noami4u
1.קודם כל ,איך אתה לא מתבייש לקרוא לעצמך יהודי מבחינתי אתה שווה למחבל ,כי הדעות שאתה מציג נועדו לחבל במדינת ישראל ובעם היהודי בפרט . 2.אתה יושב בפורטוגל כי טוב לך ? אלה מה ?אתה חושב שהפלסטינאים ,הם אנשים משכילים ,תרבותים ,חכמים , אז אני מזמין אותך לחופשה בעזה ותראה את יצורי המערות האלה שיהרגו את אם בניהם ,כי פגעה בכבוד המשפחה, שלא נדבר על תאוות בצע . 3.האדם המפותח והמודרני יכול לשלב בין דת להיגיון (זה ההבדל בין שנות ה 2000 ל תקופה לפני זה) ורוב המוסלמים כנראה אינם מסוגלים ,והולכים כאבמ"ים אחרי גחמות של אנשי הדת ,ודרך אגב זה מה שמבדיל אותנו מחיות ,יש לנו דעה והיגיון . 4.נראה לך אם הערבים היו שולטים במדינה היו בכלל מנהלים משא ומתן על האדמה . תשובה חד משמעית לא .האדמה אצלהם והכבוד יותר חשובים מחיי אדם . ואנחנו העם הכי אכפתי ,מנהל משא ומתן אם אנשים שרצו למחוק אותנו מהאדמה בעת מלחמת השחרור . 5.בגלל אנשים כמוך ,היתה שואה ,אני בטוח אתה היית אחד מאותם האנשים שהיו מוכנים למכור את "אמא" ואת כל החברים שלך רק כדי להציל את התחת שלך . 6.ואתה לא מתנחל ?אאתה נמצא במדינה זרה על אדמה שלא שייכת לך ! אז מה אתה ? ושבהנף אצבע יכולה למחוק אותך ולהגיד מחקנו "יהודון" ,זה שאתה עדיין לא מבין את זה בעייה שלך ,ברגע שתבין יהיה מאוחר מדי . *אני לא כועס על ערבים (תושבי מדינות ערב ואסיה) ,כל מי שהיה מתפתח בתרבות של המזרח התיכון היה מתנהג כמוהם ,הזמן והרצון להתפתח זה מה שיעזור באזור הזה ,אז יקח קצת זמן וקצת סבל ,בסוף כל העולם והערבים יבינו שהדרך של ישראל היא הנכונה ,ובסוף נראה גם שלום ושלווה במקום*