פרסומת של DIGIMON SAVERS!!

קורורו

New member
ה-4.2 היה כבר...

אז יותר הגיוני שב-2.4... ^^ מעניין אם זה יגיע אלינו D:

לא ראיתי את הפרסומת,

אבל אני מוכן להתערב שזה ikuzo

AceMagician

New member
ikuzo

אני רק כתבתי את מה שהוא אומר - אני לא ממש טוב ברומאג'י, שלא נדבר על יפאנית...

לא הייתה כוונה לפגוע../images/Emo3.gif

אני סתם צוחק, ותודה רבה לך, אני אראה את הפרסומת מאוחר יותר, zettai (בטוח)!

Serf SaN

New member
>.>

כבר פירסמו פה את התמונות של כל הדמויות בצבעים? >.> או שפשוט הפורום הזה קפץ במידע וזאת הפעם הראשונה שאתם רואים את מאסרו בצבע? XD בכל מקרה, מי שרוצה עוד תמונות, של שאר הדמויות, הכל נמצא באתר הרשמי של הסדרה <:

star_female

New member
רק טאקאטו בודד XD

לכל שאר הגוגל-בויז יש את הזאב הבודד שלהם~ הדמויות נראות ממש טוב. ^^

Serf SaN

New member
לדעתי זה אלבום האוסף

שכל הזמן מדברים עליו שייצא :X עם כל השירים הכי טובים מכל עונה..

ברוך השם, שדיים.

ברצינות, הגיע הזמן שהם יבגרו קצת את הדיג'יגורלים, למרות שגם הדיג'יגורליות הבוגרות בעונה השנייה היו שטוחות יותר ממני. לבלונדיני קוראים touma h. norshtein (הידיג'יגורל היהודי הראשון
), הוא בן 14 והוא הזאב הבודד. הדיג'ימון שלו נקרא gaomon. לבחורה אני לא מצליח כל-כך לקרוא, אבל נדמה לי שקוראים לה yoshino fujieda, לדיג'ימונית שלה קוראים raramon. והיא בת...18 O_O קחו את מה שאמרתי בחזרה! הילדה בת פאקינג 18 ואלה השדיים שלה?! >< כנראה שהיוצרים של דיג'ימון חושבים שרק בגיל 18 הבנות מתחילות להתפתח. היפנים האלה, מקרה אבוד...
היא טיפוס כזה של אחות גדולה, מה שלא מפתיע, בהתחשב בגיל שלה. מאסארו בן 14, והוא כמובן הגוגל בוי. השותף שלו הוא אגומון, שנראה די מגניב, למרות שיש לו נחיריים בגודל של מערות. בכתובת הענקית שהולכת מלמעלה למטה, בין מאסארו לאגומון, כתוב: "בגלל ידי השד של הדיג'ימון הממאיר, *משהו* אל עולם בני-האדם!!"

Serf SaN

New member
נכון! XD

אבל אם הם היו רוצים לעשות סדרה קצת יותר מבוגרת, הם היו יכולים להכניס לה חזה קצת יותר מרשים =.= כמו בכל סדרות אנימה לנוער.. בכל מקרה..לפחות אני לא היחיד שחושב שהנחיריים של אגומון עצומות! יופי! XD

star_female

New member
אבל היא יפנית...

הן לא בדיוק ידועות בחזה העצום שלהן.
ו...טומה בלונדיני? @_@ *מרחיקה בכוח מחשבות על גראווי מהראש*

Apikachu L

New member
גברים-_-;;

כל מה שחיפשת בדיג'יומון כל השנים היו קצת ציצים? לסורה היו... ניראה לי... חוץ מזה, ציצים מפריעים ללכת מכות...

הוא אומר ikuze, שהיא גרסה חזקה

ו"גברית" יותר מ-ikuzo, שהיא בעצמה חזקה ו"גברית". הפירוש הוא משהו כמו "Let's go!" לגיבור קוראים daimon masaru (שם משפחה ראשון) וזה מתחיל ב-2.4 ביפן. אם זה יגיע אלינו, וכנראה שזה יגיע לנוכח ריבוי האנימות בארץ בזמן האחרון, זה בטח יהיה בחופש הגדול, עם קצת מזל

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif על המידע והקישורים../images/Emo13.gif

מיליהו-לפני שתתבכיין התודה מכוונת גם אליך. השלב הבא זה
ים
בכיף
אני אגיב יותר בהרחבה בהמשך השבוע,תמשיכו לעדכן ולדבר-סוף סוף נהיה מעניין

למעלה