פרץ,אולמרט וחלוץ אחרי צ'רלס טיילור

מאבק לשחרור לאומי פלסטיני?

עוד שניה גם תגיד לי שהם לא טרוריסטים אלא לוחמי חופש? לך תלמד קודם מה ההבדל בין טרוריסטים לבין לוחמי חופש ובין טרור למאבק לאומי

אז ל"נכבש" מותר להתפוצץ במסעדה?

להתפוצץ ולשלוח קסאמים על ערים זה לא שיטה, זה טרור. אם הם רוצים להלחם שיבואו לשדה הקרה וילחמו איתנו אחד על אחד (נראה אותם...), כמו שעשו במלחמות העבר, מלחמת העולם הראשונה והשניה, בלי לערב אזרחים, חייל מול חייל. מבחינתך אלא התנחלויות, מבחינת אחרים זו התיישבות בארץ ישראל ערב מלחמה שנכפתה עלינו ונצחנו אותה. אתה ייצור אחור שנאה, משהו מפחיד, פאשיסט מהצד השמאלי של המפה.

NOAMI4U

New member
היום הם נלחמו "אחד אחד" בכרם שלום

מבחינת העולם כולו זה כיבוש. ולא יעזור לך ולשכמותך דבר. והיום הם נלחמו "אחד על אחד " בכרם שלום ( וראינו את צבא הכיבוש...)

נלחמו?!,גם זה היה טרור, פחדני ביותר

"מבחינת העולם", ואם מבחינת העולם מדינת ישראל צריכה ללכת לעזעזל? אז? בשביל זה יש לנו מדינה כדי שנדאג לעצמינו ולא נהיה תלויים בכפיות טובה של העולם, שדרך אגב מבחינת רובו אנחנו חתיכת כאב ראש ממש כמו שמבחינת העולם הערבי אנחנו עצם בגרון, מצידי כולם יכול לקפוץ לי!

סלובודן מילושביץ' לא "שם קץ לחייו",

ולא היתה לו שום סיבה לעשות זאת, אלא פשוט נרצח בידי ה"שופטים" מהאג, שמנעו ממנו טיפול רפואי. "בית-הדין" הזה מכור ל"מערב", קרי - לארה"ב והפודלים שלה מאירופה. הוא יכול להיות גיבור על כושי, אבל תמיד יחפה על פושעי המלחמה הגדולים מה"מערב", היוזמים ומלבים מלחמות וסכסוכים בכל העולם, לרבות אזורנו. לפיכך, אין סיכוי ש"בית דין" יעשה אי=פעם משפט צדק לפשעי המלחמה שאנו מבצעים בשטחים הכבושים, שבראשם - פשע ההתנחלות בהם, גזילת עתודות הקרקע של הפלסטינים. באשר למילושביץ', "בית המשפט" ההיתולי הזה בראשות הז... השוויצרית העומדת בראשו, לא הצליח במשך 4 שנים להוכיח אפילו סעיף אחד מ"כתב האשמה" נגד מילושביץ', על אחריותו האישית כביכול לפשעי מלחמה שבוצעו ע"י הצד הסרבי בבוסניה. אף לא סעיף אחד! מילושביץ' פשוט עשה חוחא ואתלולא מ"בית הדין" הזה ומכל עדי התביעה המפוברקים שלו. "בית דין" אפילו לא טרח לקיים נהלים משפטניים בסיסיים ביותר, כמו הזמנת עדי הגנה לפי דרישת הנאשם, וחסך לביל קלינטון את אי-הנעימות לעמוד תחת חקירה צולבת של מילושביץ' בתור עד ב"משפט" זה.

