ללא נושא
S ShakedWickedWitch New member 16/6/06 #19 מזה >: *חדל ספאם* בכלמקרה, אני צריכה שאנשים יישלחו לי אנימות. ופה מסתיים הספאם, ואני אוסיף ואגיד שעכשיו אין מצב שאני באה לאנימה קון כי אני בחו''ל D:
מזה >: *חדל ספאם* בכלמקרה, אני צריכה שאנשים יישלחו לי אנימות. ופה מסתיים הספאם, ואני אוסיף ואגיד שעכשיו אין מצב שאני באה לאנימה קון כי אני בחו''ל D:
A Ayelet chan New member 17/6/06 #26 הוי, ילדה. XDD את יודעת, אנשים כמוני לא מבדילים בין אנימהקון לאנימהוליקון. אני בטוחה שיהיו כאלו שיגיעו לת"א במקום לרחובות XD
הוי, ילדה. XDD את יודעת, אנשים כמוני לא מבדילים בין אנימהקון לאנימהוליקון. אני בטוחה שיהיו כאלו שיגיעו לת"א במקום לרחובות XD
T The insane banana New member 16/6/06 #23 תני לי את המסנג' שלך../images/Emo94.gif יש לי הרבה אנימות כאלו ואני מתה כבר חפור למישו עליהן @.@
S ShakedWickedWitch New member 17/6/06 #28 המסן שלי : [email protected] בנוגע לאנימה קון, לא אמרו שהוא ב20 ליולי?XD
S Shishi san New member 17/6/06 #29 אין.. אנימה קון השנה.. לפי מה שהבנתי דחו אותו לחנוכה או משו מהחגים הרחוקים האלה.P= יש אנימהוליקון~! וו.. אני אהיה שם.. אני חושב שני אתחפש לריומה אצ'יזן.ם:
אין.. אנימה קון השנה.. לפי מה שהבנתי דחו אותו לחנוכה או משו מהחגים הרחוקים האלה.P= יש אנימהוליקון~! וו.. אני אהיה שם.. אני חושב שני אתחפש לריומה אצ'יזן.ם:
C cRitiCaL KitTy New member 18/6/06 #34 מסנג'ר?../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif