פרסתי שוב והנה התוצאה...

צ ל י ל 8

New member
היי ענת ../images/Emo39.gif

1 מה עוזר או בעד - שמונה גביעים 2 מה חוסם או נגד - האיש התלוי 3 שיעור רוחני לשואל בהווה - שבעה מטות 4 בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שני מטות 5 עבר קרוב כארבעה חודשים - שלושה גביעים 6 עתיד קרוב כארבעה חודשים - מלכת החרבות 7 דימוי וזווית אישית - קיסרית 8 זווית הראייה של החברה - כוח 9 רוצה אבל פוחד - תשעה גביעים 10 סיכום, יכולת, כיוון הרוח - נער הגביעים מה שעוזר לקשר שלם הוא דווקא העובדה שאת עוזבת קשר אחר (הגירושין) שלא היה לך טוב בו. מה שעלול להפריע לקשר לשכם הוא אולי חוסר ההתפשרות שלך ושלו וחוסר הגמישות שלכם. אני חושבת שכל אחד מכם מנסה להפעיל את קסמיו ואת יכולותיו בקשר. הוא מצד אחד מנסה להראות עד כמה הוא מוכשר, מסוגל לעשות כמה דברים ביחד, ואת מנסה כנראה להפעיל עליו לחץ מתון... אני חושבת שיש הרבה משחקי אגו וכח בינכם. ייתכן מאוד ששניכם מתנהגים כך בגלל העובדה שאתם פוחדים לחזק את הקשר בינכם. את בעיקר (ושימי לב למה שאני הולכת לאמר) מפדחת להיות מאושרת. את תגרמי לעצמך לעשות דברים רק מהחשבה שאולי האושא לא מגיע לך, או שאת לא זקוקה לו.. הקשר בינכם התחיל גם לא מי יודע מה, מין ויכוחים שכאלה. היום אתם קצת יותר שקולים ופחות מביטים לעבר העבר. הזמן הקרוב יהיה לכם זמן מאוד מתאים לבילויים, להנאות וקירבה טובה. היזהרי לא להיות יותר מדיי ביקורתית כלפיו. יש לכם פוטנציאל נחמד, אהבה רומנטית וגישושים. אתן צריכים ללמוד לא להיות קשים אחד עם השניה ולא לשחק במשחקי אגו. מה דעתך?

anatus1

New member
../images/Emo140.gif תודה צליל8

היי, תודה רבה זה באמת נכון ולפי הקלפים איך את חושבת שעליי לנהוג והאם יש סיכוי שיתפתח משהו רציני?? או שאי אפשר לשאול כרגע בגלל מצבי המשפחתי?? תודה

צ ל י ל 8

New member
אם תקראי שוב מה שכתבתי

תראי שכתבתי לך בדיוק איך עלייך לנהוג. אם משהו רציני יתפתח מזה? השאלה היא מה "רציני" בשבילך.. חתונה? לא נראה לי...

anatus1

New member
../images/Emo22.gif שוב היי...

לדעתך אני צריכה להיות פחות בקטע של ה"אגו" ולא להלחיץ ופשוט להנות... לגבי התפתחות הקשר... דברים יכולים להשתנות? במהלך הזמן זה יכול להיות יותר רציני (חיים משותפים), והאם ניתן לראות מהפריסה הזו אם יש לו רגש אליי או שהאם הוא א ו ה ב אותי?????
...........

צ ל י ל 8

New member
אני לר רואה בפריסה זו

חיים משותפים. לגבי אהבה - יש אהבה, אבל כזו שמוגדרת בין ידידים ולא רומנטית לשמה. אני חושבת שכאן מיצינו את הפריסות. את אם מעוניינת בפרשנויות נוספות, זה כבר בגדר ייעוץ אישי, שעליו משלמים. מצטערת ואני מקווה שעזרתי לך עד כה.

למעלה