פרופ' רובין מתל השומר

ואללה נכון, יש לי ביטוח מושלם

אני אברר באמת, תודה! (אין לי כסף לפרטי בשום אופן).

קוביd1

New member
אלומת האור ביטוח מושלם

תבררי מה ההשתתפות של הביטוח המושלם ,בניתוח אצל אחד המנתחים בבית חולים פרטי ,ואז תוכלי לעשות את הכל במהירות

קובי

אני לא מעוניינת לשלם אפילו שקל

על משהו שמגיע לי בחינם. וממש לא בוער לי לעשות את זה במהירות. אני מעדיפה דווקא במתינות ובהסתגלות.

קוביd1

New member
לא רוצה לשלם

זכותך לא לשלם מגיע לך בחינם ,במיוחד עם לא בוער לך ,קחי את הזמן...

קובי

תודה לך

אופירA

New member
מנהל
המשרד בקופת החולים שאליה את שייכת

יש סניף שאליו את שייכת, ובסניף יש משרד עם מזכירות ומנהל/ת משרד.
יש לעשות את הבירורים הללו אצל מנהל/ת המשרד (או שהמזכירות יבררו אצלו/ה).
ועדיף שיתנו לך מסמך שבו כתובים שמות בתי החולים / שמות המנתחים, ולא סתם יגידו לך בע"פ. כמו כן, וודאי את שמה של הפקידה שמסרה לך את האינפורמציה...

קופת החולים מממנת את הניתוח, ולכן יש לעמוד בכללים שלה.

אני בטוחה שהם לא מבינים בזה כלום

הם כאלה אהבלים שתמיד מנפנפים אותך עם איזו תשובה לקונית שתלכי להתמודד בעצמך...
אני אנסה בכל זאת, תודה.

קוביd1

New member
ד"ר רובין

תבדקי היטב שוב האם ד"ר רובין לא עושה גם שרוול תשאלי את המזכירה שלו ,יכול להיות שהוא עושה את כל סוגי הניתוחים
כתבו לך שהוא לא כל כך סימפטי אז מה ....אני מעדיף רופא מנתח מקצוען ולא סימפטי ,מאשר רופא מאמי חמוד ולא יודע לעשות את העבודה .אם יש גם רופא טוב וגם סימפטי אז הרווחת
אני עצמי נותחתי על ידי ד"ר סובחי שמנתח את כל סוגי הניתוחים והוא מהמובילים בניתוחי הקיצור/הגבלת קיבה

בהצלחה!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
וודאי שפרופ' רובין עושה שרוול וגם מעקף

מי פתאום החליט שהוא עושה רק טבעת???
בגלל שהיחידה שהגיבה לשרשור עשתה אצלו טבעת לפני 6 שנים?

DBZI

New member
אני שורוולתי אצל פרופ' רובין

פרופ' רובין מנתח מנוסה מאד עם 'קילומטרז'' אדיר בתחום הבריאטרי מנתח בתל השומר (ציבורי) במדיקל סנטר הרצליה (פרטי).
פרופ' רובין מנתח את כל סוגי הניתוחים.
האיש בעל חוש הומור מיוחד ויחס חם... מצד שני הוא לא הרופא המתאים להשתפך אצלו עם פחדים ודמעות.
אני מכיר אישית ארבעה משורוולים שעשו זאת אצלו בלי בעיות, חד וחלק...

אופירA

New member
מנהל
אכן, קילומטרז' אדיר

ומתאים במיוחד לגברים שמחים ובריאים, שלא מסתבך להם הניתוח (ואצל מנתח טוב יש יותר סיכוי שלא יסתבך הניתוח).
לאנשים עצובים - פחות.
לנשים רגישות ליחס נעים מהרופא, ו/או בעלות חוש הומור שונה - הרבה פחות.

ידוע ומפורסם.

rali41

New member
תפסיקו להפחיד אותה על פרופ' רובין, הוא מדהים

אלומת האור, תקשיבי לי, פרופ' רובין הוא אחד המנתחים המדהימים שהכרתי בחיי, נכון שהוא חסר סבלנות לפעמים וזה רק מעומס שיש עליו במחלקת הכירוגיה בתל השומר, הוא מנתח ניתוחים כירוגים אחרים חוץ משרוול, ופעמיים ביום עובר עם שאר הרופאים במחלקה חולה חולה ומי שמכיר את המחלקה יודע שהיא עמוסה מאד.
אימי שהיא עיוורת וחירשת נותחה אצלו לפני חמישה חודשים בניתוח במעי הגס ומאחר והיינו צמודים שם אליה 24 שעות ביממה הוא דאג לה ולנו באותה מידה, מה גם שהיה רגע שנשברתי שם הוא היה עם החיבוק והמילה החמה ועד שלא ראה שהכל בסדר לא עזב.
ועוד משהו גם אחותי עברה אצלו לפני שנתיים ניתוח שרוול במדיקל הרצליה ומרוצה ממנו.

קוביd1

New member
rali41

כמו שכתבתי עדיף רופא מקצועי ופחות חביב מאשר רופא מנתח חמוד וסבלני ולא מקצועי

קובי

rali41

New member
צודק קובי, אבל פרופ' רובין בעיני הוא הכל,

ואי אפשר לשפוט אותו לפי מישהו אחד שלא קיבל ממנו יחס כמו שצריך.

אופירA

New member
מנהל
לא שופטים - מכינים את האדם

לאפשרות שלא יהיה לו קל עם האישיות של הרופא.

בינתיים, בשנים שאני בעניינים, שמעתי על הרבה מקרים שלא קיבלו יחס כמו שצריך, ורק מקרה אחד כמו שאת מתארת - המקרה שלך - של יחס טוב...

רוייקו

New member
פרופ' רובין

ככל הידוע לי, הוא לא מבצע ניתוחי מעקף קיבה. מעניין לקבל ממנו אישית תשובה ברורה האם הוא ביצע מעקפי קיבה כמנתח ראשי או רק השתתף כמנתח עוזר.
בתקופה שביצע ניתוחי טבעת, לפני כניסת מעקף קיבה ושרוול קיבה, זכור לי שהשתמש בטבעת שמנתחים מובילים פקפקו ביעילותה.
אישית, התרשמתי ממנו לשלילה גם אם יש פה סיפורים נפלאים אודותיו.
לטעמי האישי, יש מוכשרים ממנו.

אופירA

New member
מנהל
אני לוקחת בשתי ידיים את התרשמותך

סיפורי הזוועה ששמעתי ממנותחי הטבעת שלו גרמו לי לא לרצות לחשוב עליו שום דבר חיובי.

למעלה