היא גם שרה היהודיםםםםם!! פעמיים היא שרה את: מי אמר לך\קח אותי הימים שלנו
ד דגה ענוגה New member 26/8/03 #20 היא גם שרה היהודיםםםםם!!../images/Emo110.gif פעמיים היא שרה את: מי אמר לך\קח אותי הימים שלנו
F fushi e New member 26/8/03 #21 כןן ראיתי../images/Emo95.gif אבל קח אותי זה לא כל כך שיר עוצמתי,רק הפזמון,היא צריכה לבחור שירים שמבטאים את היכולות הווקליות שלה(חחחחחח איזו פלצנות)
כןן ראיתי../images/Emo95.gif אבל קח אותי זה לא כל כך שיר עוצמתי,רק הפזמון,היא צריכה לבחור שירים שמבטאים את היכולות הווקליות שלה(חחחחחח איזו פלצנות)
D DrKasperrrr New member 26/8/03 #24 מצטער אבל הביצוע ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif של קח אותי שלה לא היה כ"כ מעולה כמו שאתם אומרים ושי גבסו שגם עלה לגמר, שר גרוע.
מצטער אבל הביצוע ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif של קח אותי שלה לא היה כ"כ מעולה כמו שאתם אומרים ושי גבסו שגם עלה לגמר, שר גרוע.
F fushi e New member 26/8/03 #25 נכון...כולם בחרו אותו רק כי הוא חתיך.. והוא גם לא כזה חתיך!!! סתם יש לו פרצוף שאי אפשר לא להתאהב בו,והמבטים..בכלללל אבל קול..ממש ממש לא משהו
נכון...כולם בחרו אותו רק כי הוא חתיך.. והוא גם לא כזה חתיך!!! סתם יש לו פרצוף שאי אפשר לא להתאהב בו,והמבטים..בכלללל אבל קול..ממש ממש לא משהו
D DrKasperrrr New member 26/8/03 #26 הנה : ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif http://members.lycos.co.uk/ninet1/mp3/ninet4.rar
D DrKasperrrr New member 26/8/03 #27 טוב שיט צריך להיכנס דרך האתר ../images/Emo28.gif זה השיר קח אותי שהיא שרה שאותי לא הלהיב במיוחד זה יוביל אתכם לאתר הרשמי של "נינט" ושם תלחצו על הורדות ותחפשו שם את קח אותי.
טוב שיט צריך להיכנס דרך האתר ../images/Emo28.gif זה השיר קח אותי שהיא שרה שאותי לא הלהיב במיוחד זה יוביל אתכם לאתר הרשמי של "נינט" ושם תלחצו על הורדות ותחפשו שם את קח אותי.
F fushi e New member 26/8/03 #28 יש לה אתר????../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif לא יותר פשוט להוריד בקאזה?