איזה כיף להשלים? אוחחחחחחחחח
ש שופעת יפה וסקסית New member 16/6/04 #25 תותיייייייייייייייי../images/Emo25.gif השלמנו רק בשיחה.... ההשלמה הטובה תבוא הממ.... היום.. אצלך
ש שופעת יפה וסקסית New member 16/6/04 #23 תודה ג'ולי....../images/Emo25.gif זה אכן היה עם הרבה ... לא בדיוק אהבה
פ פנטזלה New member 16/6/04 #24 וואו...אייזה יופי.... שופעת יקירה...אני מורידה את הכובע.....[ או את החולצה..מה שתבחרי... ] וגם אני שולחת לך פרח..... מקווה שלא יהיו יותר ריבים....
וואו...אייזה יופי.... שופעת יקירה...אני מורידה את הכובע.....[ או את החולצה..מה שתבחרי... ] וגם אני שולחת לך פרח..... מקווה שלא יהיו יותר ריבים....
ש שופעת יפה וסקסית New member 16/6/04 #32 ../images/Emo12.gif.... שניה בודקת ביומן....../images/Emo8.gif את פנויה היום? מחר.. מחרתיים.. בעצם.. כל יום בשבועיים הקרובים?
../images/Emo12.gif.... שניה בודקת ביומן....../images/Emo8.gif את פנויה היום? מחר.. מחרתיים.. בעצם.. כל יום בשבועיים הקרובים?
ס סורל New member 16/6/04 #29 פרח קטן - עונג מושלם מוללתי אותו קצת בין האצבעות פרח כזה לא בכל יום מזדמן לראות קירבתי אותו לאפי - כדי להריח זה הרגיש בהחלט כמשהו מבטיח נמזג לו הפרח בתערובת המוכרת המדיפה ניחוחות והכל כך משכרת חייכתי אליה והגשתי אותו לשפתיים ובאש להבה המראנו שנינו לשמיים
פרח קטן - עונג מושלם מוללתי אותו קצת בין האצבעות פרח כזה לא בכל יום מזדמן לראות קירבתי אותו לאפי - כדי להריח זה הרגיש בהחלט כמשהו מבטיח נמזג לו הפרח בתערובת המוכרת המדיפה ניחוחות והכל כך משכרת חייכתי אליה והגשתי אותו לשפתיים ובאש להבה המראנו שנינו לשמיים
ש שופעת יפה וסקסית New member 16/6/04 #37 יכולה פשוט כמו ספר טוב... למכר!!! תולעת ספרים רישמית!!! יש עוד כמוני???