~ פרסי איידול אישיות של הפורום ~ !

Juliann

New member
~ פרסי איידול אישיות של הפורום ~ !

ראיתי את הסקר הזה ב- IDF וזה נראה לי חמוד ביותר אז הבאתי את זה לפה. אתם יכולים לכלול אנשים מהטופ12 של כל העונות. הכי נחמד/ה: הכי מצחיק/ה: הכי חנאני/ת: הכי ביטצ'/י: הכי מתוק/ה: הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: האישיות הכי כייפית: הכי סקסי/ת: הכי יפה: הכי חמוד/ה: הכי משעמם/ת: הכי כמוך: האישיות הכי טובה בכללי: ויש לי 2 בקשות: 1. תנסו לא לשים מישהו/מישהי אחד/אחת בכל הקריטריונים כי זה יוצא דבילי אם אתם מעריצים מישהו ושמים אותו בהכל. תנסו להיות אובייקטיבים!! 2. לבנים- אל תשייכו את כל הקריטריונים לבנות. ובנות- אל תשייכו את כל הקריטריונים לבנים. תגוונו! ומשחק מהנה

Juliann

New member
אני אתחיל! ../images/Emo6.gif

הכי נחמד/ה: קליי, אנתוני הכי מצחיק/ה: מקיילה הכי חנאני/ת: קליי
הכי ביטצ'/י: קורי קלארק הכי מתוק/ה: וונזל הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: נאדיה, בו האישיות הכי כייפית: מקיילה הכי סקסי/ת: קונס הכי יפה: קארי,כרמן,קלי הכי חמוד/ה: כרמן, קליי, אנתוני הכי משעמם/ת: סקוט, ג'ון סטיבנס הכי כמוך: וואי, אין אף אחד כמוני.. לא יודעת האישיות הכי טובה בכללי: קליי

Juliann

New member
תנו לי לתקן משהו...........

האישיות הכי כייפית: קלי קלארקסון

Juliann

New member
בואו נוסיף עוד כמה קטגוריות

הכי קול/ית: הכי משוגע/ת: הכי מעניין/נת: ואתם מוזמנים להמציא עוד כמה.......

SHTRUDIDI

New member
יאללה,תורי לענות

הכי נחמד/ה:וונזל הכי מצחיק/ה:בו הכי חנאני/ת:ג'ון סטיבנס הכי ביטצ'/י:מתקשה לענות... הכי מתוק/ה:קלי קלארקסון הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]:נאדיה האישיות הכי כייפית:פנטזיה הכי סקסי/ת:זה הולך להיות שוקר בשביל כולכם, אבל יש על ג'סטין גוריני
הכי יפה:פה נהיה קשה.בנים ניתן לבו, בנות-לינדסי הכי חמוד/ה:קליי הכי משעמם/ת:JPL הכי כמוך:הם יודעים לשיר,אז הם כבר לא כמוני.
האישיות הכי טובה בכללי:אנואר

IrishKiss

New member
:)

הכי נחמד/ה: אנתוני, קליי, ג'ון סטיבנס הכי מצחיק/ה: מיקיילה הכי חנאני/ת: ג'ון סטיבנס הכי ביטצ'/י: ג'סיקה הכי מתוק/ה: קארי *וזה לא בצורה טובה...* הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: מיקיילה וקונס.. האישיות הכי כייפית: מיקיילה! הכי סקסי/ת: בו, קונס הכי יפה: אנטולי...גם מיקיילה ממש יפה הכי חמוד/ה: אנטולי, קליי.. הכי משעמם/ת: ק-א-ר-י הכי כמוך: אממממ סיימון? האישיות הכי טובה בכללי: אנתוני הכי קול/ית: וונזל הכי משוגע/ת: פנטז'יה הכי מעניין/נת: קונס

ששוניקו

New member
אני אוהב סקרים

הכי נחמד/ה: ג'ורג' האף הכי מצחיק/ה: מיקיילה הכי חנאני/ת: אנתוני הכי ביטצ'/י: לא יודע הכי מתוק/ה: דיאנה דיגארמו הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: נדיה!!!!!!!! האישיות הכי כייפית: ג'סיקה סיירה הכי סקסי/ת: קונסטנטין הכי יפה: JPL הכי חמוד/ה: וונזל הכי משעמם/ת: סקוט, בעעע שיעמוווום הכי כמוך: הייתי רוצה להגיד נדיה, אבל אני חושב שאנוואר בגלל שרואים עליו המון לחץ האישיות הכי טובה בכללי: אי אפשר לקבוע

i love GEORGE

New member
אני..

