פרטי פסטביל אנימה - 20.7

JeeChan

New member
פרטי פסטביל אנימה - 20.7

היי לכולם, לאחר שאלות רבות בנושא החלטתי לרשום הודעה זו עם פרטים הבאים : בתאריך 20/07/06 אנו מארגנים פסטיבל אנימה. מקום הארוע- גני התערוכה ת"א, ביתן 10 בביתן 10 , לובי עם קפיטריה, ודלפק- שנשתדל להפוך- למקום לשמירת חפצים) אולם מרכזי ענק (תרתי משמע- 1800 מ'- להשוואה לביתן 11א כולו-1400מ') באולם המרכזי תיהיה התכנסות,דוכנים, תחרות קוסטפליי – עם צוות שופטים (למשל אלי צוצ'ידה) הקרנות AMVs,קריוקי,ועוד ... יהיה אולם הקרנות ,אולם הרצאות (כ-6 הרצאות), וכנראה גם כיתת סדנא (במידה ויתקיימו סדנאות כגון- אוריגמי, וסדנת ציור) מחירי האוכל במזנון יהיו בהוזלה משמעותית : חטיפים מלוחים/ מתוקים 10 ₪ גלידות 10 ₪ בייגל ביס 10 ₪ בקבוק שתייה קלה 7 ₪ פופקורן קטן 7 ₪ פופקורן גדול 15 ₪ כריכים 12 ₪ נקניקיה קטנה 10 ₪ נקניקיה גדולה 15 ₪ מזנון תיאלנדי מוקפץ צמחוני – נודלס עם ירקות – 20 ₪ מוקפף עוף – נודלס עם ירקות ונתחי חזה עוף מוקפצים – 25 ₪ מזנון המבורגר המבורגר 100 גר' בלחמניה – 18 ₪ צ'יפס בצלחת – 10 ₪ ולאלה שמבינכם שמאוד רוצים לדעת כמה זה הולך לעלות, מחיר כניסה יהיה 40-45 ש"ח. כרגע אלו הפרטים הידועים בודאות, יש עוד מספר פעילויות שנבדקות כמו DDR, PS2 ועוד הפתעות :) תוכניה תפורסם בהמשך. לכל הערה/הארה/טענה/שאלה/בקשה נוספת, תוכלו להיכנס לפורום של אנימהוליק.

הקרנות AMV...../images/Emo94.gif

חלום שמתגשם... *.* תחרות AMV! תעשו תחרות AMV! כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן AMV *_______________________*

Shishi san

New member
ני בא!@!#

וווש! אני עדיין בעד תחרות יאקיטטה ג'אפן שבא נכין טוסטים @#@! D=

Sakai Shana

New member
סתוםכבר אתה והתחרות טוסטים שלך!$^YB

...סתםנו, 'תה יודע שני מתה עליך. X: .... אבל!!! O_____O

Shishi san

New member
מאז..

שהתחלתי לזיין לה את השכל בשטויות?O: אבל תחרות טוסטים זה ה-דבר.>=

Shishi san

New member
אני..

מסתורי.ם: XD, לא , סתם, אני שישי, עצבנתי לפני כמה חודשים את הפורום ואז ברחתי מכאן, אבל חזרתי, והפעם אני נחמד יותר.P= ותחרות טוסטים זאת תחרות שאמורה לחכות את יאקיטטה ג'אפן, יאקיטטה זאת אנימה מאוד מאוד טובה ש-.. העלילה שלה היא על.. לחם!^_^ , ובגלל שאפחד לאדע ללוש בצק אנד שיט, וגם לוקח לאפות לחם שעות.. אז הצעתי תחרות טוסטים.. הבעיה שאין להם מאיפה להביא תנורים.>=

JeeChan

New member
כן ^^ אחת מאנימות הקומדיה

הכי טובות שקיימות. פארודיה שצוחקת על כל כך הרבה דברים ^^ ועוד באנימציה טובה ומצליחה גם ללמד אותך כל פרק משהו חדש. בין הסדרות הכי מומלצות לצפיה ^_^

Sakai Shana

New member
XDD

שמן. בטח גם תתנדב להיות השופט היחיד. רוצה אוכל? לך לסבארו! *.*

Shishi san

New member
ני שמן גאה. :D

ואיכס, סבארו זה גועל נפש, החתולה שלי אוכלת אוכל יותר טעים.XD~ וג'י צאן, כע, זאת אנימה ממש טובה, והפרודיות בה גדולות.. במיוחד הפרודיה על נארוטו שהייתה שולטת, ויש את יאקייטה הארה שישקין! וו! קורו סאן מלמד אותנו על מרכיבים שונים.. יאי.D= אני ממליץ על האנימה הזאת לכל אחד, כי אפחד לא מאמין שהיא יכולה ליהת טובה., אפילו שהיא טובה.D=

Sakai Shana

New member
סליחה?!?!?!

סבארו זה הכי טעים שיש!! HOW DARE YOU, YOU BITCH!!!!!!! [...לאבלאב! 3> שמן.] [אתה לא שמן... רק באופי םם]

Shishi san

New member
אני הודעה.ם:

סבארו זה זבל, אכתי לפניע כמה ימים שם כי חבר שלי אמר שזה טעים.. אח שלי הקטן מכין אוכל יותר טעים.. והוא לא הכין אוכל אף פעם. :D אני שמן גאה.O: אגב, כל הדבר הזה לא נחשב ספאם? או שבפורום הזה מותר ?P="

למעלה