פרי גני הנה הבאתי,

michal_sil

New member
אירית, וואו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יצירה מדהימה! ברכות על השלמת הפרויקט המורכב וחג שמח!

נגהלי

New member
אני אמנם רק אורחת (קיבלנו הזמנה)..

אבל דבר כזה עוד לא ראיתי! מדהים!!!!!! כמה זמן עבדת על הפרוייקט הזה? כ"כ יפה ומושקע! אין מילים, חוץ מוואו.....כל הכבוד!!!

נגהלי

New member
תודה.. נאה המקום, נאים הדיירים!

אשאר גם אשאר... הבעיה היחידה היא שחוץ מלהתלהב מהפיות האנטרופוסופיות אני לא יודעת הרבה.
. אבל כשאני מסתכלת על התמונות... יוווווו כמה בא לי!

aliner

New member
לא עמדתי בזה. התעלפתי אחרי

התמונה השלישית. מ-ה ז-ה? לא יאומן, את כמו הסופר וומן של הליבוד! יופי קיצוני! אירית, אין מילים...פשוט אין.

אור224

New member
ואני התאהבתי בנערה עם הזר ואחר

כך בנושאת הסל ואז ראיתי את בעלי החיים - בקיצור- זה מקסיםםםםםםםםםם, מרהיב ביופיו- ושייהיה חג שמח.

smady a

New member
מ../images/Emo20.gifד../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה ושיהיה חג נפלא.

אני עובדת על פרוייקט כזה מעונה לעונה. העבודה הקודמת היתה "אביב" והעליתי אותה בערב פסח ומיד התחלתי לעבוד על שבועות. לא יודעת אם שמת לב אבל השנה אני בסיבוב מסביב לעונות השנה. התחלתי בחורף, ט"ו בשבט, אביב, שבועות והפינה הבאה תהיה קיץ.

אירית מודה שלא מגיעה לביקורים בפורום המקסים הזה . . . אך חייבת להחמיא לך כאן על השרשור המדהים שלך לשבועות שחיכיתי לו והיה שווה לחכות לו . . . קסם של שרשור ויצירה נפלאה ומדהימה . . . הבאת את הליבוד למחוזות נפלאים ומדהימים ביצירה נפלאה זו . . .ההתייחסות לפרטים . . .הצבעוניות. . . הביצוע הנפלא . . .והליווי הנפלא שלך במילות שירי החג . . .מחכה ליצירות הנפלאות והמדהימות שלך . . . ../images/Emo24.gif

יאמה

New member
כל כך יפה!!!!

שבו את עיני וליבי המחללת, חברתה עם הכובע והשימלה המקסימה, התרנגול והסידור היפיפה של כל האלמנטים ביחד!

למעלה