|פרחבוקר קסום לכולם

|פרחבוקר קסום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

הצפורים מציצות ואני אחרי לילה לבן, הולכת לישון, אבל לפני שינה רוצה לאחל לכל חברי כאן בוקר טוב קסום ושמח ,בשבת זכיתי לבקור של אחד מנכדי היה נפלא מרוב התרגשות השינה חלפה מה דעתכם איך יוצאים לקניות באוסטרליה, נכון נחמד

מנורה

New member
בוקר טוב ושבוע נעים איפה אתם?../images/Emo7.gif

לי לא לראות את בימבו, אמי, פזי על הבוקר. הקפה מוכן אל תתנו לי להיות פה לבד

emmy5

New member
מנורה, בוקר טוב...זו המודה אחרונה

כולם בעולם של חלומות למשהו שלא קיים יותר ...אני פותחת את הפורום ,ריק ...כולם יושנים ..לבריאות , אבל גם הדלת לא נפתחת בקלות ...לא ,לא ... סתם צוחקת .הפעם תפוז היה בסדר . החברים שלנו ישנים ... שיהיה יום נעים , קצת חם אבל אין בריירה ... הקפה מקסים ורייחני ...תודה לך מנורה ...

yaely12

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gifמנורה, אותי לא חיפשת../images/Emo10.gif

בוקר טוב לחבריי האהובים
"רק על עצמי לספר ידעתי". כשאני קמה מוקדם אני מנצלת את הזמן לצעידה או רכיבה על האופניים. האופניים שלי קיבלו פנצ'ר מסרתי אותם לתיקון ביום שישי ושכחתי לחזור לקחת, עכשיו אני חייבת לרוץ לעבודה, אקח אותם מאוחר יותר. התקנתי עליהם סבל, כל מי שרוצה טרמפ, תמורת סכום סמלי יקבל. איך זה
חברתכם האוהבת יעלי

emmy5

New member
יעלי ,יום נעים .אני עושה טור גלריות

עוד מעט יוצאת בחוץ , אם זה מה שמחכים ממני ....היום יש לי קונצרט ..מחר מכללה והצגה .. ..לא משעמם ..אבל הביקורים שלי בגלריות ..במציואות או וירטואלי ...עושים לי טוב בנשמה .

emmy5

New member
../images/Emo3.gifלכל אלה שאוהבים תמונות ..

במקום האופניים . תמיד אהבתי סוסים ... איפה לשים אותו?על המרפסת...אז הנכדים קנו לי תמונה של סוס לבן ...אני רציתי שחור ..כנראה אני קשה ..אז אף פעם לא היה לי סוס ..

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב לכוווולם ../images/Emo24.gif

אממי'לה יקרה, אני אישית מאד אוהבת ציור ופיסול וכמובן גם צילומים יפים ומעניינים מכל הסוגים, ומאד שמחה כשאת או אחרים מביאים כאלה יפים לפורום. אני מיד שומרת אותם באוסף האמנות הנפלא שלי
שיהיה לכם שבוע טוב ויום נפלא
שרק לא תקבלו סחרחורת
ממני

emmy5

New member
ננה, בוקר נפלא שיהיה לכם ../images/Emo24.gif

אני יודעת ,יחד עם זה אני ממש עושה את הכל לעצמי , מי שלא אוהב לא חייב לשמור .. לא שירים ,בטח לא בדיחות ....גם בעיתון אני לא קוראת הכל ..האיקר שאני רואה שמות מוכרים ונחמדים ...לפעמים אני רוקדת עם לבד ...חה חה חה אני די נהנית ...

offe

New member
צהריים מעולפים מחום ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

חשבתי לצאת לסידורים הכרחיים פתחתי חלון הצצתי מבפנים גל של חום בשוק אותי היכה אמשיך לשבת בבית לרדת השמש מחכה העיסוקים בחוץ - דחייה אפשרית לעת קרירה בריזנית שלא אנטוף אלא אהיה חייכנית לכל הכמוני עושים מול החבר הכי טוב יושבים הודעות חברים קוראים ופשוט - נ ה נ י ם ביייייי
offe

offe

New member
הוי, בדיחון מעולה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

yaely12

New member
אף אחד לא רוצה סיבוב? אמי? אופי?

שלום חברים שלי שאני אוהבת.
נזכרתי בדבר שקרה בתקופה שלאחר מלחמת ששת הימים. הלכנו לבקר את הכותל ואת הר הזיתים. שם, בה הזיתים עמדו ערבים עם גמלים. הייתה שם קבוצה של תיירים והם צעקו באגלית "לעלות על הגמל דולר". היו תיירות שפחדו, היו תיירות שאמרו "דולר זה לא כסף" ועלו. 4 נשים על 4 גמלים. נהנו, צחקו, משכו בחבל ולפתע ביקשה אחת לרדת. הערבי אמר לה "לעלות דולר, לרדת 20" ויכוח, לא עזר לכל הארבע מאומה, כל אחת הוציאה שטר של 20 דולר ונתנה לו. ואני עמדתי והסתכלתי, מזל שפחדתי וגם אני לא עליתי על הגמל. יעלי

yaely12

New member
שלום כולם, שלום רינת../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif../images/Emo151.gif

שלום, יופי של קטע. חברתכם יעלי

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם. קמתי מהשינה לתוך חלום

שלום כולם,
על מי שחלמתי לא פה. מי שמגהק שיידע שזה בזכותי כי הזכרתי אותו. אתם באמת יקרים לי. הייתי מה זה עייפה, חשבתי אני קמה מאה הודעות, זה הרי לא בעיה לשתף את כולם. אתה מכניס הודעה אחת ופתאום עשר הודעות קופצות אחריך והכל מעניין והכל מהלב

נֵנָה

New member
ערב טוב ../images/Emo24.gif יעלי, אם ישנת עד

שמונה ורבע, מה תעשי בלילה ...

נֵנָה

New member
מאז הודעתי האחרונה, דיברתי עם חברה

בטלפון, ארזנו קצת כלים, נסענו לחפש בעלי מקצוע להתקנת חלונות ותריסים, חזרנו והמשכנו בפירוק המטבח, היתה לי שיחה טלפונית ארוכה עם אחי מארה"ב הברית, יצאתי לסיבוב עם הכלבות, רשמנו וסגרנו קרטונים ואיחסנו אותם בחדר האורחים - הוא חדר המחשב (אני מרגישה עכשיו כמו בתוך מחסן
), נכנסתי לראות מה שלומכם ורואה שכמעט כולם בדום-שתיקה. עכשיו אני צריכה להדפיס מתכוני עוגות מיץ לבקשת בתי (יש לי כ-6 מתכונים
)... אם מישהו יקרא לי, אני כאן

נֵנָה

New member
הכוונה להודעתי האחרונה מ- 16:42

יעלי, רק עכשיו ראיתי את הודעותיך ...

yaely12

New member
לא חשוב העיקר../images/Emo178.gifמה עם../images/Emo35.gif../images/Emo135.gif

למעלה