פרסומות בעיתון להורים

mom&shaked

New member
ואני החרמתי את "זארה" ../images/Emo128.gif

כידוע למי שנוהג לקנות בזארה יש טיקט מצורף לבגד ובו רשימת המחירים של הבגדים, כך שכל מדינה בה משווקים הבגדים נמצאת ברשימה הזאת, ולצד דגל המדינה נקוב המחיר לתשלום, ע"פ שער המטבע המקומי. לפני כמה חודשים מסיבה לא ברורה נעלמה ישראל מרשימת המדינות המתנוססות על הטיקט המוצמד לבגדים (בחו"ל) ובישראל מוצמדת מדבקה חיצונית על הטיקט המקורי (כך שמעתי). השמועות אומרות כי הרשת נוהגת כך משום שאינה רוצה להיתפס בעולם תומכת ישראל...!!!!!! ומאז אני מחרימה אותם

limori

New member
mom&shaked טוב שעידכנת אותנו

אני גם אחרים אותם ואשלח הודעה לכל החברות שלי.

קצת תיקונים

אני מסכימה שהנשק היחידי של הצרכנים הוא חרם אבל במדינת ישראל כמו שאנחנו לא יוצאים לרחובות להפגין אנחנו גם לא עושים חרם צרכנים שבאמת שווה משהו. גם אני מנסה לתרום בקטן ע"י זה שאני קונה טונה רק עם סימן הדולפין ומוצרי קוסמטיקה שיש עליהם סימן שהם לא נוסו על בעלי חיים וכדומה אבל הרי זה לא מספיק ורק תורם להרגשה הטובה שלי. אני לא מסכימה לחלוטין עם זה שלפרסומאים אין שום אתיקה אני מכירה הרבה פרסומאים טובים שיושבים וחושבים טוב טוב לפני שהם מוציאים משהו החוצה על ההשפעות שיהיו לפרסומת חבל שאת מכלילה על משהו (זה כמו להגיד שכל עורכי הדין הם עלוקות צמאי דם וכסף). עוד תיקון בקשר לדרך שחברות משיגות אינפורמציה על אימהות, גם זה לא נכון, יש שתי חברות בשוק שקיבלו אישור ממשרד הבריאות לעבור בבתי החולים ולחלק מתנות לאימהות בתמורה לשם ויש לך את הזכות לקבל את המתנה ולסרב לתת שם (כמו שאני עשיתי). ברגע שחברה מכניסה את המוצר שלה כמתנה לערכה היא זכאית לקבל את השמות שנאספו - זה אושר ע"י משרד הבריאות ולכן חוקי.

noa_f

New member
ראשית, אם יש תמורה זו אינה מתנה

ושנית לא כל כל מה שחוקי גם "כשר". ואני גם חושבת שכשאני קיבלתי את הטלפון, לפני 6 שנים בערך, אז עדיין היה לבתי החולים אסור למסור שמות, וגם היום - וכיוון שאני לא מילאתי שום גלויה, זו הדרך היחידה שהם קיבלו את השם שלי (והטיפשה שהתקשרה אלי אפילו הודתה בחצי פה).

אני גם ראיתי את תגובתם בנושא

ואני חושבת שזאת חוצפה ממדרגה ראשונה.. המעניין שפרסומות כאלו גם מעצבנות לא רק דתיות, אלא ציבור רחב יותר.. באמת אם לא תהיה מצד העיתון שום התיחסות או תשובה נאותה אולי אחשוב להפסיק את המנוי שלאחרונה חדשתי !!

אמיר.

New member
ךעיצון ´בדוק´ (המנוח´) כתבו...

בענין והם הבטיחו להשתפר ואז התחלפו העורכים ושוב הם התדרדרו... אבל אני מסכים .. לא נראה לך ? אל תקני !!

anat30g

New member
איזה עיתון

בארה"ב לקוחות לא מרוצים מתאגדים ומצליחים בדרך כלל לשנות מדיניות של חנות/חברה/עיתון ועוד. בארץ זה לא קורה - למרות מה שאנחנו חושבים על עצמינו - הישראלים הם לקוחות לפלפים וחסרי עמוד שידרה שמקבלים על עצמם המון דברים שלא היו עוברים במקום אחר. ולמה לא כתבת את שם העיתון - דווקא כן צריך היה לכתוב את שם העיתון עם התמונות הלא מקובלות עליך... שנדע ומי שזה למורת רוחה תוכל למחות. אני חושבת שגם הורים שאינם שייכים למגזר הדתי (שאני מניחה שאת שייכת אליו) מרגישים לעיתים לא נוח מול פרסומות מיניות מידי או אנשים (גברים ונשים) לבושים פחות מידי... אישה שלבושה מעט על חוף הים זה בסדר, כי הסיטואציה מתאימה - אבל בדף עיתון שעונה על מכונית גולף זה עניין אחר... גייסי לך פמיניסטיות למאבק. בהצלחה - ענת

למעלה