פריסה כללית ושאלת קלפים

פריסה כללית ושאלת קלפים ../images/Emo13.gif

שלום שמי עידית, שנים יש לי בארון את קלפי הטרוט, אני מאמינה שעוד יום אחד אצליח להבין איך לקרוא אותם, לפעמים אני מנחשת ומצליחה הולכת המון לפי אינטואציה. מיום ראשון הצרפו לביתי קלפי פיות מדהימות. אם מישהו יודע איך להתחיל איתן קריאה אשמח לדעת. עשיתי פריסה כללית והייתי שמחה לשמוע את דעתכם. מימין למשאל הקלפים שעלו לי באתר של אורי רז הינם: מלכת המטות, הכהן הגדול, מלך המטות,שני מטות, מלך החרבות סיכום - חמישה מטות. אשמח לחלוק את דעתי לאחר שאשמע מה אתם חושבים.

צ ל י ל 8

New member
קצת בעייתי פריסה כללית ../images/Emo4.gif

אנא קיראי את הודעת המנהלות על מנת להבין את הלך הרוח בפורום וכיצד להעלות פריסות. את תמיד מוזמנת להשתתף איתנו בפורום ואני בטוחה שיום יבוא וקלפי הטארוט שלך יהיו יותר מ"סתם בארון". קשה לעמוד בפניהם..
לגבי קלפי הפיות... יש הרבה סוגים של קלפי פיות.. ובעיקרון כל הטארוט הם פחות או יותר דבר... את רק צריכה לדעת איזה קלף לשייך לקלפים שאת כבר מכירה.. (או לקרוא את החוברת הקטנה שבטח הייתה מצורפת לחפיסה
). את את מעוניינת בלינקים של קלפים שונים, את יכולה להסתכל בגלריות שנמצאות בפורום הראשי "טארות" ולהתרשם. נשמח לראותך.

קודם כל תודה

הם לא סתם בארון אצלי, אי כל הזמן משחקת איתם ומנה להבין אותם. החיים שלי כרגע לא נותנים לי את הזמן לקרוא בשקט והנאה (בעל מאוד חולה). אני אנסה אולי לסרוק את קלפי הפיות, לא הצלחתי למצוא את מה שיש לי. חפיסה בת 44 קלפים (כמו שכתוב עליה זה להילנג והכוונה ואין קלפים "רעים") התמונות שלהם מדהימות ומאז שנגעתי בהם יש לי תחושות מדהימות. תודה על הענות.

צוף3

New member
אני יותר מאשמח אם תסרקי אותם עבורנו

זה נשמע מדהים! תודה :)

צ ל י ל 8

New member
יהיה מאוד מעניין להביט בהם...

נשמח אם תסרקי אותם לפה.. בלבד זאת, את מוזמנת בכל אופן לעשות פריסה כרצונך, רק קודם הגדירי באיזה נושא ותני לנו רקע. ערב נעים

אולי אני אנסח אחרת מה שרציתי לדעת ?

אני רוצה לדעת אם בעלי יצא מהמחלה (מחלת דם) שהוא נמצא כרגע ומתי הוא יחזור לעבודה (כבר 4 חודש שהוא בבית בהחלמה מאוד איטית ומסתכלת מבחינתו) אני בדרך ?

צ ל י ל 8

New member
לא פורסים בנושאי בריאות ../images/Emo70.gif

לשם כך יש רופאים. מצטערת. תבחרי נושא אחר..

אפילו לרופאים אין תשובות

למחלה שלו
זה מחלה מאוד נדירה שמשגעת את המערכת חיסון. אז אולי נלך הפוך. מה יהיה עם העבודה ? (נו לפחות אני עוד פה מנסה ללמוד- מקווה שהשאלות שלי בסדר)- לפחות קיבלתי אומץ

צוף3

New member
במילה אחת - מקסים

קלפים מקסימים!!! אמרת שיש רק 44 קלפים בחפיסה. האם זה קלפי מסרים, או שניתן להשוות אותם לקלפי הטארוט?

צ ל י ל 8

New member
הם מדהימים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי נורא נורא נורא, ועכשיו אני רוצה גם כן. אוי, איזה כיף לך!! אני בטוחה שתהני מהם.

אולי אני לא מספיק בקיאה

כדי לעשות השוואה, הם כל כך טריים שרק הייתי מרותקת אליהם היום לראשונה לתמונות המדהימות שלהם. שלפתי לעצמי קלף "תת מודע גבוה" וזה ממש תאר את ההרגשה שלי עם עצמי ונתן עיצה לתת לתת מודע הפנימי שלי לדבר יותר. כל כך התחברתי לקלף באותו רגע. כתוב על הקופסא קלפי אורקל זה עוזר ? מצתי עכשיו כתובת אינטרנט hayhouse.com זה מוצר שלהם עד כמה שאני מבינה. ראיתי בחנות שקניתי שיש גם קלפי מלאכים, ולבבות היה לי כל כך קשה לבחור אבל ידעתי שאני מאוד אוהבת פיות ונמשכתי אליהן הכי.

אורי רז

New member
אני מזהה את החבילה הזאת

כי יצא לי לראות אותה בקיטארו - זאת אחת החבילות שזיו וניר קיטארו משתמשים בה, והיא אחת מזוג חבילות של אותה אמנית (חבילה אחת של קלפי פיות וחבילה אחת של קלפי מלאכים). היא אינה מקבילה לטארוט, וחוץ מלזהות אותה אין לי מה להוסיף בנושא. אני אפנה את הדיון לתשומת ליבו של זיו, ונראה מה יהיה לו להוסיף.

למעלה