פרימטיבי רק,כשנוגע לאישתו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
סערת מאמן הכושר מיבנה: "קראו לי פרימיטיבי שלא נתתי לאשתי לעשות מסאג' עם גבר"פרשת מאמן הכושר מיבנה שפרצה אל חיינו ממש אתמול (שלישי) מסעירה את הרשתות החברתיות, לאחר שתועד המאמן מקיים יחסי מין עם עשרות נשים, מתאמנות שלו, רובן נשואות ואמהות לילדים, בסטודיו הפרטי שלו. הפרשה התפוצצה כאשר אחד מבני הזוג של אותן נשים השיג סרטונים ממצלמות האבטחה במקום, זיהה את אשתו באחד מהם, והפיץ את התיעודים ברשתות החברתיות. בעקבות כך, המשטרה פתחה בחקירה בחשד להפצת תוכן אינטימי ללא אישור, המהווה עבירה פלילית חמורה

boriska1

Well-known member
סערת מאמן הכושר מיבנה: "קראו לי פרימיטיבי שלא נתתי לאשתי לעשות מסאג' עם גבר"פרשת מאמן הכושר מיבנה שפרצה אל חיינו ממש אתמול (שלישי) מסעירה את הרשתות החברתיות, לאחר שתועד המאמן מקיים יחסי מין עם עשרות נשים, מתאמנות שלו, רובן נשואות ואמהות לילדים, בסטודיו הפרטי שלו. הפרשה התפוצצה כאשר אחד מבני הזוג של אותן נשים השיג סרטונים ממצלמות האבטחה במקום, זיהה את אשתו באחד מהם, והפיץ את התיעודים ברשתות החברתיות. בעקבות כך, המשטרה פתחה בחקירה בחשד להפצת תוכן אינטימי ללא אישור, המהווה עבירה פלילית חמורה
כולן זונות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כולן זונות.
מתאמנת מבקשת.
מי שהפיץ את הסרטונים האלה גרם לנזק בלתי הפיך ולהרס משפחות רבות. מי שממשיך להפיץ את זה מחמיר את המצב וזה צריך להיפסק" - כך אומרת הבוקר ל-mako נ', מתאמנת בחדר הכושר שממנו על פי החשד נגנבו סרטונים רגישים שהופצו אתמול ברשתות החברתיות.

ושאלת המליון דולר, מע הורס את המשפחות, הנשים או המפיץ?

משתפרת1

Well-known member
מתאמנת מבקשת.
מי שהפיץ את הסרטונים האלה גרם לנזק בלתי הפיך ולהרס משפחות רבות. מי שממשיך להפיץ את זה מחמיר את המצב וזה צריך להיפסק" - כך אומרת הבוקר ל-mako נ', מתאמנת בחדר הכושר שממנו על פי החשד נגנבו סרטונים רגישים שהופצו אתמול ברשתות החברתיות.

ושאלת המליון דולר, מע הורס את המשפחות, הנשים או המפיץ?
בדיוק השאלה שרציתי לשאול

Harrington

Well-known member
מנהל
כולן זונות.
במידה מסוימת בכל אשה יש מן הזנותיות. הרי גם במסגרת מערכת יחסים זוגית ארוכה ואיכותית, האשה תתנה לעתים את קיום יחסי המין בדברים שעל הגבר לעשותם קודם. החל משטיפת כלים, דרך פוצי מוצי במהלך היום ועוד. זה רק מוגדר אחרת ואיש לא יכנה זאת כפי שעשיתי כאן. אבל זה בדיוק אותו דבר הלכה למעשה.

בתכל'ס לגבי המקרה עצמו, עם כל הכבוד לכל נשות ישראל הצדיקות, מי שחושב שלא יהיה מתח מיני במסגרת אימון אישי של גבר ואשה כאשר שניהם בביגוד מינימלי, חי בלה-לה-לנד או סתם משקר לעצמו. זה מובן מאליו, זה מובנה, זה מתבקש. גם התוצאה.

