פרישה מהפורום

iiddoo

New member
שיהיה בהצלחה

אני חייב לומר שהסיבות שהעלת באשר להדחתך ושאר המנהלים מטרידות מאוד ולא פחות מאכזב ש"תפוז" לא ראו לנכון להגיב על הדברים הללו.

vinney

Well-known member
היסטוריה לעולם חוזרת

תפוז קמה בעקבות התנהלות כזאת בדיוק של וואלה-IOL, וכנראה שהגיעו למסקנה שהם יכולים לשרוד גם בלי גולשים. רק בשניגוד לוואלה, לתפוז אין שירות חדשות משלה, כך שאין לי מושג מה יחזיק אותם, אם הם לא יתעשתו.

אנדרי ז

New member
תפוז בקושי טרחו לדבר איתנו לפני ההדחות

למה אתה חושב שגולש מושתן כמוך בכלל מזיז להם במשהו?

h a j b i

New member
למרות חילוקי הדעות הרבים, חבל

אני יכול לחשוב על הרבה התבטאויות מעצבנות שלך שהיו יכולות לגרום להנהלת תפוז להתעצבן אבל דווקא לפורום הזה היה נדמה לי לפחות שהשתדלת להתבטא בצורה סבירה יותר ולשמור על דיונים עניניים יותר. חבל.

SatanD

New member
../images/Emo51.gif רבה!

טעות קשה של הנהלת תפוז, הגולשים איבדו מנהל מקצועי ואחראי.

generala

New member
לויני

אתה מנהל משכמך ומעלה... כמו שאומרים.... כבודו של אדם בפניו ורובו שלא בפניו. אין לי ספק שלאיזה פורום שלא תלך, איזה פורום שלא תנהל אתה תמיד תמשיך לתרום כפי שעשית כאן (ועוד בהתנדבות), חבל לי רק שזה הגיע לידי סכסוך שכזה עם תפוז ושהפוליטיקה הצליחה לזחול עד לפורומים של תפוז. בהצלחה !!! ואשמח כמו עוד רבים כמוני שתמשיך לתרום כאן ובשאר המקומות, (כמו פורום מילואים למשל אההמ
)

vinney

Well-known member
תבוא לבקר באג'נדה

בינתיים לפחות, נראה כמו מקום נחמד להתנחל בו

harhanegev

New member
מנהל האתר אג'נדה מודע לעניין

ומטפל בו. ובניגוד לכל מיני ארגונים בירוקרטיים ששכחו את מי הם משרתים, הוא גם משאיר באתר את מספר הטלפון הנייד שלו, אם תרצה להתקשר.

generala

New member
נראה מקום נחמד

רק שלא השקיעו כ"כ ביעילות זמן תגובה באתר... אבל בטח ישתפר... אגב אתה יכול לפתוח בהייד פארק

ערב רב

New member
תנסו לפנות לבכירים יותר בתפוז

מעל מנהלת הקהילות. בכל זאת, 6 מנהלים לא הולכים ברגל.

timeless1

New member
הם פשוט נבעטים....

ואם אתה חושב שלא מנסים, אז מנסים, רק שאין ממש עם מי לדבר שם כי אף אחד לא טורח להגיב למיילים....

אנדרי ז

New member
שלחתי מייל למנכ"ל תפוז

נחש האם קיבלתי תשובה... אכן לא הלכנו ברגל. קיבלנו כרטיס טיסה, החתימו לנו דרכון, ועלינו ישר על הטיל.

למעלה