|פרחבוקר קסום לכולם

offe

New member
לילה טוב פורומי ../images/Emo29.gif

לא לא איני הולכת עדיין לישון, רק לראות טלוויזיה ולמיטה. מחר אני הולכת להרצאה נוספת בנושא חפצים, אספר חוויות מחר. הפעם התבקשנו להביא חפץ שימושי שיש סיפור מאחוריו. נו,נחשו מה אני הולכת להביא להם? עכבר, לא לא עכבר אמיתי, אמאל'ה, אלא עכבר שצמוד אלי כל הזמן. קשה לי לנתק את העכבר מהמחשב, אבל נכנסתי לפורום תמונות, הדפסתי תמונה של עכבר ואת זה אני לוקחת איתי ואספר להם מה אני עושה איתו,כמה הוא חבר שלי בשעות שאני לבד - לא חו"ח בודדה - לאיזה מקומות מקסימים הוא לוקח אותי, כמה הוא עוזר לי להעשיר את עצמי. נו מה אני מספרת לכם הרי גם העכברון שלכם עושה את זה. ננוש, מחזיקה לך אצבעות לגמר הסיוט של השיפוץ, כמו שלי היו אומרים בסוף זה יהיה נהדר, ואכן עכשיו התקופה של קניית הדברים היפים לבית, וזה גורם באמת לתענוג.
גדול offe

yaely12

New member
אופי נחמד מאוד. אני הייתי מביאה

את לייצ'יק אם הייתי מוצאת אותה, הכל בזכות הגלידה
אני עושה ליל שימורים. פותחת שימורים של אפרסקים, שימורים של טונה שימורים של חומוס ותירס ועוד ועוד. אני לא הולכת עדיין לישון. מי יגמור את השימורים אם אלך לישון? אופי נשמע מחר חוויות על העכבר. חברתכ/ם יעלי

emmy5

New member
קבלת אישור ללכת לישון? הנה אני כאן

חזרתי מקונצרט , כל כך רציתי לפגוש אותכם

נֵנָה

New member
אממי'לה, איזה יופי שאת כאן ../images/Emo6.gif

כשסוף סוף יש לי קצת זמן לפטפט אתכם, פתאום החבר'ה נאלמו דום ... מזל שיעלי, אופי ואת נמצאות כאן אתי ...

yaely12

New member
רגע, אני פה. המחשב הגולם הזה

כל הזמן כותב לי "אי אפשר למצוא את האתר" ואני מנסה עוד פעם ועוד פעם. אתם עוד פה חברים שלי? יעלי שאוהבת אתכם

נֵנָה

New member
יעלי, זה לא המחשב, זה התפוז המעצ'בן

עושה כל הזמן בעיות, זוחל כמו צב. הודעות לא נשלחות, אני עושה ריענון של הפורום ופתאום עולה לי דף הבית שלו ... השתגע לגמריא

נֵנָה

New member
לאמר את האמת, אני בכלל לא "סובלת"

להיפך, אני מרגישה כל הזמן הרגשה של התחדשות, כמו בתחילת הדרך ... פתאום גיליתי שאני דוקא אוהבת "קמפינג", כי כך למעשה מתחיל להיראות הבית שלי, עם כל האריזות מסביב והמטבח המתפרק אט אט ... החלק התחתון של ארונות המטבח החדש יהיה הרבה יותר עמוק (62 ס"מ) מהמטבח הישן (50 ס"מ) ... הערב אומר לי הזוגי שלי: "תראי כמה המטבח ייראה פתאום גדול כשנסיים לפרק את הארונות ..." ואז אני עונה לו: "ותראה כמה המטבח ייראה קטן עם הארונות החדשים ...
" העיקר שהוא יהיה הרבה יותר אינטימי ...

נֵנָה

New member
סיימתי להדפיס עבור בתי 6 מתכוני

עוגות מיץ תפוזים מספר המתכונים העתיק שלי - מישהו מעוניין ? יעלי, אצלי אפשר למצוא בבית הרבה קפה, אבל אין גלידה sorry . מפטיחה לקנות לך במפגש הבא

emmy5

New member
ננהל'ה ..יעלי מי רוצה גלידה?../images/Emo28.gif

אצלי יש הרבה ...מה עוד?

emmy5

New member
גלידה שלי מיוחדת ללא קלוריות |חיבוק

עכשיו אפשר ללכת לישון ...לילה טוב לכולם

נֵנָה

New member
בשבילי רק פאי תפוחים עם כדור גלידה

וקצפת אמיתית ... מוכנה להתפשר על "טארט טאטאן"

emmy5

New member
מנורה , אני צריכה את הקפה שלך

מתגעגעת לכולכם באון ליין

yaely2

New member
מנהל
מדוע כתבת דווקא כאן אמי?../images/Emo4.gif

צוהריים טובים,
את תסלחי לי אלף סליחות אמי, אך מדוע בחרת לפנות למנורה דווקא פה? לו כתבת את זה בין ההודעות של היום. (31.5.04) השרשור לא היה נסגר. חבל

למעלה