|פרעה| השיר השבועי!|פרעה|

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? וואו. המ. בעיקרון הכל, בעיקר ההתחלה! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אמממ לא התעמקתי בה לצערי 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים כ"כ
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אחלה
וגם הסולן שצירפו מצוין! 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודע
8. תנו ציון לשיר. 10! 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. למה פרעה ולא SOW? המ. בעיקרון שניהם מצוינים, אבל SOW מתחיל בשלב מסוים להימאס...(ז"א, נגיד אחרי האמצע ככה, פשוט בא לי להעביר X:)

blacknwhite

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אמממ לא יודעת
הוא מגניב^^ 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? האמת, אף פעם לא הבנתי אותה
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? ראה תשובה למעלה... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? חחח אולי לעלומה
(אחרי שקראתי את ה"ראיון" ההזוי) 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? שלא יהיה
8. תנו ציון לשיר. 8? 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודעת
10. למה פרעה ולא SOW? למה באמת?
אני ברחתי בSOW...

ש נ י1

New member
ישש../images/Emo99.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? בעיקרון את כולו, אבל בעיקר את הסולו חליל (או מה שזה לא יהיה) באמצע. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "Reveal your face to me and guide me through the Stygian fields" לא יודעת למה
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? ... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מהטובים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מצויינים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? חח לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? זה לא מסוג השירים שמתאים להם קליפ 8. תנו ציון לשיר: 9.99 10. למה פרעה ולא SOW? למה לא?

LadySilkworm

New member
ומה עם תות ענך אמון?P:

אניוואי.. לשאלות! 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הסוף.. את ההתחלה..את האמצע.. P: 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא יודעת 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? פרעה? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לחוסני מובארק ? 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו עם ספינות XD 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום.. 10. למה פרעה ולא SOW? כי אני אוהבת אותו יותר :)

Brombit

New member
התשובות השבועיות ../images/Emo115.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אין לי כרגע משהו ספציפי 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא שמעתי ולא קראתי 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טוב 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מקצועיים
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שהצביע לו בתחרות 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אפל ומסתורי ועם אקשן 8. תנו ציון לשיר. 7 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. למה פרעה ולא SOW? אותה תשובה כמו שעניתי בשבוע שעבר...

../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את המנגינה... 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא ממש קראתי אותה
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין ממש משמעות.. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מעולה 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם מעולים וגם האיש הנוסף הזה.. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?לפרעה.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו מצאי כזה ונייט מופיעים ליד הפירמידות.. 8. תנו ציון לשיר.8 9. מה הייתם משנים בשיר? אממ... 10. למה פרעה ולא SOW? לא יודעת.. SOW יותר טוב...

Super Alonit

New member
../images/Emo69.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה, היא מגניבה.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הממ... באמת שניסיתי למצוא משהו, אבל.. אממ... לא.
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? להלל את פרעה, או משהו?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נחמד. הקול של ההוא ששר איתה הרבה יותר מגניב.
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? הם אחלה.
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאחד מהחברים המצריים שלי (
).
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? שיהיה קשוח ואפל.
אבל אם יהיה לזה קליפ הוא בטח יהיה מלא מדבריות ויראה כמו טריילר ל'נסיך מצריים'. נשמע מאעפן. כלומר, אני מתה על 'נסיך מצריים', אבל אני שונאת מדבריות. יערות זה יותר מגניב.
8. תנו ציון לשיר. 9.
9. מה הייתם משנים בשיר? הליריקה שלו עוסקת בפרעה, דאמיט! (לפחות הם מקוריים
)
10. למה פרעה ולא SOW? ככה!

למעלה