פרטים על כנס עולמות 2006

n i v1

New member
בקשר לאורחת הכבוד-כנסו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצאתי בלוג של מעריץ שלה- אתם חייבים להכנס אליו ולהוקיר אותו שם... תאמינו לי, הוא מלך, הילדון.

גווניבר

New member
היי לך!

טוב לפגוש אותך כאן. (ופרטים מזהים עלי - הייתי עם גלימה ירוקה באייקון. וראינו את המחזמר של באפי בעולמות שעבר ביחד)

Zarmushka

New member
חבל

חבל רק שהאתר עדיין לא מעודכן, שכן האתר שכתוב בתוכנייה הוא האתר של כנס עולמות 2005, שנערך לפני כשנה.

OMG אני כ"כ חוללללללללה עליה../images/Emo99.gif

אני מאווווווווד אהבתי את קלאודיה מאז בבילון 5 בייחוד אחרי שהיא שיחקה יהודיה והיה פרק מיוחד שבו ראו שעשו טקס הלוויה יהודי לאבא שלה וזה היה מממממממממממממש קורע לב. היא שחקנית טובה מאווד ובלי קשר אני חושב שיהיה מצוין שאני אהיה בכנס הזה... אוווופס שכחתי להציג את עצמי , נהגתי ללקרוא כאן בפורום ומדי להשתתף אבל זה היה מממזמן אני אריאל נעים מאוד.

gilriv

New member
אתם יודעים שקלודיה משחקת בימים הא

בסטארגייט עונה9 למעשה כל
פרסקייפ וגם השחקנים בצוות אנדרומדה שבAXN בכבלים ?

אתה כ"כ טועה!!!! ../images/Emo10.gif

הקלודיה שאתה מדבר עליה זו קלודיה בלאק והיא השתתפה ב-5 פרקים בסטארגייט.

gilriv

New member
?גם בן בראודר -וזה קבוע בעונה

כי ריצארד דין אנדרסון - החליט לפרוש אבל הוא יבוא מדי פעם כאורח כקפטן לשעבר

gilriv

New member
קלודיה אחרת אתם מדברים

אני חשבתי על משהו אחר סליחה שהתפרצתי

Zarmushka

New member
אתם יודעים?

קלאודיה קריסטיאן, המדוברת, נבחנה בזמנו לדמותה של seven of nine. מעניין מה היה קורה אם היא הייתה מצליחה.

sysiphus

New member
זה אכן מגניב

אבל לומר שהיא שחקנית טובה זה לתקוע את הראש בחול. אפילו בקנה מידה של בבילון 5, שדורש קנה מידה אחר של איכות משחק אם רוצים להינות מהסדרה כמו שצריך, איבנובה היא מהשחקנים היותר גרועים. לונדו, ג'קאר, גאריבאלדי, הם השחקנים שנותנים הופעות טובות. לא הבנתי אף פעם את גל ההערצה העיוור הזה לאיבנובה. הוא חייב להיות עיוור, כי היא בבירור שחקנית דרג ב' די גרועה. דעתי.

למעלה