פרישה מהפורום

vinney

Well-known member
פרישה מהפורום

מכיוון שהנהלת הפורומים בתפוז לא מוכנה לקבל שום ביקורת, ומתעקשת להתנכל לאנשים על בסיס דעות פוליטיות (כן, מישהו קרא להם "חונטה סמאלנית", אפשר לחשוב איזה עלבון), נאלצתי לעזוב את תפקידי כמנהל הפורום. אני אשתדל להמשיך לתת עזרה לאנשים בפורום הזה עד שאקים פורום חדש בפורטל שינוהל על ידי אנשים שיודעים להבדיל בין העיקר לטפל, וכולכם תוזמנו להשתתף בו.

ניהול הפורום

תודה ל-vinney על ניהול הפורום בשנתיים האחרונות, בשלב זה vinney לא ימשיך לנהל את הפורום. אנו מזמינים את הגולשים המעוניינים לנהל את הפורום למלא את טופס הבקשה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp בהצלחה והמשך גלישה נעימה

הנהלת הפורומים

אני לא מאמין שפורום "ערבים" קיים במתכונת שהוא קיים עכשיו ואני עוד יותר לא מאמין שאתם לא עושים כלום בנידון. מכמה לינקים ששלחו פה ראיתי את מה שנרשם שם ואתם פשוט צריכים להתבייש. בקצב הזה שכותבים שם מה שכותבים אתם צריכים להיות במעקב צמוד על הפורום ולמחוק כל הודעה שהתוכן שלה הוא נגד מדינת ישראל (ושמתי לב שלא קשה למצוא כאלה). עוד דבר, עם כל הכבוד שזה עדיין חוקי (כבר בושה) לציין ארוע של "יום הנכבה" (ממתין להצעת החוק של ח"כ אלכס מילר) זה לא הגיוני בעליל. למי שלא יודע, "יום הנכבה" הוא יום אבל לאומי על הקמת מדינת ישראל ועצמאותה. כל המציין ארוע זה (יהודי,ערבי,נוצרי,בודהיסטי,וכו'...) הוא נגד הרעיון של קיום מדינת ישראל ולכן אזרחותו מיותרת וראויית שלילה מיידית. זכותך להיות בעד או נגד מדינה כלשהי, אבל אל תצפה שהמדינה תתמוך בך (תיתן לך להיות אזרח שלה) להיות נגדה. להיות אזרח זו זכות - לא חובה. זה לא מובן מאליו. צריך למחוק לאלתר כל ציון ארוע כזה ולהזהיר את המשתמש להבא.

מקווה שתשאר

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9:Vinney ונשמח לשמוע אם תיצור פורום חדש נשתתף בו בכיף. חחח "חונטה שמאלנית" אהבתי...
אגב תוכל לענות לי על השאלה ששאלתי באשכול על אוטו'.. תודה:)

אנדרי ז

New member
חשוב להדגיש את העובדה

שאותה מנהלת (לשעבר כמובן...) שהרגישה צורך רגעי לכתוב על חונטה שמאלנית, לא רחוקה בעצמה מדיעות מהמרכז ושמאלה. אין ספק שזהו הישג מרשים של הנהלת פורומים שאיבדה לחלוטין שליטה על עצמה והצליחה בכך לאחד בין שמאל לימין, אולי לראשונה בתולדות האתר הזה.

Maxim K

New member
אגב, אם אתה צריך שותף בהקמת הפורום החדש,

אני בעסק. יש לי אחסון כבר.

אריק109

New member
חבל שהעיפו אותך היית תותח

תפוז האלה לא מבינים שום דבר מהחיים שלהם

S h a y D u

New member
אכן מצער ../images/Emo10.gif

אגב, הייתי חייב לשאול; מה המשמעות של vinney - האם זה שם? או כינוי?

yossiea

New member
מה פספסתי ויני?

