פריסה כללית ושאלת קלפים

צוף3

New member
תודה רבה אורי ../images/Emo141.gif

אני אשמח אם זיו יוכל לשפוך מעט אור על החבילה ומשמעויותיה, כי היא מאוד מוצאת חן בעיני ונחמד לדעת שהיא נמכרת בארץ

צ ל י ל 8

New member
ובקשר לעבודתו של בעלך...

נסי לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל של X לחזור לעבודה בחצי שנה הקרובה? רצוי שתעשי זאת אפילו בחפיסה שלך במקום בפריסה ממוחשבת.

אנקדוטה למה אני צריכה ממוחשבת

לפני שהגענו לאירלנד קיבלנו חוברת הנחיות על "חוקי מדינה והתנהגות מקומיים". אחד החוקים היום שעיסוק בטארוט או חיזוי העתיד אסור פה. בכלל היו עוד כמה חוקים שממש מבהילים. את חבילת הטארוט הראשונה קיבלתי עם ספר עב כרס זה לא היה הרבה לפני הנסיעה. אבל אחרי שראינו את החוקים השארנו אותו ארוז בישראל (בשביל למצוא אני צריכה לפתוח הכל) לכן אני נוטלת ספר יותר מ-3 שנים
ולכן אני מסתמכת על אינטואיציות עד שאבין את הפריסות שוב. רק לאחרונה הוצאתי אותם מהארון והתחלתי "להתחבר" אליהם שוב. ותודה על העזרה

שכחתי את הפואנטה

(הבעל הפריע לי פה) היום בכל פירסומת בטלוזיה יש אופציה להתקשר לטלפון לקבל חיזוי טארוט...וזה היה עוד לפני 3 שנים. סתם חוק ענתיקה שלא הוצא מהספר

צ ל י ל 8

New member
גם ממוחשבת תעזור לך, זה בסדר.

וחוץ מזה, אם הם יבואו אלייך בטענות, פשוט תגידי להם שטארוט זה לא חיזוי עתיד, אלא ייעוץ

צוף3

New member
כפייה דתית אני מניחה... ../images/Emo8.gif

למרות שלעיתים אני מתקשה להאמין בעצמי, תמיד אמרתי שבישראל הכי טוב... את מוזמנת להצטרף אלינו בשמחה, וללמוד באמצעותנו ובאמצעות פורום האם (הלינק נמצא בראש העמוד) כמה שיותר על הקלפים.

SickBar

New member
הסבר על הקלפים

היי. מדובר באחת משתי חפיסות איתן ניתן לעבוד במקביל או בנפרד. KiTARO היא הנציגה הרשמית של החברה המייצרת אותם ושתי החפיסות נוצרו ע"י ד"ר דורין וירט, פסיכוטרפיסטית שבמשך שנים השתמשה בציורי פיות ומלאכים על מנת להגיע למטופלים שלה ולפתוח אותם. בכל חפיסה 44 קלפים המצויירים ע"י אומנים שונים, לכל קלף מצורפת מילה שהיא המשמעות. החוברת המצורפת מסבירה לעמוק את הקלפים כאשר בחבילת הפיות ניתן למצוא "מחייבות" (מחשבות חיוביות) אותם ניתן לשנן שוב ושוב. בגדול מדובר בקלפי מסרים אך הם מורכבים הרבה יותר מהקלפים המוכרים בארץ ומהנים הרבה יותר. ניתן לערוך פריסות לגבי העבר או העתיד עמם כאשר הם עובדים כיועצים העוזרים להצביע על נקודה מסויימת בנו או בסביבה בה עלינו לטפל. אני משתמש בחבילות מזה שנים והן נפלאות. כרגע קלפי הפיות נגמרו ויהיו חדשים רק בסביבות אפריל. ניתן למצוא את קלפי המלאכים שהם לא פחות מדהימים ומאוד עוצמתיים ובנוסף ניתן למצוא חבילה נוספת שהיא ממש בנוייה כמסרים ממלאכים, מקסים. אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות. את הקלפים אפשר למצוא בשתי החנויות שלנו, הייתה תקופה קצרה שמכרנו אותם בחנויות אחרות אבל הפסקנו עם זה לצמיתות. זיו

צוף3

New member
תודה רבה זיו ../images/Emo140.gif

1. החפיסה שנסרקה לפורום מאוד מצאה חן בעיני, אני אשמח מאוד לרכוש אותה לכשתודפס שוב (אמרנו באפריל?) 2. האם הקלפים האלו דומים במהותם לקלפים עליהם הסביר אורי בעבר ואיני זוכרת את שמם? (החפיסה שמונה 40 קלפים והיא מתארת מצבים פסיכולוגיים, לא קשורה לטארוט)? גם החפיסה ההיא מצאה חן בעיני בזמנו. האם את החפיסה הזו ניתן להשיג כיום? ים של שאלות, סליחה :)

אורי רז

New member
החבילה שהסברתי בעבר היא

חבילת ה PsyCards, ושתי החבילות אינן דומות במהותן. את החבילה אפשר להשיג בקיטארו (ראיתי עותק על המדפים השבוע).

צוף3

New member
אהבתי את החפיסה הזו, אורי

הלוואי שהיה לי תקציב לכל מה שאני אוהבת שזה בערך כל מה שעיני רואות כשזה מגיע לקלפים...

SickBar

New member
היי

חבילת הפיות תהייה שוב סביבות אפריל. מחירה ומחיר החפיסה התאומה (מלאכים) 123 ש"ח (או 110 ש"ח לחברי מועדון) החבילה של Psycard. 135 ש"ח. באהבה, זיו

למעלה