פרנקו..בנחמין רוחאס>

LemonLimeLilach

New member
לא מסכימה בכלל

לא בקשר לשירה ולא בקשר למשחק אין מה לדבר אפילו על בנחה כשחקן דרמה טוב. הוא לא טוב בזה. אני מתה עליו בכל ליבי, אבל כשהוא בוכה? זה נורא. נכון שבפרקים האחרונים עם מטאו הוא עשה את זה טוב, נכון, הוא עדיין שחקן, אבל להגיד שהוא השחקן הטוב בסדרה כשזה מגיע לבכי? נראה לך שזה הדבר הכי מגוחך שאפשר להגיד. כל שחקן אחר בפלוריסיינטה עושה בכי יותר טוב (חוץ מבקטעים שפלורנסיה מגזימה ברמות אבל אני יכולה להגיד בוודאות שאומרים לה לשחק ככה כי היא הוכיחה לגמרי שהיא יוד עת לבכות בקטעים דרמטיים אמיתיים). בקשר לשירה, בוא נגיד את זה ככה... אני שומעת אותו שר מאז שהוא התחיל לשיר. קטנטנות, אחרי זה המורדים שני דיסקים, ואז פלוריסיינטה שני דיסקים, ואמנם אני לא מקצוענית אבל זאת נראית לי עובדה שכל פעם הוא שר יותר ויותר טוב. כל פעם. בהתחלה בקטנטנות, אוקיי. Mi Vida של המורדים היה בסדר, Dije Adios כבר היה ה-ר-ב-ה יותר טוב, ותשוו את זה ל Desde Que Te Vi? השיר הזה ברמת ואיכות השירה שלו הוא פשוט מדהים אם מסתכלים על החברה של המורדים מבין הבנים פליפה עוקף את בנחה בסיבוב אבל זה בגלל שלפליפה יש פשוט קול מהמם, עמוק, רחב, עשיר, אי אפשר בכלל להשוות. אבל כשמסתכלים רק על בנחה קודם כל זה שהוא משתפר משיר לשיר כבר מראה שיש פה עסק עם מקצוען שיכול ומסוגל להשתפר ויעשה את זה עוד בהמשך... ואם מסתכלים על החוליה החלשה לגמרי בכל ארוויי נראה לי שאין אפילו מה להתווכח, זאת לואיסנה בלי שום ספק. אבל להגיד שבנחה לא יודע לשיר? זה נראה לי ממש טיפשי. הוא בהחלט יודע לשיר. בקשר לעזיבה שלו כריס נתנה להם חופש כי ישר אחרי פלוריסיינטה בנחה הלך לאלמה פיראטה וברנדה לקטנטנות... בדרך כלל שחקני טלנובלות עושים הפסקה של שנה בין נובלה לנובלה ורק החברה האלה עושים שנה אחרי שנה אחרי שנה בלי הפסקה

s h l a v

New member
טוב שלא נסחפת

את רוצה להגיד לי שניקו, ולנטינה,מקס,פצ'ה בוכים יותר טוב? ממש לא.

../images/Emo207.gif משהו שממש הצחיק אותי../images/Emo6.gif

אבא שלי קצת התעצבן על אמא שלי אז היא אומרת לו כזה "שניצל, שניצל" והוא לא מבין מה היא רוצה
אני פשוט התפקעתי מצחוק

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifמשהו בקשר לפרנקוו..

ראיתי היום בשידור חוזר את הפרקים שהפסדתי, ביניהם הפרק שפרנקו עוזב. אז.. כולם בכו וזה כאילו הוא עוזב לתמיד.. ואני שמעתי שהוא אומר שזה לכמה ימים.. הוא באמת אמר את זה או שהם סתם בוכים כאילו הוא לא חוזר

didalf

Well-known member
המממ לא נראה לי שזה לכמה../images/Emo109.gif

ימים... הוא עוזב עד סוף העונה ויחזור רק בפרק האחרון
אגב, זה נחשב ספוילר?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif^^../images/Emo58.gifלמעלהההה

אממ כן
הייתי מוחקת אבל אני מתעצלת, אז מחר אני אמחק או משהו...

נכון, הוא באמת אמר לכמה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ימים, וזה היה די דפוק, כאילו אף פעם הוא לא נסע לטורניריםם כאלה
הוא הוא חוזר הראה לי כמה פרקים לפני הסוף(לפי מה שהבנתי)

sweet stav

New member
אהה ו...../images/Emo58.gif

הוא יחזור קצת אחרי שהתינוקות יולדו
(איך שלא רושמים את זה
)

למעלה