פרויקט מגילת הפוטבול הישראלית

Yo-man

New member
מסכים עם רשף ועם FATW

יש מקום לצד אנושי, אבל לא בתוך הסקירה המקצועית אלא כנספח אנושי. רעיון מצויין שבטח יתן לכל המארז הזה עוד ערך. חברים, עכשיו חסרים לנו רק עוד כמה כותבים...

Reshefgarcia

New member
תקרא קצת למעלה....

תאריך היעד הוא בסביבות סוף אפריל,אז יהיה הדראפט,וכך נוכל להוסיף לכל קבוצה פרק על העונה הקרובה,והשפעות הדראפט עליה...

LuCkY SoB

New member
הבעיה בסוף אפריל

היא ששוק ההעברות עדיין בעיצומו, ויכול להתבצע טרייד חשוב שיכול לשנות לגמרי את פני הקבוצה. אולי כדי לדחות את הדד ליין בעוד חודש או משהו כזה, עד שההרכב יתחיל להתגבש.

Yo-man

New member
זו לא בעיה

כי זה שהכל יהיה מוכן לא אומר עוד שאנחנו מדפיסים או מפיצים את זה לכל העולם. נראה מה יהיה לנו בידיים, נראה אם יש את מי לעניין במוצר, ובזכות העובדה שהכל נעשה על מחשב ולא מודפס נוכל לשנות כל מה שנרצה עד שנחליט או עד שיתאפשר לנו להשוויץ במה שיצרנו. מה שאני חושב הוא שעד אפריל יהיה לנו שלד, עד יוני יהיה לנו מוצר ועד אוגוסט נשדרג אותו כמה שנוכל. הליגה מאוד דינאמית. אם היינו עושים את הפרויקט הזה בשנה שעברה היינו מנבאים למיאמי יופי של עונה עם בוסטון כרסיבר וריקי כראנינג בק המובים של השנה שעברה. אף פעם לא נהיה ב-100% מעודכנים כי הליגה משתנה מיום ליום, אבל היעד הוא כמו שאמרתי: אפריל - 32 מאמרים מלאים, אחד לכל קבוצה. יוני - עדכונים של הפרק האחרון על טריידים ורכישות, הגהה ותיקונים. אוגוסט - הפצה, בתקווה שיהיה למי ושיהיה באמת מה... מוסכם ?

Yo-man

New member
טוב מאוד וכל הכבוד.

יש לך הרבה מה לכתוב על אחת הקבוצות הותיקות בליגה. זה יהיה יותר מהנה ממה שאתה חושב. תודה

H20Knick

New member
בשמחה.

אני לא חושב שאני הולך לסבול כשאני כותב על הJETS.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo45.gifמעולה,תודה לכם

ככה אני אוכל להרחיב את הידע שלי לגבי הקבוצות בליגה ולא אכיר רק את המובחרות תודה רבה.

למעלה