פרידה כואבת...בבקשה עיזרו לי להבין

nissimlev

New member
למה לא תילכי על ההפך ותמצאי לך חבר

למה לא תילכי על ההפך ותמצאי לך חבר שיהיה לך גם כמו אבא במקום אושו. וגם בשביל הבנות בשבילי עד עוד צעירה וזה היה לי הרפתקאה להיות עם אחת כמוך אבל אני תקועה עמ הסיפור שלי שלא בא לי לספר למי ומי אלה אני שומר את זה לעעצמי ובכלל הבעיה שלך קשורה לזוגות מעורבים או לצעירים ומבוגרים .

o s h o 1 9 3 1

New member
לא חשבתי להיות אמא

כשהקשר ביננו החל לא חשבתי על להיות אמא כלל...רציתי בן זוג ומה שהיה יפה ושמר על הקשר זה רגש זוגי...לא אמרתי דבר אחר יחיסם של גבר ואישה..אין לי נטיות פדפליות או משהו כזה...היו עליות ומורדות כמו בהרבה מערכות יחסים כך שלא קישרתי אותם לכוונתי להיות אימו..על אף שבתור אמא הוא היה מעדיף שתהייה לו אמא כמוני...רק שאימו גדולה ממני רק ב- 9 שנים.אני לא מבינה את הירידות העדינות פה...יחסים מעורבים הם יחסים שונים מהרגלי החברה אין זה אומר שאני לא מקובלת לעומת הסיפורים כאן בפורום לזוגות מעורבים מה השוני אם מותר לשאול?

atlanta3

New member
אין שום שוני .

גם אז כתבתי לך שגיסי במערכת יחסים שהתפתחה לנישואין ושאישתו גדולה ממנו היום כבר סבתא ולא יהיו לו ילדים משלו. הוא מאושר בקשר שלו ולא נראה לי שיום יבוא ויתחרט על הבחירה. ואם כן הסיכוי הוא בדיוק כמו כל אחד מאיתנו. אבל אצלך כבר יש לו ספקות וזה הזמן לומר שלום. אני לא חושבת שבזבזתם את זמנכם היו לכם תקופות טובות וזה הרבה. תתאבלי על הקשר שנגמר מצי את העצב ותפתחי לקשר חדש.

o s h o 1 9 3 1

New member
צריכים להיות שלמים בכל בחירה

כדי להגיע למטרה כל שהיא צריכים להיות שלמים...ניראה כאילו לא שלם אז אמרתי לו אני לא רוצה להיות יותר בכדי רק לשמוע את חייך הייתי מוכנה אם היית חלק מחיי...ולא אני זזה ממקום זה...והנה עכשיו פיניתי לו מקום לחלק אחר בחייו ואני הלאה...אבל אפסורד כרגיל..גם אתמול בלילה שלח הודעה...רוצה לדבר איתך דחוף...אז את רואה...חושב שאני אהייה שם תמיד עבורו!לא עוד!!!!!

nissimlev

New member
לא יודע אני חדש פה וסתם ניכנסתי כי

לא יודע אני חדש פה וסתם ניכנסתי כי יש משהו משותף אנחנו אם בן זוג שונה בדת או לאום או משהו כזה הנה חלק מהסיפור שלי חייתי איתה 7שנים בלי ילדים ויום אחד קמתי והרגשתי שאני מבזבז את הזמן וצריך ילדים חחשבתי הנה הגיעה הזמן להיתחחפף מימנה וללכת לחפש אחת צעירה שתעשה לי ילדים חשבתי שהחזור לארץ ושם החפש מישהי ואמרתי לאישה החיים חולפים היא הייתה מעל 42ואני קיצת יותר צעיר אז היא אמרה בסדר ננסה זאת הייתה לי הפתעה למה לא חשבתי עליה בשביל הילדים ואיך שיצא יצא לנו ילדה והיינו שמחים ומאושרים ויותר מיזה בא לנו עוד ילד אז נישארתי מה לעשות היום הילדה בת 17.

o s h o 1 9 3 1

New member
עכשיו זמן המבחן....

יפה לך...הנה בלי לעשות חשבונות ובלי התחשבנויות ניסתם ויצא....אצלי הבחור כל הזמן חיי הסרטים ולא נעול על כללום בחייו...כך שאם זה לא יבוא ממנו להיות איתי בכדי לנסות או נכון מכך להסתכן...לא ידע וגם אני לא אדע...בכל אופן הוא עדיין לא הפנים את בקשתי...הוא מחפשני...ואני לא עניתי...כי גם אצלי קיימים גבולות עד כמה אני מוכנה...אם באמת זה רצונו וניראו לו שזה אבוד אז שילך!

למעלה