קשה שלא לזכור לחיוב כאן את חכמינו זכרונם לברכה. אלה ידעו כבר לפני אלפי שנים לזהות את המצבים הללו ומה שיכול להתרחש בהם וקבעו גדרות ברורים כדי למנוע אותם. אז רבים נוהגים לצחוק על הלכות הצניעות של היהדות, אבל תכל'ס כל מי שמקיים אותם, מובטח לו שאירועים כאלה יימנעו ממנו. ככה פשוט.

mיטלמן

Well-known member
במידה מסוימת בכל אשה יש מן הזנותיות. הרי גם במסגרת מערכת יחסים זוגית ארוכה ואיכותית, האשה תתנה לעתים את קיום יחסי המין בדברים שעל הגבר לעשותם קודם. החל משטיפת כלים, דרך פוצי מוצי במהלך היום ועוד. זה רק מוגדר אחרת ואיש לא יכנה זאת כפי שעשיתי כאן. אבל זה בדיוק אותו דבר הלכה למעשה.

בתכל'ס לגבי המקרה עצמו, עם כל הכבוד לכל נשות ישראל הצדיקות, מי שחושב שלא יהיה מתח מיני במסגרת אימון אישי של גבר ואשה כאשר שניהם בביגוד מינימלי, חי בלה-לה-לנד או סתם משקר לעצמו. זה מובן מאליו, זה מובנה, זה מתבקש. גם התוצאה.

קשה שלא לזכור לחיוב כאן את חכמינו זכרונם לברכה. אלה ידעו כבר לפני אלפי שנים לזהות את המצבים הללו ומה שיכול להתרחש בהם וקבעו גדרות ברורים כדי למנוע אותם. אז רבים נוהגים לצחוק על הלכות הצניעות של היהדות, אבל תכל'ס כל מי שמקיים אותם, מובטח לו שאירועים כאלה יימנעו ממנו. ככה פשוט.
שורה ראשונה, הרינגטון האמיתי במערומיו המבישים.

Harrington

Well-known member
מנהל
שורה ראשונה, הרינגטון האמיתי במערומיו המבישים.
האמיתי לגמרי :). למקרה שאינך בקיאה, לא כתבתי בפוסט הזה שציטטת שום דבר שלא כתבתי כאן גם בעבר. אכן, מאחר ואני לעולם כותב את דעתי כמות שהיא (אם אני מחליט לכתוב אותה), זה אני האמיתי תמיד. קטע כזה למי שנוהגים כך :). דבריהם לעולם יהיו אותם דברים. אולי משעמם, אבל האמיתיות עדיפה בעיני על המשחקים שיש מי שנוהגים לשחק, לשנות את דעתם פר הקשר, להציג כל פעם עמדה אחרת וכיו"ב.

אבי בן 1231

Well-known member

האם זה מה שכתבת זה מידע או נסיון אישי|תוהה| ש"האשה תתנה לעתים את קיום יחסי המין בדברים שעל הגבר לעשותם קודם. החל משטיפת כלים, דרך פוצי מוצי במהלך היום ועוד"!!
אם זה מה שקורה אצלך, אז מצבך עגום!!

Harrington

Well-known member
מנהל
האם זה מה שכתבת זה מידע או נסיון אישי|תוהה| ש"האשה תתנה לעתים את קיום יחסי המין בדברים שעל הגבר לעשותם קודם. החל משטיפת כלים, דרך פוצי מוצי במהלך היום ועוד"!!
אם זה מה שקורה אצלך, אז מצבך עגום!!
זה מה שקורה מעת לעת אצל כל זוג נשוי. מצטער, אך לא אקנה לוקשים של גברים נשואים לפיהם אצלם זה אחרת. כמובן שהתוכן, הצורה, הנסיבות ועוד יכולות להיות שונות. אבל עוד לא המציאו את האשה שלפעמים לא תגיד לא לסקס רק בגלל שהיא עצבנית על בעלה או בגלל שבאותו יום המשחק המקדים (לא הרשמי שבאמת בשלב הקודם לאקט עצמו, אלא ההתנהלות לאורך היממה שלפני למשל) לא היה ארוך או מיטבי מספיק בעיניה (כלומר 'לא עשה לה את זה').