הכי נחמד/ה: קרי הכי מצחיק/ה: מקיילה הכי חנאני/ת:אנתוני הכי ביטצ'/י:לא יודעת.. הכי מתוק/ה: קרי ולינדזי הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]:נדיה האישיות הכי כייפית:מקיילה הכי סקסי/ת:מאריו <בעיקרון הוא בטופ12..> הכי יפה: ג'סיקה לינדזי וקרי הכי חמוד/ה: אנתוני, לינדזי, קרי הכי משעמם/ת:אנוור, סקוט הכי כמוך:לא יודעת.. האישיות הכי טובה בכללי:אמ.. לא סתם הייתי בעד קרי מההתחלה.. הכי קולי/ת:קונס, מקיילה ונדיה תמשוגע/ת:אמ.. מקיילה מעניין/ת: קונס

MoGanC

New member
אה,ראיתי את זה שם

הכי מצחיק: בו (דוגמא: שאלו אותו בראיון ממתי הוא שר אז הוא ענה "גיליתי שברחם יש אקוסטיקה מעולה" XD) הכי חנאני: ג'ון סטיבנס. הכי ביטש: אני לא ממש רואה אנשים ככה,למרות שאנשים מדברים על קימברלי קודוול,אני פשוט לא רואה את זה,לפחות לא בגבולות של התכנית עצמה. הכי מתוקה: לינדסי קורדינלי =] הכי מיוחדת: פנטזיה הכי סקסית: קימברלי קודוול ^_^ הכי יפה: לינדסי הכי חמודה: כרמן רסמיוסן הכי משעמם: כולם מהעונה הרביעית! חוץ מבו XD! הכי כמוך: הממ....בטח ג'סיקה.כי כמוני היא מגניבה כזאת אבל אף אחד לא קולט אותה. :p אישיות הכי טובה בכללי: בו.

שניש

New member
my turn../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הכי נחמד/ה:קליי נראה ילד טוב ירושליים.
הכי מצחיק/ה:קונסטנטין,רק בגלל המערכון על סיימון בתוכנית האחרונה
הכי חנאני/ת:קארי אנדרווד. הכי ביטצ'/י:ממממ..סיימון
הכי מתוק/ה:דיאנה דגרמו הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]:מקיילה.היא מוזרה.
האישיות הכי כייפית:נראה לי בו... הכי סקסי/ת:בנים-בו בייס
בנות-קלי קלארקסון. הכי יפה:אף אחד לא היה יותר מידיי יפה.. הכי חמוד/ה:ג'סיקה סייארה הכי משעמם/ת:נמנמנמ...ג'ורג' האף.לינדזי קרדנלי.קארי אנדרווד. הכי כמוך: יש רק שניש אחת
האישיות הכי טובה בכללי:בו בייס. הכי קול/ית:'סיקה,אחרי ההופעה עם קונסטנטין ונאדיה בגמר.יצאה גדולה. הכי משוגע/ת:נאדיה.מה-זו-התסרוקת-הזו
שיגעון,ולא מהסוג הטוב. הכי מעניין/נת:סקוט.מעניין אם הוא באמת חשב שהוא לא יעוף אחרי הביצועים המחרידים שלו.

טוב אני עונה...

הכי נחמד\ה:אממ אני אלך על קליי או קארי הכי מצחיק\ה:מקיילה ללא ספק הכי חנאני\ת:קליי ואו אנתוני הכי ביצ'\י:אממ קשה להחליט אני אומרת סקוט הכי מתוק\ה:קלי וקארי הכי מיוחד\ת:יש כמה קונס קלי ובו האישיות הכי כיפית:קונס הכי סקסי\ת:קונס מהבנים ומהבנות קשה לי להחליט אני אגיד קלי כי היא הכי קרובה לזה.. הכי יפה:קארי הכי חמוד\ה:אנתוני ודיאנה הכי משעמם\ת:פנ'טזיה רובן סקוט וג'ון סטיבנס הכי כמוך:אממממ אני מיוחדת אף אחד לא כמוני האישיות הכי טובה בכללי:אני מניחה שזה מתחלק שווה בשווה בין בו קליי ואנואר הכי קולי\ת:בו וקונס הכי משוגע\ת:מקיילה ופנט'זיה הכי מעניין\ת:קונס

אני ..:)

הכי נחמד/ה: קרי וונזל הכי מצחיק/ה: מקיילה הכי חנאני/ת: סקוט הכי ביטצ'/י: מקיילה הכי מתוק/ה: קרי, בו וונזל הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: קונסטנטין האישיות הכי כייפית: שוב מקיילה... הכי סקסי/ת: בו כמובן!!! הכי יפה: קרי הכי חמוד/ה: קרי ובו. הכי משעמם/ת: אנואר הכי כמוך: אממ.. אין מישהו כזה האישיות הכי טובה בכללי: קרי הכי קולי/ת: נדיה וקונסטנטין תמשוגע/ת: ושוב.. מקיילה מעניין/ת: בו וקרי

Fairywitch

New member
אוהבת כאלה דברים../images/Emo70.gif אז...

