פרסומת של DIGIMON SAVERS!!

star_female

New member
O_O :O אמ"ג~

מעניין מי המדובב של הבלונדיני ההוא... תגיד לי שזה לא אקירה אישידה O_O;

star_female

New member
*הולכת לבדוק*

סואיצ'ירו הושי: מיהארה אוג'ירו מאנג'ליק לייר גוקו מסאיוקי קירה מגאנדאם סיד @_@ יאשאמארו מנארוטו פרקים 75-77 (לפי האתר, לפחות, אני לא הגעתי לשם) נאו מסוקישו @_@ דמויות מאונגאי טיצ'ר, סקרייד, טנג'ו טנגה, טנשי ני נארומון, to heart, get backers, meine liebe, planetes, POT ועוד. יש לציין שרוב הדמויות שלו הם בישים.
מידוריקאווה היקארו: (רק כי שאלת, הוא בטח לא ידובב שם
זה יהיה כל כך מטריד אם כן...) הירו יואי מגאנדאם ווינג מיקאגה מאוטנה סילבה משאמאן קינג זלגאדיס מסליירז סורה מסוקישו Schuldig מוייס קרויץ דמויות מ-GTO, סיילור מון, סקרייד, טוקיו מיו מיו ועוד (גם יאוי
). אקירה אישידה: (שוב, כי שאלת) ג'ודו מברזרק קרנו מקרנו קרוסייד היוואטארי מדי.אן.אנג'ל קאורו מאווה Athrun מגאנדאם סיד גארה מנארוטו האקאי מסאיוקי זלוס מסליירז אייז מספירל נאנאמי מסוקישו מיקאל מטנשי ני נארומון האווארד מכוכב ההישרדות דמויות מ-בלאד+, ג'וני קוקי (12 הממלכות), meine liebe, POT, סיילור מון, מיי הימה ועוד... בלי להזכיר כמה אובות יאוי. בקיצור לא חסרות להם דמויות מוכרות.

Hotaru

New member
אההה עונה 5!!!

ואו,דיג'ימון..כל כך נוסטלגי.. בזמן האחרון אני מדברת הרבה על דיג'ימון עם חברים שלי.. חחח יוששששש עוד עונה זה באמת כיףףףףף ^^; *.*

CibiHeart92

New member
דאאיייי

אמרתי לכם שיגיע משהו חדש בסוף!!!!!! ^____________^ הושי שואיצ'ירו? כמה סגיד באמת צריך שאקירה אישידה ידובב שם אחרי זה X3

Snake Bandage

New member
הוא דיבב את וויזארמון בעבר. (=

גם בעונה הראשונה וגם בשנייה, ואז הוא דיבב אותו גם ב-Digimon X-Evolution.

למעלה