משתפרת1

Well-known member
זה מה שקורה מעת לעת אצל כל זוג נשוי. מצטער, אך לא אקנה לוקשים של גברים נשואים לפיהם אצלם זה אחרת. כמובן שהתוכן, הצורה, הנסיבות ועוד יכולות להיות שונות. אבל עוד לא המציאו את האשה שלפעמים לא תגיד לא לסקס רק בגלל שהיא עצבנית על בעלה או בגלל שבאותו יום המשחק המקדים (לא הרשמי שבאמת בשלב הקודם לאקט עצמו, אלא ההתנהלות לאורך היממה שלפני למשל) לא היה ארוך או מיטבי מספיק בעיניה (כלומר 'לא עשה לה את זה').
לא נותר לי אלא לחוש רחמים עמוקים על סוג הזוגיות שלך (כתבת "כל זוג נשוי").

Harrington

Well-known member
מנהל
לא נותר לי אלא לחוש רחמים עמוקים על סוג הזוגיות שלך (כתבת "כל זוג נשוי").
בכיף ועדיין אעמוד על דעתי שזה המצב (וכפי שאמרתי בתחילת הדברים, אין אשה בעולם שתאשר זאת בנוסח הזה), סורי.

משתפרת1

Well-known member
בכיף ועדיין אעמוד על דעתי שזה המצב (וכפי שאמרתי בתחילת הדברים, אין אשה בעולם שתאשר זאת בנוסח הזה), סורי.
אתה שם לב שהגדרת את אשתך (בעצם את כל הנשים) זונה. אולי את הרחמים שלי כדאי להפנות אליה...

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה שם לב שהגדרת את אשתך (בעצם את כל הנשים) זונה. אולי את הרחמים שלי כדאי להפנות אליה...
אכן אמרתי כל הנשים בעולם.

מעניין אם מתישהו מישהי/ו תתייחס תכל'ס לדברים במקום לתהות בעוד ועוד תגובות אם אני מבין את המילים שהוצאתי מפי או על מי צריך לרחם :).

בינתיים היבול לא מבטיח, אבל אני אופטימי מטבעי.

משתפרת1

Well-known member
אכן אמרתי כל הנשים בעולם.

מעניין אם מתישהו מישהי/ו תתייחס תכל'ס לדברים במקום לתהות בעוד ועוד תגובות אם אני מבין את המילים שהוצאתי מפי או על מי צריך לרחם
.

בינתיים היבול לא מבטיח, אבל אני אופטימי מטבעי.
הגדרת הנשים בעולם כזונות תכל'ס לא שווה התיחסות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הגדרת הנשים בעולם כזונות תכל'ס לא שווה התיחסות.
זכותך המלאה כמובן :). פשוט מצב בו כמה וכמה גולשות/ים מגיבים וכולם באותו סגנון, אמנם צפוי על דברי אלו (והרי זאת ממש לא פעם ראשונה שאני מביע כאן את דעתי זו), אבל מעלה חיוך כשאין כל התייחסות עניינית. אגב לא כיניתי את כל הנשים זונות כמדומני, אלא אמרתי שיש בהן מן הזנותיות. דומה אולי, אבל בכל זאת שונה :).

כך או כך, לאור דברייך שאין בכוונתך להתייחס עניינית נראה לי שמיצינו.

המשך ערב שקט ונעים.

אבי בן 1231

Well-known member
אהבתי מאוד את הקביעה המאוד "חכמה" ש ....... "זה מה שקורה מעת לעת אצל כל זוג נשוי"!!!
סליחה שאני משבח אותך!!!
אך זו התגובה האינפטילית ביותר שאי פעם קראתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אהבתי מאוד את הקביעה המאוד "חכמה" ש ....... "זה מה שקורה מעת לעת אצל כל זוג נשוי"!!!
סליחה שאני משבח אותך!!!
אך זו התגובה האינפטילית ביותר שאי פעם קראתי.
נו, מסתבר שקריאה זה לא הדבר שאתה עוסק בו הרבה :). תודה על החלטתך לשתף פרט חשוב זה מחייך.

לגופו של עניין כרגיל, אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן ונוכל לקיים דיון ענייני ר"ל. אם כל שבכוחך לעשות הוא לחלק ציונים וסתם לחפש היכן לנגח ולתקוף (בלי לשים לב שכבר הטרחת עצמך לעשות זאת בשרשור הזה ;-)), זכותך המלאה כמובן, אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אכלה על קריאת הגיגיך אלו וחלוקת הציונים שלך את זמני.

הרבה בריאות, מיצינו.

למעלה