פריז מהמבט שלי

ne ro

New member
זה גם קשור למזרח התיכון

למה חמאס נותן להם לגיטימציה לעסוק בג'יהאד.. יש קורלאציה מובהקת בין המצב במזרח התיכון לבין הג'יהאד העולמי.

צרפת? קוראים לה צפון אלג'יר עכשיו

עצוב, מסיכן, אירופה הולכת ונאכלת, פרובינציה איסלמית בהתהוות בחסות הדמוקרטיה, הליברליות, הקסמופוליטיות, ההגירה, חוסר הדרך.... חבל...

ne ro

New member
הבעיה בצרפת היא השמאל.

ועכשיו ברצינות, הזעיר הבורגני הצרפתי עדיף שיחיה בלונדון. כל מי שיש לו מספיק כסף בצרפת חי בלונדון.

ne ro

New member
זה מזכיר לי..

חבר שלי בצרפת שמאוד אוהב לנסוע לאכול אוכל מזרחי עם ערבים.

ne ro

New member
במיוחד אני ממליץ לישראלים שמבקרים

היום בצרפת להסתיר את יהדותם , למה התמונות הקשות מלבנון עושות את שלהן.

אהההה תגידו

אולי זה העונש שאלוהים נותן לאירופאים? בקרוב יתחילו להיות פעולות טרור עצבניות בכל רחבי אירופה שלמוסלמים בה יהיה חלק מזה. מכיוון שהאירופאים לא מי יודע מה מוכנים לזה יקח להם הרבה זמן לעשות דברים כדי למנוע עוד פיגועי טרור, כלומר אנחנו אכלנו הרבה מזה ונערכנו לזה, יש גדר מחסומים וכל מיני אבל שם יקח להם מלא זמן לעשות משהו.

a e q u i t a s

New member
תשמע שהייתי באירופה בטיול

חרב הטרור מונחת על צווארה של אירופה כבר הרבה מאוד זמן, הם מסכלים הרבה אבל כנראה יש יותר... שהייתי בטיול באירופה ממש לפני פחות מחודש, כל התחנות רכבת, תחתית וחשמליות ללא מאבטחים, קניונים גדולים ומקומות בילוי ממש הכניסה חופשתית... זה היה ממש מדהים, זה ממש כאילו האירופאים אומרים לטרוריסטים בואו תבצעו אצלי פיגוע גדול..

ne ro

New member
וזה שביקרת בבלגיה ולא היה בהם

מאבטחים... תאמין לי שבלגיה עצמה מגנה על עצמה מפני הטרור פי כמה כמה וכמה כמה מישראל.

גם אנחנו לא הצבנו מאבטחים בכל מקום

לפני כל פיגועי הטרור. שם עד שלא יתרחשו כמה פיגועי טרור לא תהיה להם סיבה לשים מאבטחים בקניונים מסעדות וכו'.

ne ro

New member
זהו שאתה טועה

למה בצרפת יש מאבטחים כמעט בכל מקום: בקניונים, במסעדות ואפילו במעליות .

למעלה