקני עבר גדולים... איך אפשר לכתוב על הניינרס בלי מונטנה ויאנג? או על הג'ייאנטס בלי LT, או על הפאקרס בלי רג'י וויט וכ"ו... לכל קבוצה בליגה...אפילו אם זאת נמושה יחסית כמו הבראונס או הקרדינלס יש לפחות שניים שלושה שחקנים כאלו...

cwoodson

New member
אני אקח את גרין ביי פקרס

אמנם אוהד ריידרס אנכי אך מישהו כבר לקח אותם ואני מוכן לתת את הכבוד ללומברדי ופארב.

Reshefgarcia

New member
כולם לקרוא בבקשה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למען מי שאין לו כוח לקרוא את כל השירשור... להלן רשימת הקבוצות התפוסות,ושמות האנשים שכותבים על הקבוצה... למען הסדר הטוב,אנא,קראו את ההודעה,והשתדלו לא לבזבז אנרגיה בכתיבה על קבוצות שמישהו אחר כבר כותב עליהן... אם אתם רוצים לשתף פעולה עם מישהו,פנו אליו... יש עוד המון קבוצות פנויות שמחכות למאמצים... RESHEFGARCIA - פילדלפיה,אינדיאנפוליס,סן פרנסיסקו OFRIBECKER - קרוליינה,ג'קסונוויל FOOTBALL ALL THE WAY - ניו יורק ג'ייאנטס LUCKY SOB - פאקרס AMIR BA - מיאמי דולפינס עופר 49 - אוקלנד ריידרס JAKE THE SNAKE - דנבר ברונקוס סה"כ 7 כותבים ו 10 קבוצות...מה שמשאיר לנו עוד 22 קבוצות... יאללה...

Reshefgarcia

New member
ועוד משהו קטן...

עם כל האוהדים שלהם פה...איך זה שאף אחד עוד לא לקח את ניו אינגלנד?

עוד הצעה לסעיף

"הקבוצה ואני"- למשל במקרה שלי "ה-GIANTS ואני". כל אחד (אם זה רלוונטי וזו קבוצתו האהודה) יכתוב איך התחילה האהדה לקבוצה,מתי, משחקים שהיה בהם, וכו'. נראה לכם?

Reshefgarcia

New member
לדעתי....

את החלק הזה כדאי לצרף כנספח בסוף החוברת... כיוון שאנחנו רוצים להשוות לחוברת/עלון הדרכה/מדריך הזה מראה מקצועני,אפקטיבי ומסביר... ומצד שני,סיפורים מהסוג הזה הם משהו שגם יכול לשבות את דמיונם של כאלו שרוצים לדעת יותר... ולכן,אני בעד,כל עוד זה כנספח,ולא כחלק אינטגרלי...

למעלה