פרומו 320

rifkin1

New member
מההההההההההההההה????...

לללללללללללללללאאאאאאאאאאאא אל תגיד דברים כאלה בקשהההההההההה. זו הסיבה שאני שונאת סדרות פתאום אחד הראשיים עוזב זה כל כך מעצבן...

varty

New member
הוא יחזור

תראי מה כתבתי בכותרת "לא נראה לי". למטה יש קישור.

Moreiro

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

אוי נו ב-א-מ-ת אם עכשיו לורן הולכת לעשות כאילו כל הזמן הזה היא היתה סוכנת משולשת - זה כבר מוגזם
נמאס
סחטתם את הסיפור יותר מדי
(חוצמזה.. שלא הגיוני שהיא היתה עם הCIA כי עובדה שלא דיקסון ולא אף אחד אחר ידע על כך..)

varty

New member
לא...../images/Emo58.gif

היא סתם מנסה לעבוד על ווהן שוב, יענו עזרה לו. מקווה שהוא לא כזה מטומטם והוא לא יאמין לה.

joyalfa

New member
בטעות עלק

לריפקין אני כבר יודע איך את אוהבת להרוס לעצמך לא חידשת לי כלום את לא עובדת עלי את עובדת על עצמך

rifkin1

New member
ג'ואי אלפא!

לא אני לא יודעת כלום וזה כן היה בטעות! נכנסתי לאיזה פורם ומישהו שם סיפר את זה בלי להגיד שזה ספויילר. אתה לא חייב להאמין לי.

dress n glasses

New member
לא מבינה למה אתה כועס כל כך

אם היא קוראת במודע ספוילרים אז מה...ברבה כאן עושים את זה. ובעניין ספוילרים שנחשפים אליהם בטעות. אני יכולה להגיד על עצמי שהשבוע ראיתי איזה קליפ של אליאס שהצוות מדבר שם ומליסה ג'ורג' בעצמה חשפה שם ספויילר כל כך גדול שאם הוא נכון הוא בטוח יהיה בשניה אחרונה של הקליף האנגר (הפרק האחרון לעונה). ותאמין לי שלא רציתי לדעת. קורה...

varty

New member
כן, כל כך כעסתי על מליסה

איך היא מעיזה!!! (אם זה נכון בכלל)

rifkin1

New member
מה אתם כועסים על מליסה???????

לא הבנת נכון. מליסה לא עשתה ספויילר זה התפקיד של מייקל זוכרת??? מליסה בסך הכל סיפרה שמישהו בא אליה עם רעיון לקליף הנגר זה הכל. נראה לכם באמת שהיא תספר מה הקליף הנגר של העונה השלישית???? הרי היו עושים עליה עמבוש

varty

New member
אבל אנחנו עושים עליה עמבוש

סימן שזה נכון
אני רוצה להשתמש באייקונים החדשים אז... ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת , מי בנה ומי נטה? כולנו ביחד.

Wiccan Scorned

New member
../images/Emo58.gifאולי היא באמת אוהבת אותו?!

כאילו מי לא יוהב אותו
... אניווי לא הגיוני שיעשו שהיא סוכנת משולשת.. אחרת
אין מצב שהיא הייתה מרשה לאמא שלה להרוג את אבא שלה...

Wiccan Scorned

New member
וואי נראה פרק ענק....

אוף.. תגידו אין אייזה אתר שיש בו טריילרים באיכות יותר טובה? (כמו וידיוט, למי שמכיר, שיש בו טריילרים של פוקס( באפי, 24, מכושפות וכו') באיכות מעולה)?

joyalfa

New member
יודעים מה????

להחשף לספויילרים בטעות זה עוד בסדר אבל הרבה יותר כיף לראות את הפרקים מבלי לדעת כלום ולא ללכת ולחפש באינטרנט מה יקרה - פשוט להיות סבלניים ובעלי אופי חזק ופשוט להיות מופתעים בפרק מישהו מסכים ?

Wiccan Scorned

New member
ראסמי...

זה כיף כשזה בהפתעה... אני כמו אדיוט הרסתי לעצמי את הסוף של עונה ראשונה ושניה...
אגב אחלה ניק (אני גם באפסטר)

prophecy girl

New member
לא נורא../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif

תמנע מספוילרים לעונה הזאת והכל יהיה בסדר
ותודה
אכן, באפיוורס רולז

למעלה