פרופ' רובין מתל השומר

שגיא155

New member
חוות דעת על ד"ר רובין אל מול ד"ר מינץ ירון

שלום לכם, אני לפני כשבועיים ימיים קבעתי פגישות עם שני מנתחים, פרופ' רובין וד"ר ירון מינץ
הגעתי לפגישה עם פרופ' רובין המתנתי שעה בתור (לא נורא ) בסוף נכנסתי
הפרופ' הסתכל עלי פעם אחת בלבד !!!! שאל שאלה אחת!!!! (מה הBMI שלי )
לא פתח אפילו פעם אחת את התיק הרפואי שלי עם כל הבדיקות שעשיתי
ושלח אותי למרפאתו בתל השומר עם פתק לקבוע תור מחדש, (למה אחרי שאני ממתין שעה אתה שולח אותי שוב לקבוע איתך פגישה רק במיקום אחר???
למה אני כלקוח צריך להיות מטורטר בגלל שיקולים כאלה ואחרים ושוב לקבוע פגישה להגיע ולהמתין בתור ששוב תראה אותי רק במבנה אחר???
הייחס שלו היה משפיל ממש !!! כאילו אני מטריד אותו!!! ולחשוב לתת לידיו של אדם כזה את בריאותי ???
חלפו להם יומיים-שלושה והגעתי לפגישה אצל ד"ר ירון מינץ ,המתנתי בתור שעה וחצי !!!!!!! (לא נורא ,ככה זה בחיים )
נכנסתי פנימה ופגשתי ד"ר -אדם- בעל כבוד לעצמו למקצועו ובעיקר לאנשים שיושבים מולו !!!!
שעה שלמה הוא הסביר לי . צייר מה הוא עושה לכיבה , איך זה מתנהל, מה הסיכונים, מה הסיכויים ,מה תהייה התוצאה ,בסוף הוא עוד אומר שאל כל שאלה !! איזה שאלה נשאר לי לשאול אחרי הסבר מדוקדק של שעה????
עבר על התיק הרפואי מסמך מסמך שאל שאלות הסתכל עלי כל הזמן!!! שעה שלמה !!!
יתכן מאד שפרופ' רובין הוא מקצוען ,אבל זה לא מספיק ,ישנם הרבה מקצוענים ,רופא מנתח צריך עוד כמה תכונות, ומפגשתי איתו כמה מהן לא באו לידי ביטוי בפגשתי איתו.
אז עכשיו תחליטו אתם לבד אצל מי אתם מוכנים להשאיר את האחריות לטפל בכם ולדאוג לבריאותכם!!!!
רופא זה לא רק מקצוע ,זה הרבה מעבר לכך!!!! זה מישהו שאתה חייב להרגיש בטוח לידו, שהוא רואה אותך כאדם ולא כמספר
או ככסף לחשבונו!!!
אל תוותרו לקבל את הייחס האנושי, החם ,רופא חייב להסתכל על לקוחותיו בגובה העיניים .
וכך הוא ד"ר ירון מינץ ,אני קבעתי אצלו ניתוח לעוד שבועיים ימים בביה"ח אסותא ,
שיהיה לכולנו בהצלחה.

קוביd1

New member
קראתי את הסיפור שלך

זאת ההתרשמות שלך משתי הפגישות ,יש כאלה שחושבים אחרת
כל אחד יקרא ויחליט ,לא מכיר את שני הרופאים ואין לי שום רצון לקבוע אצל מי עדיף להינתח זה לא יהיה הוגן מצידי
מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה
אשמח לדעת מה קורה איתך ,ואיך עבר הניתוח

קובי

אופירA

New member
מנהל
הפרשנות של העובדות היא שלך.

העובדות - בסדר. הבאת דברים כהווייתם. אבל הפרשנות - זה בראש שלך.
אתה מצפה ליחס משקיע של הרופא במטופל. מצפה להסבר, כבוד, אפשרות לשאול שאלות.
וזה בסדר גמור.

אבל אתה לא יודע מה הסיבה של ההתנהגות של הרופא - מה העומס שלו, מה ההיקף של העבודה שלו מול השני, מה המסגרת - נראה לי שמינץ קיבל אותך בפרטי, ורובין קיבל אותך בציבורי. אם רופא רוצה לשרוד את הציבורי הנחמד של המדינה שלנו, הוא צריך למצוא את הדרכים לשרוד אותו. ולשרוד נראה כמו לשרוד...
נכון, הציבורי מצטלם הרבה פחות נחמד, אבל מה עדיף לנו - שלא יהיה שירות ציבורי? שתהיה רפואה רק לעשירים?

