פרקים 4 ו-5 |ספויילר|

• פותח הנושא RBA
  • פורסם בתאריך

RBA

New member
פרקים 4 ו-5 |ספויילר|

פרק 4: בינוני משהו פרק 5: מצויין. יאללה שפכו. תודה על הטיפים חברים

dan the man

New member
../images/Emo58.gifפרק 4

אני עם האנגלית שלי הבנתי איזה 50 אחוז מהפרק חח לא הבנתי למה ויק התעצבן כל כך בסוף? ג'וליאן מצטרף לסטרייק טים...שזה יהיה מעניין..לדעתי הוא חלש מישי כדי להתמודד עם זה.. לא נראה לי שינפנפו את ויק כל כך מהר והוא ישאר בסטרייק טים ואז ג'וליאן יהיה תחת פיקודו של ויק ...וג'וליאן הילד הטוב יתפרק שם שיין מצליח סוף סוף לקחת את עצמו בידיים ועכשיו לפחות לא שקוף כל כך שהוא עשה את זה הבחור החדש שקלודט הביאה סתם מעצבן.. וחוץ מזה החקירה של דאץ לא מעניינת כל כך ..ושוב לא שומעים את רוני...

Dr NFO

New member
הוא התעצבן כי ../images/Emo58.gif

העוא רצה להציל את החיים של ונטה שניסה לצאת מהחיים של הכנופיה והוא וחברי םשלו ניסו לעשות את "המהפכה" שמדברים עליה כל הפרק... גם אני לא הבנתי הכל אבל את הרוב... בסוף האו צעק לקורין משהו על החלום שהיה לה על לם ועל זה שלם עצבני כנראה הוא צעק לה שהוא עצבני כי ויק לא עשה מספיק כדי להציל את החים של ונטה או חיים של אחרים...

dan the man

New member
../images/Emo58.gifאה אוקיי

זה מזכיר לי שלפחות לקוואנו שי את השקט שלו חח מה עדיף? שקט ולצאת מהחיים האלה או הקריירה\כסף\נקמה

dan the man

New member
../images/Emo58.gifפרק 5

פרק בהרבה יותר טוב מ4 ...יותר אקשן...ויק מתחיל לחשוב על החיים אחרי שיפרוש...אפילו שלא נראה לי שבסוף הם יצליחו להעיף אותו... הקטע בסוף הפרק כששיין נכנס לבית פשוט מצויין..מכל הבחינות זאת הייתה הסצנה הכי טובה מאז הסצנה שמגלים את הגופה של לם בפרק האחרון של העונה החמישית...במשך כל הדקות החאורנות ישבתי מול המסך ואמרתי לאישתו של שיין "תחבקי אותו תחבקי אותו אל תני לו להתאבד" חח תתקנו אותי אם אני טועה אבל יש 10 או 11 פרקים בעונה וזה העונה האחרונה וזה נראה מעניין מאוד...

משהו שלא הבנתי לגביי הפרק החמישי ../images/Emo58.gif

איך לא הזכירו את ההתפרצות זעם שהייתה לויק בסוף הפרק הרביעי? אני כבר התחלתי לחשוב שזה לא הפרק החמישי אלא יותר מאוחר כי זה נראה כאילו הכל רץ קדימה... הפרק החמישי מתחיל בזה שרואים את שיין פצוע? (אני רק שואל כדיי לראות אם זה באמת הפרק הזה חח)

dan the man

New member
כן זה הפרק...../images/Emo58.gif

זה מה שרע בעונה קצרה...היוצרים מדלגים על נושאים ולא מתייחסים לסצנות שהיו ...

RAOUL DUKEE

New member
לא עונה אחרונה...

בקשר למספר פרקים יכול להיות שאתה צודק (למרות שנראה לי שיש 13 פרקים), אבל אני די בטוח שיש גם עונה שביעית ואחרונה.

Carpet Crawler

New member
../images/Emo88.gif10 פרקים בעונה 6, וזו עונה לפני-אחרונה

ואכן תהיה עונה שביעית ואחרונה, והיא תכיל 13 פרקים.

Carpet Crawler

New member
זה פורסם כבר לפני כמעט שנה

למשל כאן, אחד הפרסומים הראשונים (תחילת יוני 2006) כולל ציטוטים של נשיא FX, רשת הבית של הסדרה ושון ריאן, היוצר והתסריטאי הראשי.

dino_din

New member
../images/Emo58.gif פרק 4 + עצה

קודם כל, אני חושב שכדאי לפתוח שירשור ניפרד לכל פרק ולא לשים את שני פרקים ביחד. לא כולם רואים את שניהם באותו זמן ואז זו בעיה להיכנס לשירשור. (אני למשל ראיתי עכשיו את 4 ואת 5 אני אראה רק בחמישי). לגבי פרק ארבע: היה פרק מצויין. הפתיע אותי שקלודט שיקרה לויק, לא חשבתי שיש לה את זה. היא תמיד הייתה ישרה מאוד. הבלש שהצטרף לדאץ' (שכחתי את שמו) ממש מעצבן אותי! נראה לי שהוא משפיע קצת על דאץ'. וויק - ויק פשוט חיה רע. ממש ריחמתי עליו בסוף הפרק! פרק מצויין כבר אמרתי?

dan the man

New member
צודק..../images/Emo58.gif

הבלש הזה שהצטרף לדאץ' בפרקים האחרונים באמת נהיה מעצבן..הוא לא מוסיף כלום ורק נסחב אחרי דאץ'..והם מנסים להפוך את הדמות שלו לדמות עם יותר אופי והם לא מצליחים..כמו ההתפרצות שלו על האבא...

liorUC

New member
מה קרה לכם? זה הדמות הכי מצחיקה!!!

יש לו פליטות פה (מכוונות) ממש מצחיקות הוא מודע לזה שהוא טיפש ובכל זאת יש לו כמה הברקות לפעמים... אני מת עליו (במיוחד עונה קודמת...)

RBA

New member
צודק השחקן שמגלם אותו

הוא קומיקאי בדם ואני חושב שהדמות שלו מצויינת דרךך אגב שמתם לב שטינה נעלמה ומופיעה על הפוסטר באסם?

dan the man

New member
כע....../images/Emo58.gif

אני היחידי שהיה מעדפיף לראות את דאץ' מנסה להשכיב את טינה במקום להסתובב עם הבדיחה המלהכת הזאת שאף אחד לא יודע את השם שלו?

שמו בילינס או גילינס

והוא היה המפקד שם או מה שזה לא נקרא בעונה הקודמת... (קלודט החליפה איתו תפקידים בערך)

dan the man

New member
כן..אני זוכר

שהוא היה המנהל של התחנה בעונה הקודמת ...חח אני לא מאמין שבאמת הבאיו לו לפקד על תחנה..

למעלה