הכי נחמד/ה: בו
ונראה לי שגם אנואר
(זוכרים את ההצעה של סיימון להוסיף כלבלבים לבמה כי הוא כ"כ נחמד
) הכי מצחיק/ה: מיקיילה
הכי חנאני/ת: קליי בתחילת דרכו... וגם אנתוני, כמובן...
הכי ביטצ'/י: קורי קלארק. איכס
ראיתי היום את הפרק שהוא השתתף באודישנים בהוליווד, ויש לי רק דבר אחד להגיד... בעעעע... הכי מתוק/ה: קרי אנדרווד
הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: לא מכירה מספיק כדי לדעת
(זה נכון בכל הקטגוריות, אבל בזו במיוחד). אני אחשוב על זה... האישיות הכי כייפית: קלי קלארקסון (שלחה לנו ד"ש
)
, ונראה לי שגם נדיה וקונס... הכי סקסי/ת: קונסטנטין
הכי יפה: קלי, לינדסי וקרי
הכי חמוד/ה: וונזל
הכי משעמם/ת: סקוט וג'סמין. אותי גם רובן משעמם (כזמר). הכי כמוך: קונסטנטין. האישיות הכי טובה בכללי: נראה לי בו, ועל כך העידו כל מי שהיו בחברתו
וגם מאוד אהבתי את האישיות שהפגין מתיו רוג'רס כשהוא שידר מנקודת שידור בגמר עונה 4. וגם אנואר (ראה סעיף א'...) הכי קול/ית: חייבת לרשום שוב קונסטנטין, סורי...
הכי משוגע/ת: זה קל- Scary Mary
אם זה מבין אלה שכן התקבלו- אז מיקיילה. הכי מעניין/נת: קונסטנטין (התעניינות אישית
) וקליי- כי יש לו סיפור חיים מצמרר ומרתק.

נועה167

New member
שלי../images/Emo26.gif

הכי נחמד/ה: ג'סמין ובו הכי מצחיק/ה: מקיילה הכי חנאני/ת: ג'ון סטיבנס! הכי ביטצ'/י: אממ אין לי אף אחד הכי מתוק/ה: וונזל! וג'ורג' האף אה וגם ג'ון פיטר לואיס חח הוא חמווד הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: בו
האישיות הכי כייפית: בו ומקיילה הכי סקסי/ת: בו הכי חמוד/ה: ג'סיקה וקארי הכי משעמם/ת: סקוט הכי כמוך: :/ לא יודעת.. האישיות הכי טובה בכללי: בו :)

שליי

הכי נחמד/ה: וונזל הכי מצחיק/ה: מקיילה הכי חנאני/ת: ג'ון סטיבנס הכי ביטצ'/י: אה.... נזרוק סתם שם.... סימון חחח הכי מתוק/ה: קרי הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: נדיה האישיות הכי כייפית: איימי אדאמס הכי סקסי/ת: אני יגיד בן ובת..... קלי וקונסטנטין נראה לי.. הכי יפה: פנטז'יה לא סקסית אבל יפה ומיוחדת! הכי חמוד/ה: וונזל ובו הכי משעמם/ת: לינדזי הכי כמוך: אנוואר ולפי האתר הזה של השאלון שפירסמתם ג'סיקה האישיות הכי טובה בכללי: וונזל :)

shalehet

New member
אחלה סקר, אז ככה

הכי נחמד/ה: קארי או וונזל (נראה לי) הכי מצחיק/ה: דיאנה דגרמו (עונה 3) ומקאילה הכי חנפאני/ת: לא עולה לי אף אחד לראש. הכי ביטצ'/י: סקוט ונאדיה (לפחות נראית כזאת) הכי מתוק/ה: וונזל ודיאנה הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: ג'ורג (עונה 3) האישיות הכי כייפית: ג'סיקה וקונסטנטין הכי סקסי/ת: קונסטנטין ולינדסי הכי יפה: יש לי כמה: קלי, קארי, לינדסי ובו הכי חמוד/ה: אנתוני וקארי הכי משעמם/ת: ג'ון הג'ינגי' (עונה 3) וניקו הכי כמוך: קארי (רק את היופי לא קיבלתי) האישיות הכי טובה בכללי: קארי, אנתוני, וונזל, דיאנה וקונסטנטין (לפחות שניים מהם לא היו בעדיפויות שלי בתוכנית)

Fairywitch

New member
חנאני/ת, לא חנפאני/ת- ולזה תהיה לך

תשובה... גם אני כתבתי שקרי, קלי ולידסי הכי יפות

למעלה