פרקים 4 ו-5 |ספויילר|

• פותח הנושא RBA
  • פורסם בתאריך

liorUC

New member
קוראים לו ??? בילינגס

והוא התחיל בעונה הרביעית בתור בלש פשוט אחרי שבסוף העונה הרביעית ביקשו מדאץ' להחליף את מוניקה רולינגס (גלן קלוז) בתור קפטן והוא סירב, מינו את בילינגס מחוסר ברירה (עונה 5). אחרי ההתפרצות של קלודט על המצב העגום של "האסם" (עונה 5 פרק 10), החליטו להעיף את בילינגס (שהיה "חסר עמוד שידרה") לעמדה של בלש רגיל, וקלודט שמונתה לקפטן, צירפה אותו לדאץ'.

לא הבנתי משהו בפרק 5

למה הם בכלל תפסו את הרנן הזה או איך שלא קוראים לו ? מה הוא רצה בדיוק לעזור להם לפתור ?

raziel47

New member
ויק ידע שהוא לא משקר ../images/Emo58.gif

כי הוא בעצמו האמין לגוארדו שאף אחד לא היה מעורב, הוא פשוט רצה להאמין שזה אומר שגוארדו עשה את זה לבד, אבל אחרי שהוא שמע שהם ידעו כבר הכל על אמוליה (ז"א אין סיבה להרוג את לם) ושגוארדו היה עם הרנן במקסיקו הוא פשוט לא יכל להשלות את עצמו יותר. זה מטורף מה שקרה בסוף הפרק, העונה הזאת לא תיגמר טוב, יש לי מין הרגשת דה ז'ה וו כזאת שבסוף העונה ויק מגלה מה שיין עשה והוא הולך אליו כזה בעצבנות הביתה עם אקדח שלוף ובאותו זמן במקביל כמו שרק במגן יודעים לעשות רואים את שיין תולה את עצמו (כי זה הכי טראומתי מכל ההתאבדויות) ולאורך כל הרצף הזה מתנגן השיר שהיה בתחילת העונה i hung my head ומשהו שסתם לא הבנתי ,למה פתאום היה צריך היה צריך לגלח את רוני? זה מוריד לו נקודות מהמראה השקט והמחוספס וזה גם סתם דורש איפור כל הזמן בגלל הכוויה על הסנטר.

dan the man

New member
חחח נראה לי פשוט../images/Emo58.gif

מנסים לתת לו כל טיפת תשומת לב חח אחרי הפרק ההוא שהוא באמת אמר יותר מ3 מילים בכל הפרק שוב פעם שוכחים ממנו....נראה לי בפרק האחרון של הסדרה רוני יתעצבן ויירה בכולם חחח XDD

dino_din

New member
../images/Emo58.gif באמת מעצבן

שגילחו את רוני, דווקא אהבתי את הלוק שלו (אפילו שקלתי לא להתגלח אבל מסתבר שלי זה פחות מתאים :)

dan the man

New member
אם אתה מתכוון../images/Emo58.gif

לאיש הזה ששיחק כדרוגל והם תפסו אותו בסוף הפרק אז הוא שוטר סמוי שנמצא עמוק בתוך כל הכנופיות שם והוא מכיר טוב את גווארדו...השוטר הסמוי הזה זה אותו האחד שדאץ' ניסה למצוא בפרקים הקודמים ולא הצליח והרנן גילה להם שגווארדו ואף אחד מהכנופיה שלו לא הרג את לם וגווארדו היה איתו במקסיקו בזמן שהרגו את לם..מה שאומר שגווארדו לא הרג את לם...

dan the man

New member
לא כל כך הנבתי בעצמי...../images/Emo58.gif

וגם עוד שאלה מי זה החבר של ויק הכושי הזה שבא אליו והציע לו עבודה? הוא נראה מוכר אבל אני לא מצליח להבין בדיוק מי הוא

liorUC

New member
עונה 2 פרק 3 ירענן את זכרונך

ואם לא בא לך לראות, זה השותף הישן של ויק ש"לימד אותו הכל"...

RBA

New member
../images/Emo45.gif וזהו אפולו קריד מרוקי ../images/Emo13.gif

לא יודע למה אבל

ישר ששמעתי את הקול שלו (של החבר של ויק שכחתי את השם) אז ידעתי שזה הוא

dan the man

New member
../images/Emo58.gif

כדי לא לחשוף את הכיסוי שלו...הוא שוטר סמוי שנמצא עמוק בתוך ארגון פשע..אם שוטרים היו באים אליו ומדברים איתו בשקט והולכים אז זה היה נראה מאוד מוזר...ככה זה לא נראה חשוד

dino_din

New member
../images/Emo58.gif בחור מסכן

הוא היה צריך להתחנן שירביצו לו :) הוא ביקש איזה שלוש פעמים ש"ייגרמו לזה להיראות טוב" - כלומר שזה ייראה אמין כשהם מרביצים לו כמו לכל פושע... (גם בסוף השיחה הוא שואל: "נו, אז מישהו ממכם מתכוון כבר שזה ייראה טוב?"). אגב, בקשר לחקירת האונס של דאץ', לא יועד למה אבל ברגע שראיתי את האבא - פשוט ידעתי שזה הוא. יש לו משהו בפנים ובהתנהגות... ושיין, לא האמנתי שכבר הוא יתוודא. חשבתי שזה יחכה לעוד כמה פרקים (אבל אני שמח שהראו את אישתו, דווקא מחבב אותה).

liorUC

New member
חח אני הימרתי על

אמצע העונה - וזה קרה בדיוק באמצע העונה... (למרות שלא חשבתי שזה יהיה בפני מארה הכלבה הזאת) טוב זזתי למלא לוטו...

למעלה