פרסום הבלוג-עזרה

פרסום הבלוג-עזרה

שבת שלום:) פתחתי בלוג לפני כשבוע,איך אני יכולה לפרסם אותו שיגיע לכמה שיותר קוראים? :)תודה...

לא לגמרי

פרסום בלוג הוא דבר כללי וחשוב ואינו קשור בהכרח לבלוגיה של תפוז. את השאלה הזו אני יכול לשאול על הבלוג שלי בכל מערכת בלוגים שהיא
כלומר, אם הבלוג שלה היה ממוקם בבלוגלי או בישראבלוג - האם היינו צריכים לשלוח אותה לפרומים האחרים בהתאם? פרסום בלוג הוא פרסום, לא משנה היכן הבלוג ממוקם.

ע ל ו מ ה

New member
כן... חשבתי על זה אחרי שכתבתי...

הפניתי בגלל ששם יש שאלה נפוצה עשירה בתשובות. עכשיו כשאתה כאן... תעתיק את תוכן התשובה ההיא גם לפורום הזה
.

הדרך הכי קלה.

תתחילי מלהוסיף קישור לבלוג שלך בחתימה שלך, וככה כל פעם שתרשמי הודעה באיזשהו פורום, תהיה לך הזדמנות לסחוף קוראים.

דם דם

New member
הכי בטוח,מניסיון

להתחיל להגיב בבלוגים שמוצאי חן בעיניך,להגיב ולא לכתוב הודעה כמו "היי פוסט יפה,מוזמן לשלי" כי אישית אצלי הודעות כאלה נמחקות אז כדאי להתחיל להתעניין בבלוגים אחרים ולאט לאט אנשים מתחילים להכיר אותך

כמו שאמרו פה

יש מגוון טיפים לבלוגרים במאמרי הפורום, הכי מומלץ לדעתי זה פשוט לכתוב טוב, להגיב גם אצל אחרים ולפרסם את הפוסטים שלך מידי פעם ב
בפורום 807 (פורום הבלוגיה - תמיכה טכנית)

Your sweet87

New member
תשובה

את יכולה לסייר בין הבלוגים ובתגובות שאת משאירה, את יכולה לרשום "את מוזמנת לבקר אצלי".

ayala26

New member
להתעניין ולהגיב לעניין

כשהתגובות עניינות, אני מעידה על עצמי, מעניין לדעת עוד על אותו אדם ועל דברים אחרים שהוא כותב חוץ מהתגובה, על אחת כמה וכמה אם הוא חדש ולא נתקלתי מעולם בבלוג שלו אז אני מיד לוחצת על הקישור לבלוג.

Your sweet87

New member
אני לא ככה

אם מגיבים אצלי אז מגיבים אבל אני בודקת בסטטיסטקות של הבלוג שלי מאיפה היא הגיעה... אני חושבת שכדאי שתגיב לעניין אבל בסוף התגובה, להשאיר הזמנה לבלוג שלה.

דם דם

New member
בעיקרון ההזמנה דיי מיותרת

כי אם זה מישהו חדש שמגיב אז מטבע הדברים שאנשים יכנסו לראות מי הוא ככה זה עובד אצלי לפחות,כשיש תגובה של מגיב לא מוכר אצלי,אני מתעניין ונכנס לגלות מי אותו אדם

Your sweet87

New member
נכון מאוד

בוא ניתן לה להחליט איך למשוך גולשים לבלוג שלה, אוקי?

לא רוצה

עם ישראל צריך ללמוד איך להגיב, כי הרבה פעמים אני מביטה בתגובות ואני מתבישת בשביל מי שכתב אותם. יש יותר מידי אנשים בעם הזה שאין להם יכולת ביטוי.

למעלה