למה לא משפיל אותך שחיכית שעה וחצי בתור? כי אתה מבין את האילוצים של תפקיד הרופא, ומבין שככה זה אצל כל רופא עמוס.
יתכן שאם היית יודע את הנתונים של העבודה של פרופ' רובין, היית מבין את המציאות ולא מרגיש מושפל.

בכל אופן, לכל אדם השיקולים הרלוונטיים באיזה בעל מקצוע לבחור. אבל לשפוט אנשים, להשוות בין אנשים ולהזדעזע מהתנהגות או מאישיות - הייתי אומרת שכאן אתה נכנס יותר מידי למה שלא נוגע לך.

קוביd1

New member
פרופסור רובין

שמענו ,מוכר מקצוען בתחומו חברים מי שנותח על ידו מתבקש לעזור לאלומת האור ,

קובי

שרוול או טבעת?

איך הוא? מקצועי? נחמד? סבלני? קבעתי תור להתייעצות אצלו בתל השומר, פעם ראשונה. האם צריך להביא תוצאות של בדיקות לפגישה הראשונה? אם כן, אילו בדיקות? תודה על כל מידע.

טבעת

לגבי הבדיקות אני באמת לא זוכרת מכוון שעברו 6 שנים, הוא מאד מקצועי, ואני מאוד מרוצה מהניתוח, סגרתי את הטבעת לראשונה לפני 8 חודשים ומאוד חששתי שאולי משהו זז אבל מסתבר שהניתוח נראה מצויין והצליחו לסגור לי. יחד עם זאת, רובין קצת קצר מבחינת האישיות, הוא לא מרבה לענות על שאלות והיחס שלו די מתנשא, לי זה הפריע ולכן האומנם עשיתי אצלו את הניתוח אבל אץ הסגירות אני עושה אצל אבינוח שמבחנתי לפחות הרבה יותר לבבי מרובין

אופירA

New member
מנהל
פרופ' רובין כבר לא עושה טבעת

ואם במקרה הוא עושה טבעת - אז לא להתקרב אליו! שמעתי סיפורי זוועה.

שרוול, מעקף קיבה - הבנתי שהוא מקצוען אמיתי.
לגבי התנהגות ויחס - הבנתי שטעון שיפור.

אופירA

New member
מנהל
לדעתי, תיפגשי עם פרופ' רובין ותתרשמי

בכל מקרה, טוב לשמוע את הדעה המקצועית שלו.
לדעתי כדאי לך לשמוע כמה וכמה מנתחים, כי הרבה פרמטרים שונים חשובים לך אצל מנתח.
אני מבינה שאת הולכת על המסלול הציבורי בלבד, ולא פרטי עם השתתפות עצמית. אז את צריכה לברר בקופה איזה בתי חולים נוספים אפשריים עבורך מבחינת הקופה - לא רק תל השומר, יש עוד ברחבי הארץ. בררי במשרד של הסניף, ולא אצל המוקדנית בטלפון.

אתם מדברים על משרד, על מזכירה

ואני מזכירה לכם שזה תל השומר, הם ממש לא עונים לטלפון, זו מחלקה כירורגית (שרק חלק ממנה בריאטרי), יש רק את המוקדנים שקובעים תורים. זה לא שיש איזו מזכירה חביבה של הפרופ' שאפשר להתקשר ולברר אצלה. ואיזה סניף? מה קשור סניף אם זה בית חולים ציבורי? לא הבנתי מה כתבתם לי.

תודה מותק. אני רק מגששת.

ופתאום בא לי סלוגן דווקא לניתוח שאני מאוד לא מצדדת בו - ניתוח טבעת: "טבעת? אני סגורה על זה!"

איך?

קוביd1

New member
אלומת האור

את מגששת וכדאי שתגששי טוב ,כי ההחלטה רק שלך ,וההצלחה או חס וחלילה הכישלון יהיו רק שלך ,לא של הכותבים פה בפורום וגם לא של הרופא המנתח
לפני שמחליטים על ניתוח צריך לברר את כל האפשרויות ,מה מתאים לך \כי מה שמתאים לאחרים לא חייב להתאים לך
בחירת סוג של ניתוח זה לא אן דן דינו ,זה החיים שלך זה איכות החיים שלך
תיגשי לפרופסור רובין תשאלי אותו את כל השאלות ,את לא חייבת להינתח על ידו, חוץ מזה מגיע לך מקופת החולים שלך באם יש לך ביטוח מושלם פעמיים בשנה י השתתפות ביעוץ עם רופא פרטי.
אני המלצתי לך על ד"ר סובחי מאיכילוב תבדקי את המספר של מרפאת השמנת יתר באיכילוב או אם בא לך יעוץ בקליניקה הפרטית

למעלה