פרסתי שוב והנה התוצאה...

anatus1

New member
פרסתי שוב והנה התוצאה...../images/Emo13.gif

שאלתי: מה הפוטנציאל שאני אעבור לדירה באחד במאי בחודש הקרוב ואלו הקלפים שיצאו: שבע חרבות אביר המטבעות ארבעה מטבעות נער החרבות מלכת החרבות שש חרבות שישה מטבעות - סיכום תודה

צוף3

New member
האם תוכלי להאזר בבקשה בסבלנות?

כולם מקבלים כאן פירוש. בלי לחץ בבקשה :)

batgalim

New member
ענתוש...

שאלות רקע: האם המעבר לדירה תלוי ברצונו הטוב של מישהו אחר? האם השאלה נובעת מתוך כך שנעשה איזשהו צעד לרכישת/השכרת הדירה? האם ההיבט הוא כלכלי / רומנטי או אחר? חשוב מאד להבין הדגשים אלו על מנת שנוכל לכוון אותך...

anatus1

New member
תשובות לרקע....../images/Emo13.gif

אני ובעלי מתגרשים וזוהי דירה משותפת של שנינו שמעולם לא גרנו בה ויש לנו סיכסוכי כספים בגללה, ואני מאוד רוצה לקנות את החלק שלו ולעבור לגור בה. זה מספיק או שאת צריכה עוד רקע לדירה. ושוב תודה על העזרה

צוף3

New member
הי

מה הפוטנציאל שאני אעבור לדירה באחד במאי בחודש הקרוב 7 חרבות אביר המטבעות 4 מטבעות נער החרבות מלכת החרבות 6 חרבות סיכום - 6 מטבעות החרבות והמטבעות מעידים על היותך מוטרדת מהנושא ועל העובדה שמעורב כאן עניין כלכלי. הפוטנציאל הוא אביר המטבעות, רצונך יגרור בוודאות הוצאות כספיות רבות. ניכר כי אינך מעוניינת באמת ובתמים להוציא את סכום הכסף הנדרש על הדירה או שאין לך אותו ומכאן הלבטים הרבים. קלף הסיכום מעיד על כך שייתכן ותזכי לקבל את הסכום הנדרש (הלוואה מאושרת או עזרה מאדם קרוב). גם 6 חרבות במילים "החודש הקרוב" מדבר על קבלת עזרה. כדי לממש את רצונך בחודש הקרוב, יהיה עליך להסתייע כלכלית בגורם כלשהו בסביבתך, לבד לא תוכלי לעשות זאת. מה דעתך?

anatus1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif תודה...

היי, פשוט לא הייתי בבית ואני קוראת את התשובה רק עכשיו. בכל מקרה את צודקת מדובר בעזרה של ההורים שלי שבלעדיהם אני לא אוכל להסתדר... נראה לך שבסופו של דבר אני אעבור לשם ??? והאם זה בקרוב? תודה רבה ולילה טוב,

batgalim

New member
הי ענתוש../images/Emo141.gif

מצטערת שלא יכולתי להשיב לך אתמול, ראיתי שדנה ענתה לך ואני מסכימה עם כל מילה. לגבי שאלתך - נראה שבסופו של דבר את תעברי לשם - הדירה מיוצגת ע"י קלף 6 חרבות שמדבר על הגעה לחוף מבטחים... בהצלחה.

anatus1

New member
היי ובוקר טוב../images/Emo39.gif

בוקר טוב ותודה רבה... האם אפשר לשאול עוד שאלות???

anatus1

New member
../images/Emo13.gif שאלה

היי , אם אני רוצה האם לX יש רגש אליי והאם הקשר יוביל למשהו רציני כמה קלפים עליי לפתוח? זה 2 פריסות נכון? וכמה קלפים בכל פריסה? אשמח לעצתכם, תודה..

צוף3

New member
את יכולה לעשות קלטית.

ולשאול מה הפוטנציאל הרומנטי הצפוי ביניכם בשנה הקרובה. כל זאת בהנחה שקיים בינכם איזשהו קשר ממשי כיום.

anatus1

New member
הנה הפריסה שיצאה לי .... ../images/Emo12.gif

היי, פרסתי כפי שאמרת את הפריסה הקלטית באתר של אורי רז והנה התוצאה: השאלה הייתה: מה הפוטנציאל הרומנטי הצפוי ביני לבין משה בשנה הקרובה? הקלפים שיצאו: 1 מה עוזר או בעד - שמונה גביעים 2 מה חוסם או נגד - האיש התלוי 3 שיעור רוחני לשואל בהווה - שבעה מטות 4 בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שני מטות 5 עבר קרוב כארבעה חודשים - שלושה גביעים 6 עתיד קרוב כארבעה חודשים - מלכת החרבות 7 דימוי וזווית אישית - קיסרית 8 זווית הראייה של החברה - כוח 9 רוצה אבל פוחד - תשעה גביעים 10 סיכום, יכולת, כיוון הרוח - נער הגביעים *האם לכך שאני בהליכי גירושין יש השפעה על תוצאת הקלפים? (השאלה היא לא על בעלי) אשמח לפירוש, תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
חסר רקע..

האם יש בינך לבין משה קשר כלשהו, או שזה רק אצלך בתכנונים?? העובדה שאת בהליכי גירושין חשובה גם היא לרקע הכללי

anatus1

New member
רקע

אני ומשה בקשר כחצי שנה ואני בהליכי גירושין מבעלי ללא קשר למשהויש לי ילדה קטנה צריך עוד פרטים?

anatus1

New member
ערב טוב ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, עשיתי פריסה קלטית ולהלן הרקע ... אשמח לפיענוח... תודה מראש

למעלה