פרסום רקע חנוכה!

../images/Emo41.gifעוד כמה דברים שחשוב להגיד../images/Emo41.gif

1. ההצבעה היא עד מחר בצהריים. 2. כל אחד ישים
ליד הרקע שאותו הוא בוחר. 3. מי שרוצה לפרסם את הרקעים שיפנה אליי במסר ואני אתן לו. (אני צ'ה פול מסרים, שמעתם
?)

מאשה

New member
אני נמנעת מלהצביע או

שאני מצביע לשניים אני לא יכולה לבחור אחד

../images/Emo214.gifמלכה../images/Emo47.gif

כל הכבוד!!!!!1 למרות שבהתחלה לא חשבתי שצריך לבחור רקע אחד, אני בהחלט מסכימה איתך אחרי שקראתי את הנימוק...
*ואני לא בוחרת אף רקע, שיהיה ברור!
* ואני חושבת שלאחר שיהיה רקע זוכה כל אחד יגיב לשרשור חדש עם רקע זוכה באיזה פורומים הוא מגיב, כדי שלא תהיה הצפה בכל הפורומים, נראה לך?

../images/Emo214.gifראיתי שכתבת במסר..../images/Emo13.gif

ואני חושבת שעדיף פשוט שכל אחד יגיד באיזה פורומים הוא מפרסם, לשים לב שלא כתבו כבר שמפרסמים בפורום מסויים..וכ'ו..

einatit4

New member
../images/Emo187.gifתכף אני אצביע../images/Emo3.gifוגם..

הדס אני מסכימה איתך.. ויותר מזה, אני חושבת שצריך להבין מה כתוב גם בלי לפתוח את התמונה לגודל המקוני שלה.. כי הרי רוב האנשים שיראו את זה רק יעברו על זה בחפיפניקיות כזאת לראות מאיזה פורום זה.. הם לא באמת יפתחו ויסתכלו על זה בעומק

לזה התכוונתי.. פשוט.../images/Emo26.gif

לא היה צורך לכתובב.. כי הרקעים הספציפים האלו שנפסלו *דיברתי על זה כבר עם הדר ויש אישור
* אז גם כשפותחים אותם המילים לא מובנות. חוץ מאחד שאולי זה כן מובן.. לי בכל אופן זה ממש לא.

מותק כנסי

תקשיבי חמודה, א' לא שמת פה עוד תמונה שעשיתי (עם הסופגניות שאגם מחזיקה..) ו-ב' חבל מאוד שלא אמרתם מהתחלה שחשוב שיראו מה כתוב.. וד"א אני חשבתי וחושבת שזה בסדר אם יגדילו ואז יראו (ולא, זה לא יפגע ברישמיות חס וחלילה ללחוץ להגדלה!!) קיצר..שימי תתמונה השניה גם (למרות שלא תבחרו, אבל עבדתי על זה!!) תודה

../images/Emo214.gifאני בטוחה שהיא לא עשתה את

זה בכוונה, היא כנראה לא שמה לב.. הוספתי את הרקע

למעלה