~ פרסי איידול אישיות של הפורום ~ !

shalehet

New member
כבר מזמן אנחנו יודעות שיש לנו

אותו טעם... טעם טוב..חחח

shalehet

New member
כמה תיקונים ותוספות

*הייתי באמצע העבודה אז לא היה לי יותר מדי זמן לחשוב, אז הנה כמה תוספות. הכי חנאני (לא הבנתי את זה קודם) , אנתוני וקארי (אבל אני מתה עליה). הכי קול/ית: מאריו, קונס ומקילה הכי משוגע/ת: סיימון ונאדיה הכי מעניין/נת:סיימון ומה ששכחתי ביטצ'י- אכן שכחתי את קורי קלארק, ברור שהוא הכי סקסי אבל באמת הכי סקסי ומהמם זה סיימון. הכי יפה- עוד תוספת- מאריו, אנואר וסיימון. הכי מתוק- תוספת- אנואר ומאריו.

יאללה, נענה:

הכי נחמד/ה: קרי הכי מצחיק/ה: מקיילה
הכי חנאני/ת: אנתוני הכי ביטצ'/י: קורי הכי מתוק/ה: מקיילה
הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: מקיילה
האישיות הכי כייפית: מקיילה
הכי סקסי/ת: קלי קלארקסון הכי יפה: קלי קלארקסון הכי חמוד/ה: ג'סיקה הכי משעמם/ת: סקוט הכי כמוך: אין לי מושג. האישיות הכי טובה בכללי: מקיילה
הכי קול/ית: מקיילה
הכי משוגע/ת: מקיילה
הכי מעניין/נת: מקיילה

כן../images/Emo6.gif

היא כזאת מלכה! בהתחלה תכננתי לראות רק את האודישנים, אחרי זה ראיתי אותה
, והתמכרתי. וחיכיתי כל שבוע לתוכנית רק בשביל לראות איזה ביצוע היא תביא הפעם. כמובן שממש התבאסתי כשהיא עפה
, אבל לא הפסקתי לצפות בתוכנית, כי כבר הייתי מכור קשה.

whatever4

New member
אנוכי

הכי נחמד/ה: בו, אנואר ואנתוני הכי מצחיק/ה: ראיין
ובו הכי חנאני/ת: אנתוני הכי ביטצ'/י:חח...ג'אני הכי מתוק/ה: וונזל הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: אממ...נאדיה האישיות הכי כייפית: מקיילה הכי סקסי/ת: מהבנים- בו. מהבנות- ג'סיקה הכי יפה: לינדסי וקארי הכי חמוד/ה: אנתוני וגם קונסטנטין די חמוד הכי משעמם/ת: קארי הכי כמוך: אממ...שאלה טובה...לא מכירה אותם מספיק בשביל לענות. האישיות הכי טובה בכללי: בו.

moran500

New member
הא-הא !

הכי נחמד/ה: ג'ורג' האף
הכי מצחיק/ה: מקיילה
הכי חנאני/ת: קליי
וחאנן זה טוב
הכי ביטצ'/י: קורי קלארק... הכי מתוק/ה: וונזל הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]: פנטז'יה האישיות הכי כייפית: קלי, בו הכי סקסי/ת: קליי עושה לי את זה
הכי יפה: כריסטינה כריסטיאן
הכי חמוד/ה: טמיירה
הכי משעמם/ת: ג'ון סטיבנס, ג'זמין טריאז הכי כמוך: אממ.. קליי? האישיות הכי טובה בכללי: קלי&קליי הכי קול/ית: טמיירה! הכי משוגע/ת: מקיילה, ניקי הכי מעניין/נת: קלי כמובן

moran500

New member
תיקוןתיקון

הכי משעמם/ת: סקוט ! ג'ון וג'זמין הם כלום לעומתו

14מתן

New member
מתמודדת בעונה הראשונה

הינה העמוד שלה באתר שלהם יש שם תמונות שלה שאפשר לדפדף שם

darklighter

New member
סקר נחמט../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הכי נחמד/ה: הרוב נחמדים... הכי מצחיק/ה: מקיילה והסיני ההוא.. שכחתי את שמו הכי חנאני/ת: אנתוני וקליי הכי ביטצ'/י: לוידעת הכי מתוק/ה: קוני
הכי מיוחד/ת [מבחינת אישיות לא קול]:קונסטנטין
האישיות הכי כייפית:בו. הכי סקסי/ת:קונסטנטין
הכי יפה: קונסטנטין
(מצטערת חנה פשוט די שכחתי מהשאר) הכי חמוד/ה: קונסטנטין
, ובוא נגיד גם בו, וונזל, לינדזי... הכי משעמם/ת: קארי... הכי כמוך: לוידעת...קונסטנטין
האישיות הכי טובה בכללי: נראה לי בו

למעלה