תותחית על . מפיונים מקסימים ממש בדרוג חדש
א אמא של יותם1 New member 2/6/13 #29 עלית הוציאו כמה סוגים של מסטיק עלמה, בכל מיני טעמים, ששווקו בקופסאות פח. זה נחמד, אבל כל קשר בינם לבין מסטיק עלמה המקורי, הוא בלוגו בלבד.
עלית הוציאו כמה סוגים של מסטיק עלמה, בכל מיני טעמים, ששווקו בקופסאות פח. זה נחמד, אבל כל קשר בינם לבין מסטיק עלמה המקורי, הוא בלוגו בלבד.
ב בוקי23 New member 1/6/13 #10 סכין כתבים "אפריים" ברונזה חתום אולי יש עוד כאלה בד"כ יש סידרה אתגר לחפש
ב בוקי23 New member 1/6/13 #11 בהוקרה מה"שקם" אין לי פריטי שקם וחבל שהיה זרוק בשוק מקווה שימצא להחלפה
ש שוטט New member 1/6/13 #23 היי בוקי הברזלים שלך זה בית ספר לאספנות אהבתי את כולם אחי מה בנושא שרוליק?? שבוע טוב
א אמא של יותם1 New member 2/6/13 #25 אני דווקא אוהבת את המצועצעות שלו הוא שונה מהסגנון הרגיל של שנות החמישים הצנועות.
ב בוקי23 New member 3/6/13 #36 תתחדש גםלי יש כזה איניני רואה אם זה חתום "נורדיה" אצלך יש גם אלבומים מיניאטורים כאלה ע"ג סכיני מכתבים ממיטב היצרנים נורדיה -צל ציון -ודייגי וכולם באוסף שלי
תתחדש גםלי יש כזה איניני רואה אם זה חתום "נורדיה" אצלך יש גם אלבומים מיניאטורים כאלה ע"ג סכיני מכתבים ממיטב היצרנים נורדיה -צל ציון -ודייגי וכולם באוסף שלי
נ נוגה1959 New member 3/6/13 #38 כרגיל פריטים יפים דווקא אהבתי את המפיון הצבעוני. גם אני התחדשתי בפריט מתכת שחיכיתי לו זמן רב להשלים את "סידרת" החמורים שלי וסוסון אחד ! כפי שכבר כתבתי לא קונה מתכות רק אם החמור הימני הוא האחרון שקניתי השאר כבר וותיקים מאד אצלי .
כרגיל פריטים יפים דווקא אהבתי את המפיון הצבעוני. גם אני התחדשתי בפריט מתכת שחיכיתי לו זמן רב להשלים את "סידרת" החמורים שלי וסוסון אחד ! כפי שכבר כתבתי לא קונה מתכות רק אם החמור הימני הוא האחרון שקניתי השאר כבר וותיקים מאד אצלי .
S Suki333 New member 3/6/13 #40 תתחדשי. מוצלח. מה תעשי עם עדר שלם של חמורים? וראיתי אצל גבי בהדר את החמור החמוד עם הדליים לקיסמים בצדדים שלו. אם מישהו צריך חמור כזה...
תתחדשי. מוצלח. מה תעשי עם עדר שלם של חמורים? וראיתי אצל גבי בהדר את החמור החמוד עם הדליים לקיסמים בצדדים שלו. אם מישהו צריך חמור כזה...