justaguy32

New member
noami4u

1.קודם כל ,איך אתה לא מתבייש לקרוא לעצמך יהודי מבחינתי אתה שווה למחבל ,כי הדעות שאתה מציג נועדו לחבל במדינת ישראל ובעם היהודי בפרט . 2.אתה יושב בפורטוגל כי טוב לך ? אלה מה ?אתה חושב שהפלסטינאים ,הם אנשים משכילים ,תרבותים ,חכמים , אז אני מזמין אותך לחופשה בעזה ותראה את יצורי המערות האלה שיהרגו את אם בניהם ,כי פגעה בכבוד המשפחה, שלא נדבר על תאוות בצע . 3.האדם המפותח והמודרני יכול לשלב בין דת להיגיון (זה ההבדל בין שנות ה 2000 ל תקופה לפני זה) ורוב המוסלמים כנראה אינם מסוגלים ,והולכים כאבמ"ים אחרי גחמות של אנשי הדת ,ודרך אגב זה מה שמבדיל אותנו מחיות ,יש לנו דעה והיגיון . 4.נראה לך אם הערבים היו שולטים במדינה היו בכלל מנהלים משא ומתן על האדמה . תשובה חד משמעית לא .האדמה אצלהם והכבוד יותר חשובים מחיי אדם . ואנחנו העם הכי אכפתי ,מנהל משא ומתן אם אנשים שרצו למחוק אותנו מהאדמה בעת מלחמת השחרור . 5.בגלל אנשים כמוך ,היתה שואה ,אני בטוח אתה היית אחד מאותם האנשים שהיו מוכנים למכור את "אמא" ואת כל החברים שלך רק כדי להציל את התחת שלך . 6.ואתה לא מתנחל ?אאתה נמצא במדינה זרה על אדמה שלא שייכת לך ! אז מה אתה ? ושבהנף אצבע יכולה למחוק אותך ולהגיד מחקנו "יהודון" ,זה שאתה עדיין לא מבין את זה בעייה שלך ,ברגע שתבין יהיה מאוחר מדי . *אני לא כועס על ערבים (תושבי מדינות ערב ואסיה) ,כל מי שהיה מתפתח בתרבות של המזרח התיכון היה מתנהג כמוהם ,הזמן והרצון להתפתח זה מה שיעזור באזור הזה ,אז יקח קצת זמן וקצת סבל ,בסוף כל העולם והערבים יבינו שהדרך של ישראל היא הנכונה ,ובסוף נראה גם שלום ושלווה במקום*

ne ro

New member
הפלסטינים רוצים בשלום.

העיקר הוא שרוב הפלסטינים מתונים שרק רוצים בסיום הכיבוש ותומגים בהנות ז'נבה שך ד"ר יוסי ביילין.

justaguy32

New member
גבולות 67

אם תיקחו את כל "הפלסטינאים" מעכו ,רמלה ועוד כפרים באמצע תקבלו את כל הגבולות .

justaguy32

New member
שלום

אם הייתם רוצים שלום ,כבר מחר הייתם מקבלים את כל הגבולות ,ללא שום וויכוח ,אבל אתם רוצים ג'יהאד . הפגנה שקטה ופוליטית מצידכם הייתה מניבה ,את השלום הרבה יותר מהר,ואת כל הגבולות .אבל בכוח לא פוטרים בעיות .בתור ילדים הייתם אמורים להבין את זה. ואם מישהו יגיד שישראלים מתנכלים לפלסטיניים אז אני יגיד שקר . כמה עבודה סיפקה ישראל לפלסטינאים ? הקנאה אכלה אותכם . איך זה שהישראלים חיים טוב והפלסטינאים "בעלי המקום" עניים ??? זה מה שאוכל את כל ההנהגה ,אם הייתם מתעסקים ,בלמידה ,והתפתחות, במקום להתעסק בשאלה איפה הגבול ושל מי המקום הזה ,אז הייתם לא פחות טובים מישראלים ותאמין לי שהישראלים מעוניינים במסחר אם כל עם ,אם זה הפלסטינאים ,העיראקים או המיצרים . אז שלום או לא שלום תחשבו לפני שאתם כותבים את הדעות המלומדות ,יש דרך לפתור סכסוך וזה לא דרך כוח !!!!

למעלה