פרצופו המכוער האמיתי של "ידיד" השמאל: אבו מאזן בירך מחבל שרצח תינוקת ושוחרר בעסקה

Harrington

Well-known member
מנהל
החמאס לא יושמד, אם ממשלת ביבי הכושלת לא הצליחה להשמיד אותו עד עכשיו כנראה שאי אפשר
נמתין ונראה מה יתפתח.
והרע במיעוטו שאיתו תצטרך להתפשר יהיה או תואם אבו מאזן או גרוע ממנו .
למה אתם מצפים ?
שתקום כת של פלסטינים חובבי ציון ? לא יקרה .
אתה תצטרך לבחור בין מי שרוצה להשמיד אותך במחנות השמדה מחר לבין מי שרוצה אבל רק במועד מאוחר יותר .
לא, אין כל צורך בכך. הגורמים החלופיים (לא "רע" ולא "במיעוטו") יהיו גורמים ערביים מקומיים.

סורי, לא מקובל עלי להגיש את השטח על מגש של חללי צה"ל ונספי ישראל למישהו שרק רוצה להשתמש בו כדי להתחיל הכל מהתחלה ולפגוע בנו שוב. אם זה מקובל עליך, שיבושם לך. ברוך ה', הנהגת ישראל בקטע הזה בדעתי.

DANIAVNI

Well-known member
סורי, לא מקובל עלי להגיש את השטח על מגש של חללי צה"ל ונספי ישראל למישהו שרק רוצה להשתמש בו כדי להתחיל הכל מהתחלה ולפגוע בנו שוב. אם זה מקובל עליך, שיבושם לך. ברוך ה', הנהגת ישראל בקטע הזה בדעת
אני פעם חשבתי ששולטים מבחוץ
זאת אומרת, מנטרים אי התעצמות צבאית
ושומרים על הגבול
נכשלנו בשניהם
ואם כך אנחנו חייבים או לשבת שם לתמיד או לגרש את כולם משם, אני לא יודע לאן ואם זה בכלל אפשרי .

ושוב, לא יודע על איזה גורם מקומי אתה חושב .

בזמנו, לפני יובלות, יצחק שמיר ז"ל חיסל את המוכתרים ראשי המשפחות כדי להילחם בטרור
היום חושבים להחזיר אותם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני פעם חשבתי ששולטים מבחוץ
זאת אומרת, מנטרים אי התעצמות צבאית
ושומרים על הגבול
נכשלנו בשניהם
ואם כך אנחנו חייבים או לשבת שם לתמיד או לגרש את כולם משם, אני לא יודע לאן ואם זה בכלל אפשרי .

ושוב, לא יודע על איזה גורם מקומי אתה חושב .

בזמנו, לפני יובלות, יצחק שמיר ז"ל חיסל את המוכתרים ראשי המשפחות כדי להילחם בטרור
היום חושבים להחזיר אותם.
זה נורא פשוט. אם לא יימצא גורם שיוכל לקחת זאת על עצמו (וכיום מוקדם לבדוק זאת בכלל), אכן נצטרך לשבת שם בעצמנו.

למעלה