מראים את סארק ולורן מענים את ווהן (מסכנציק) עם מכות חשמל ומים!! ואז רואים את לורן מצילה את ווהן וכאילו אומרת לו שהכל היה שקר....יענו היא מהטובים בעצם???
טוב נו, אבל אנחנו יודעים כמה הפרומואים האלה רק מבלבלים אותנו
not everything was a lie משמעו: לא הכל היה שקר. אני חושבת שהבלונדה התכוונה לזה שכן היו לה רגשות אליו (נו איך לא - בשבילך ווארטי) ושלא הכל היה שקר בקשר שלהם. אם הסתכלתם טוב בפרסומת אז אפשר לבחין בעצב שלה כשהיא ראתה את ווהן מעונה ע"י סארק. אבל כמו שאתם יודעים הפרומואים האלה הם הכי מבלבלים בעולם. רוצים שנחשוב משהו ובעצם זה שונה לגמרי ממה שחשבנו. קראתי איפה שהוא (בטעות ג'ואי אלפא בטעות...)שהולכים לדקור את ווהן!!!! עכשיו הבנתי בעצם למה מייקל ווארטן התכוון בדבריו שהוא לא יודע אם הדמות שלו חוזרת בעונה הרביעת ושהוא לא יודע אם היא תעמוד בזה. האמת היא שלא איכפת לי אם יירו, ידקרו, ייענו אותו וכו כל עוד הוא חוזר.
אין מה לדאוג, הייתה כבר כתבה בעיניין ומייקל ורטן אוהב להתבדח בנושאים רבים מידי אפשר להגיד שהוא שטוטניק כזה חחח, וכשהוא אמר שאולי הדמות שלו לא תחזור אז התגובה של ג'ניפר הייתה Oh puh-leeze: As for Alias, Vartan hints that his character's life will be left hanging in the show's May season finale, which shoots next week. "I don't know if I'm coming back for the fourth season. I don't know if my character will make it." But that just got Garner's eyes rolling. "Oh puh-leeze," she said. "What drama." מתוך הכתבה ש VARTY הוסיפה בפורום http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=908&msgid=30454370
שכן יהרגו אותו. או יעשו לו מוות מדומה, כלומר הוא ימות ויעלם כעונה ובינתיים סידני תתרגל לחשוב שווהן מת, ובינתים תמצא ישהו אחר ואז ווהן איכשהו יחזור אוז תהיה הבחירה מבין שניהם..
ורטן הוא דמות מרכזית באליאס. גם במדיה תמיד מציגים את ווהן וסידני כדמויות מרכזיות אז...הוא ישאר לעונה הזאת וגם ג'ניפר חושבת כך עם ה"או פליייזזזז, וואט אה דרמה" . מייקל הוא קונדסון קטן עם המשפטים שלו. עוד הוכחה- ראיתם את הסרטון שהילדה ואמא שלה מראינים שחקנים בסרט של ג'ניפר 13/30 אז שם היא שואלת את מייקל אם הוא ירצה לעשות סרט קולנוע עם גרנר והוא עונה לה, שהיא היא עובדת איתו 3 שנים ועכשיו שהם נכנסים לשנה הרביעית נראה לו שג'ניפר תשתעמם ממנו אחרי כלכך הרבה שנים כדי לעשות סרט וגם כאן הוא התלוצץ כמובן
אולי לסיפור לא-סידני/ווהן, אלא ל"פלוט" אחר שקשור לסידני. איך אפשר בלי מייקל??? זה לא כמו ויל ופרנסי שהוציאו והם חסרים אבל לא דרמתי. אם ווהן לא יהיה, הרבה מאוד אנשים לא ימשיכו לראות, כולל אותי! זה פשוט פחות יענין אותי...
לדעתי סיכוי סביר שימות, ויעלם עונה שלמה, למה? כי הסיפור אהבה בין סידני ווהן נמשך הרבה זמן. הם מתחו את זה הרבה יותר מדי. לדעתי הוא ימות או ייעלם לונה לפחות. ולסידני ימצאו מישהו אחר