פרימטיבי רק,כשנוגע לאישתו.

אבי בן 1231

Well-known member
נו, מסתבר שקריאה זה לא הדבר שאתה עוסק בו הרבה :). תודה על החלטתך לשתף פרט חשוב זה מחייך.

לגופו של עניין כרגיל, אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן ונוכל לקיים דיון ענייני ר"ל. אם כל שבכוחך לעשות הוא לחלק ציונים וסתם לחפש היכן לנגח ולתקוף (בלי לשים לב שכבר הטרחת עצמך לעשות זאת בשרשור הזה ;-)), זכותך המלאה כמובן, אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אכלה על קריאת הגיגיך אלו וחלוקת הציונים שלך את זמני.

הרבה בריאות, מיצינו.
מסתבר הרבה טוב יותר ש .............. הבנת הנקרא היא חלק חלש מאוד בחייך אם בכלל קיימת!!!
תודה שכתבת זאת עבורי!!:-P::-D
"לגופו של עניין כרגיל, אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדבריי, תרגיש חופשי לעדכן ואז
כרגיל לא נוכל לקיים דיון ענייני!!!
אם כל שבכוחך לעשות הוא לחלק ציונים וסתם לחפש היכן לנגח ולתקוף (בלי לשים לב שכבר הטרחת עצמך לעשות זאת בשרשור הזה ;-)), זכותך המלאה, כמנהל, כמובן, אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אכלה על קריאת הגיגיך אלו וחלוקת הציונים שלך את זמני.
לא אאחל לך איחולים שיקריים לכן לא אאחל לך בריאות.
מיצי!! אנא ממך, תורידי אותו ממני!!!
ד.א. בעיות המין שלך אינן נושא מעניין במיוחד!!

Harrington

Well-known member
מנהל
מסתבר הרבה טוב יותר ש .............. הבנת הנקרא היא חלק חלש מאוד בחייך אם בכלל קיימת!!!
תודה שכתבת זאת עבורי!!:-P::-D
"לגופו של עניין כרגיל, אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדבריי, תרגיש חופשי לעדכן ואז
כרגיל לא נוכל לקיים דיון ענייני!!!
אם כל שבכוחך לעשות הוא לחלק ציונים וסתם לחפש היכן לנגח ולתקוף (בלי לשים לב שכבר הטרחת עצמך לעשות זאת בשרשור הזה ;-)), זכותך המלאה, כמנהל, כמובן, אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אכלה על קריאת הגיגיך אלו וחלוקת הציונים שלך את זמני.
לא אאחל לך איחולים שיקריים לכן לא אאחל לך בריאות.
מיצי!! אנא ממך, תורידי אותו ממני!!!
ד.א. בעיות המין שלך אינן נושא מעניין במיוחד!!
רק בריאות.
רות סוף.

מקסים 45

Well-known member
סערת מאמן הכושר מיבנה: "קראו לי פרימיטיבי שלא נתתי לאשתי לעשות מסאג' עם גבר"פרשת מאמן הכושר מיבנה שפרצה אל חיינו ממש אתמול (שלישי) מסעירה את הרשתות החברתיות, לאחר שתועד המאמן מקיים יחסי מין עם עשרות נשים, מתאמנות שלו, רובן נשואות ואמהות לילדים, בסטודיו הפרטי שלו. הפרשה התפוצצה כאשר אחד מבני הזוג של אותן נשים השיג סרטונים ממצלמות האבטחה במקום, זיהה את אשתו באחד מהם, והפיץ את התיעודים ברשתות החברתיות. בעקבות כך, המשטרה פתחה בחקירה בחשד להפצת תוכן אינטימי ללא אישור, המהווה עבירה פלילית חמורה
אז ביבנה יש לא רק סופר אלא גם חדר כושר?

משתפרת1

Well-known member
אולי הכותרת היתה צריכה להיות "פרימיטיבי רק כשנוגע באשתו ;-)". האמת? זה יכול להרגיז כמעט כל גבר כשזר נוגע באשתו. ובצדק.
באשר לגבר שלא נתן לאשתו וכו'- הוא כנראה ידע עם מי התחתן.

למעלה