חונטה מי? ואיך בכלל נכנסה פוליטיקה לתחום מדעי?

vinney

Well-known member
הפוליטיקה נכנסה לתחום ניהול האתר

אני רק הבעתי את דעתי בנדון.

vinney

Well-known member
לא רואה סיבה שלא

הנהלת הפורומים החליטה להעזיב את אחת המנהלות פורום המחנה החילוני-לאומי מסיבה עלומה כלשהי (אולי הייתה אבל אני לא יודע אותה), ובשרשור הדומה לזה בפורום ההוא, אחת המנהלות האחרות בתפוז כתבה שהמניע פוליטי ושהנהלת הפורומים זה "חונטה סמאלנית". לאחר שגם היא הודחה מניהול הפורום, פניתי להנהלת הפורומים בטענה שאין ממש סיבה לכל הטיהורים האלה, ומוטב היה אם כולם היו יורדים מהעץ וחוזרים יום אחד אחורה (ואני מניח שרובכם יודעים שקשה להאשים אותי בימניות יתר). בתגובה קיבלתי טלפון נזעם מתפוז, ומנהלת אשכול הלימודים הקריאה לי את גזר הדין. אני עדיין חושב שמישהו שם ברמת גן צריך לשתות כמה כוסות מים ואולי מחר הם יבינו שככה לא באמת מתנהגים אל מול אנשים שמביאים את פרנסתם, הרי כל מה שמחזיק את תפוז זה מערכת הפורומים שלה, והמנהלים שמתחזקים את מאות הפורומים בהתנדבות. נכון שאנחנו לפעמים נתפסים כ"מייצגים של תפוז", אבל אנחנו לא, אנחנו אנשים כשאר בני האדם, אין לנו שום עניין בתפוז, שום הפסד או רווח ממנה, ובטח ובטח שום סיבה שבעולם לסתום את הפה רק כדי שצבע הכינוי על המסך יהיה כחול ולא שחור. בסופו של דבר הקמתי את הפורום הזה בתור תחביב כי אני אוהב את התחום וקיוויתי ליצור פה קהילה של אנשים שמתעניים בתחום הזה בצורה קצת יותר מעמיקה מפתרון ממ"נים והמבחן הבא בתואר, ומכיוון שזה ממילא לא ממש קורה - אז גם לא ממש איכפת לי אם אני אמשיך לנהל את הפורום או לא. אולי אנסה שוב להקים קהילה כזאת במקום אחר, וכמו שאמרתי - אזמין את כולכם להצטרף. בינתיים אני לא רואה סיבה מיוחדת להמשיך לקיים את הפורום הזה במילא, חצי מהזמן אני מבלה בלנתב אנשים לפורומים רלוונטיים יותר לשאלותיהם, ואני מניח שזה לא יהיה הפורום היחיד שיסגר בקרוב בתפוז.

עוד פרטים

על למה החליטו לסתום ת'פה למנהלת שסרבה ליישר קו עם הנהלת הפורומים. על העדפה ברורה ולא אובייקטיבית של פורום ערבים המלא בהודעות שטנה והסתה ( תקרא את השרשור אם באמת אתה מתעניין) אכן חונטה. ביי ביי 2008 , ברוכה הבאה שנת 1984. כאן

Fractal

New member
היית מצפה...

היית מצפה מחונטה שמאלנית לגלות קצת יותר הבנה.
בהצלחה בדרך החדשה

שםכלשהו

New member
../images/Emo3.gif

חונטות שמלאניות סובלניות רק כלפי
ויני.. אין לך אולי איזה סבתא טרוריסטית או משהו? אני בטוח שאם תמצא כזאת תקבל התנצלות וסלסלת שי מעוטרת ברגבי פלסטין הכבושה... לתפוזחלאקה: אל תחסמו אותי.. בבקשה! אני כל שבוע מפגין בבילעין נגד הגדר! נשבע לכם!

למעלה