פרטים אחרונים על המפגש+חבילה לאטל../images/Emo9.gif
טוב אז לפי מה שאני הבנתי אתמול, המפגש ממש עוד מעט! ביום שני הקרוב! צריך לקבוע שעה ומקום
יש לי בעיה לערוך את הסרטון אז אני אומרת שנדחה אותו קצת ונתמקד בחבילה שאנחנו שולחים. אז הנה שאלון קצר שכל אחת צריכה למלא!
אתן יכולות להשאיר תשובות ריקות אבל תענו מה דעתכן כי זה חשוב בשביל שנוכל להכין את החבילה הכי יפה שאפשר
השאלון בעד/נגד לשלוח לאטל חבילה - צריך לשים דגל של ישראל? צריך להוסיף תמונות שלנו? (תמונה קבוצתית שנצלם במפגש ונערוך את האנשים שחסרים או משהו בסגנון
) בעד/נגד לשלוח להם ספר - כמה מכתבים צריך בספר? מה עוד צריך להיות בו? להוסיף מכתבים של אנשים שהם לא מהפורום? מה צריך לשים לכל אחד בחבילה (תכתבו לכל שם בנפרד) - אלכס - ריאן - זאק - ג'אק - מאט פלייזיק (טור מנג'ר)- מאט קולאסי (עוזר של מאט פ)- ג'ף מייקר (תאורן ובימאי הופעות) - אוון קינקרדל (טכנאי סאונד) - דני קורלי (טכנאי גיטרות) - אלכס גריקו (טכנאי תופים) - איאן פלנט (טכנאי גיטרות אם אני לא טועה... והוא לא מת עלינו
) - ויני וגאס (מוכר מוצרים... זה נשמע מוזר בעברית
) - *דן (אין לי מושג אם הוא איתם או שלא ואני גם לא יודעת מה הוא אוהב/שונא http://twitter.com/#!/soundworksdan) - וכמובן.... אבא של זאק! סתם סתם
בקיצור... תכתבו פה כל מה שאתן חושבות. אם יש אנשים שאין לכןם מושג פשוט תדלגו אבל תענו בשביל שיהיה לנו יותר קל לשלוח את המתנה כמה שיותר מהר
טוב אז לפי מה שאני הבנתי אתמול, המפגש ממש עוד מעט! ביום שני הקרוב! צריך לקבוע שעה ומקום