פרידות

נטעטע

New member
וואו יקירתי, איזו התרגשות

שיהיה בהצלחה.
ספרי קצת איך את? מזמן לא שמעתי ממך.

יאאאאאאאאאא איזו מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ילדה כל כך גדולה ובוגרת. ומתוקהההההההההההההה משו משו.

3קטנה

New member
יו אני בשוק

היא כבר ממש ילדה!! זוכרת אותה כזאת פיצקית (ואת ניצן תולשת לה תאוזן
) לא להאמין כמה שהיא גדלה חמסה חמסה חמסה מדהימה

מזל טוב

לא חייבת לבוא רגרסיה. הקטנים שלי הסתגלו תוך שניה בלי יותר מדי דרמות

anguly

New member
היא מדהימה!!!

מתי היא גדלה כל כך! איזה כיף שזה הולך בקלות שרק ימשיך ככה!!!

chompi1

New member
אני לא נפרדת מהם

כי אני לא מביאה אותם לגן, רק לוקחת אותם משם. האיש מביא אותם לגן, ואני מניחה שזה מהיר וללא בעיות. נכנסים, נשיקה וחיבוק, שלום שלום והולכים... כשיוצא שאני כן מביאה לגן, זה מסמן שינוי בשגרה, ולכן בדר"כ זה קצת יותר מסובך, אבל לרוב לא. אני מעדיפה פרידות קצרות, כי לי יותר קשה, ולכן אני נכנסת איתם לגן, מחבקת, מנשקת ונפרדת לשלום. לשירה אני מנפפת לשלום מהחלון ולירדן מהדלת (ולרוב המטפלות הן שמסיימות את הטקס במהירות, כשהן מכניסות אותם שוב לגן).

26may

New member
אצלי אין פרידות

בעלי לוקח לגן ואני מחזירה אבל גם בימים שאני כן לוקחת אותה -וזה פעם בשבוע לא עושה פרידות בפעם האחרונה שעשיתי לילדה סצנת פרידה(שהייתה יותר בשבילי ולא בשבילה) עזבתי ילדה צורחת ואמא עם דמעות בעינים מאז הפקתי לקחים אומרים שלום ,נשיקה והולכים

מאיו

New member
פרידות מילדה גדולה ובוגרת

כל השנה שעברה הפרידות היו עצובות ונמתחו כמו מסטיק (בכי ועוד חיבוק ועוד קצת....) השנה אני מלאת התפעלות מהילדה הבוגרת שלי. לאחר שסיימנו את ההסתגלות לגן ושבוע שהיא קיבלה מדבקת חייכן על כל יום של פרידה קצרה, היום הטקס הוא כזה: נכנסים לגן, תולים תגית עם השם, נשיקה וחיבוק ואני הולכת. לפעמים הנשיקה באוויר והחיבוק רגיל ולפעמים הפוך. אם היא מגיעה עם פרי אז אני מלווה אותה למטבחון שם יושבים מס' ילדים שהביאו משהו קטן מהבית ואז היא מצטרפת לדיונים. לעיתים רחוקות כשהפרידה קשה יותר, היא מלווה אותי עד לשער היציאה.

בד"כ אני לא נפרדת

כי אבא שלהם מפזר בבוקר אבל מהמקרים שאני כן מפזרת אז הפרידה מאוד קלה הגדול- שהשנה נכנס לגן עירוני והיה לו קשה בהתחלה להיפרד, מלווה עד לשער. דורש עוד חיבוק ועוד נשיקה ואז רץ בחזרה לגן. הקטנים- מיד ניגשים לשולחן שיש בו פעילות ומתחילים לעבוד או שהקטנה מאכילה את אחת הבובות. בקושי אומרים שלום. אני רק מודאת שהם שמים לב שאני הולכת, מחבקת ומנשקת (דרך אגב אצלם זה כמעט ככה מההתחלה).

אני לא לוקחת אלא אוספת

יש לי מטפלת בבקרים אני משערת כי את נעה היא שמה אומרת שלום והולכת נתנאל הולך מהבית שלה עם חבר ברגל לבית הספר כשאני לוקחת וזה רק בימי שישי - לנעה קשה מאוד להיפרד המון חיבוקים ונשיקות וקשה לה להרפות ממני במקרים כאלו אחת המטפלות ניגשת ולוקחת אותה לפעילות כלשהיא ואני יוצאת נתנאל גדול ואין בעיה - הוא מתפדח אם אני מלווה אותו לכיתה

גאיה100

New member
חיבוק, נשיקה והולכת

לגולי היה קצת קשה בתחילת השנה והרגשתי כל פעם שהיא ממש לא מוצאית את עצמה. אחרי שגילינו שהכי נוח לה פשוט להתיישב בשולחן ציור היא לבד החלה שם את הבקר כך בשקט עם עצמה. היום היא כבר בטוחה יותר ובדר"כ עטה על או שעטה עליה חברה וביחד פורשות לשחק. עם הגמד לי קשה להיפרד. המטפלת שלו כזאת מקסימה והאווירה כזאת נעימה שנורא בא לי כל פעם להודיע על מיגרנה ולהישאר שם עם החבר'ה
. האמת שבזמן האחרון דווקא הגמד באמת מתקשה להיפרד וממש מתחנן "אמא אל תלכי" מה שלא מאד מוסיף עלאבקר. מקווה שנחזור לפרידות הקלילות אחרי החג.

למעלה