פרסום הבלוג-עזרה

Your sweet87

New member
אני יודעת שקשה לחנך אותם

אבל את יכולה לחנך את הקהילה שלך לערכים שאת רואה בהם כנכונים.

ayala26

New member
אבל בסטטיסטיקות מאיפה הגיעו

תוכלי לראות רק קישורים לבלוגים שכבר היית בהם - ושכנראה הגבת בהם ולכן הגיעו אליך. זה לא קשור. כשמישהו מגיב אז השם שלו הוא קישור לבלוג. לדעתי לא צריך לכתוב במיוחד "בוא לבקר אצלי" זה טפשי לדעתי כי א. זה מובן מאליו שכל בלוגר ישמח שיבקרו אצלו אלה שהוא מגיב אצלהם. ב. זה נראה כאילו הוא הגיב רק בשביל לכתוב את השורה הזו בסוף. שהמטרה של התגובה היא פרסום עצמי. בקשר לשאר מה שנאמר בשרשור: יש טוקבקים שמנסים לחנך אותי. אני לא מחנכת טוקבטקים.זה לא תפקידי. כשמישהו מגיב בשפה שלא הולמת את הבלוג שלי הוא מורד מהבמה. בגלל שכל תגובה היא פרסומת עצמית בעצם (כמו שאמרתי, שם המשתמש הוא קישור לבלוג) אני מורידה מהבמה טוקבקטים שלא ראויים לפרסומת בבלוג שלי. ואלו טוקבקטים שבאים רק כדי לפרסם את עצמם או טוקבקטים שמקללים כי זה "מושך" את העיין. האנשים שמגיבים אצלי הם או מוכרים לי, כאלו שאני קוראת בבלוג שלהם, או חדשים שאני מיד מתעניינת מה הם עוד כותבים. לדעתי זו הדרך הנכונה - להתעניין - ובכנות, כך ההתעניינות הכנה שלך מובילה להתעניינות של אחרים בך.

אני בעד

אני מענינת רק במגיבים מענינים. אז תשתדלי להיות מגיבה מענינת שמציאה זוית ראות חדשה על הנכתב בבלוג, ותשתדלי לא לכתוב את אותה תגובה שאחד מעליך כתב. ותשתדלי לנמק. אף אחד לא אוהב שאומרים לו, פוסט יפה, מבלי להסביר מה יפה בפוסט.

Your sweet87

New member
זה מה שאני מנסה להגיד כאן

צריך להגיב לעניין ובסוף להזמין את מנהל הבלוג לבלוג שלך.

אפשר להגיב לענין

מבלי להזמין בסוף לבלוג שלך. לתת לצד השני את הקרדיט להחליט האם מתחשק לו לחקור אותך או לא. תקחי את זה ככל לחיים. אף אחד לא אוהב בחורות שלוחצות על הפגישה הראשונה להתחתן. ואף אחת לא אוהבת בנים שלוחצים על הפגישה הראשונה להזדיין. קשר טוב מתחיל לאט ומתחזק לאט. ברור שאם מישהו מגיב למשהו שאמרת, סימן שתפסת אותו, כלומר הצלחת לענין אותו, להזיז לו משהו. וזה כשלעצמו בסיס מספיק להבנה שהוא מעונין לדון איתך על עוד נושאים.

Your sweet87

New member
תשובה

אחרי שהוא רשם את התגובה, הוא יכול להזמין את בעל הבלוג לבלוג שלו.

אני אישית משלם מזומן לכל מי שנכנס

אלי אחר כך אני מקזז את זה מהרווחים שלי מתפוז

mary lou

New member
התשלום הוא מראש?

מה לגבי גולשים מחו"ל? ויש מצב לתשלום רטרואקטיבי?
לי אין כסף. הגולשים מקבלים רק טובות הנאה מיניות.

siv30

New member
../images/Emo6.gif

כמו שאחד כתב בפורום הורים, אל תתפלאי אם תקבלי הצעות מגונות

למעלה