פרקי השבוע
[18.12 - 22.12]

pink panther 8

New member
מה קורה עם הפרק היומי...

למה לא מעלים את הפרקים של השבוע כמו בשבוע שעבר?

pink panther 8

New member
טוב....../images/Emo101.gif

אני רואה שאף אחד לא מעלה את התקציר של הפרק היומי אז אני ייתן אותו... האוס וצוותו נזעקים לחקור מקרים של הרעלה מסתורית וקטלנית הפוגעת בתלמידי תיכון,וחושדים תחילה שמדובר בסם חדש. במקביל נאלץ האוס להיתמודד עם מטופלת בת 82 שהתאהבה בו. תהנו

dalida1988

New member
פיספסתייייייי

ולא הקלטתי.. מישהו יכול לתת לי את מספר הפרק?? תודה!!

פרקי השבוע ../images/Emo101.gif [18.12 - 22.12]

מצטערת על האיחור, היו לי בעיות עם המחשב אתמול
שמות הפרקים
רעל
די. אן. אר
היסטוריה
גמילה
רפואת ספורט
מספרי הפרקים: 8-12. לכאן תעבירו את כל הביקורות על הפרקים

../images/Emo41.gif פרק של יום ראשון - רעל

תקציר הפרק בעברית: תמיד תיכון נופל קורבן לרעל קטלני מסתורי, והאוס והצוות מנסים לגלות מה הורג את הנער. קמרון וצ'ייס נשלחים לביתו של הנער כדי לגלות את הסם החם החדש שהאוס בטוח שהנער לקח, אך הם לא מוצאים כזה, ואז מגיע לבית החולים נער אחר שאין לו שום קשר לנער השני עם אותם תסמינים. בזמן שחיי הבנים תלויים על המשקל, האוס והצוות חייבים לחבר בין שני המקרים ולמצוא את המקור להרעלה. במקביל, האוס נאלץ להתמודד עם אישה בת 82 שמתאהבת בו בזמן שהוא מנסה לעזור לה לגלות את המניע לשינוי האופי שחל בה. תקציר הפרק באנגלית: When a high school student falls victim to a mysterious but lethal poisoning, House and his team jump in to find out what is killing the teen. Given a low heart rate and a clean tox screen, House sends Cameron and Chase to the teen's home to find the hot new drug House is sure he's taking. They don't find any drugs, but think they've come up with the answers, until a second unrelated student is admitted with identical symptoms. With the boys' lives hanging in the balance, House and the team have to connect the dots – fast. Meanwhile, an 82-year-old patient has become enamored with House while he helps her figure out the basis of her renewed fascination with her sexual feelings. יוצרים כותב: מאט וויטן במאי: גאי פרלנד

../images/Emo41.gif פרק של יום שני - די. אן. אר

פרטי הפרק בעברית:
שם הפרק: די. אן. אר.
תקציר: מוזיקאי אגדי בשן ג'ון הנרי גילס מגיע לבדיקות בקליניקה וכשנאמר לו שהוא גוסס מALS, הוא מציג די. אן. אר. כדי להימנע ממוות איטי. האוס מתנגד לאבחנה והולך נגד משאלותיהם של כולם כשהוא מחליט להפר את הדי. אן. אר. כדי לשמור את חייו של גילס. אבל כשפתאום מצבו של גילס משתפר באופן בלתי ניתן להסבר, הצוות צריכים לגלות את המסתורין במהפך ולמצוא את הסיבה להשתפרות מצבו. בינתיים, ד"ר פורמן נפגש עם חבר שמציע לו שותפות בחוף המערבי. פרטי הפרק באנגלית:
שם הפרק: DNR
תקציר: Legendary jazz musician John Henry Giles is checked into the clinic and when he's told he's dying from ALS, he signs a DNR to avoid a slow death. House disagrees with the diagnosis and goes against everyone's wishes when he violates the DNR to save Giles' life. The decision lands House in court, drives Foreman to consider taking another job, and results in Giles' paralysis worsening. But when the patient inexplicably starts getting better, the team has to figure out the mystery in reverse and find out why his condition is improving. Meanwhile, Dr. Foreman meets with an old friend who offers him a West Coast partnership. יוצרים: כותב: דוד פוסטר במאי: פרד קלר עוד פרטים:
שירים בפרק: Louis Armstrong - What A Wonderful World
יצא לראשונה ב: 1 לפבואר 2005.

טוב הנה דוגמה מצוינת לכך...

אני בן והזכרתי את זה יותר מפעם אחת בכל מיני שרשורי היכרות (ויש גם חתימה). דבר שני, אני מדבר על מה שכתבתי באותם שרשורי היכרות...

E R 4ever

New member
לא ראיתי מה כתבת האמת...

אבל זה לא יעזור אם תכתוב את אותה הערה אחריי כל שרשור פרק.

E R 4ever

New member
ALS../images/Emo35.gif

מישהו זוכר מה זה
כי אני מכירה ALS במשמעות אחרת...

למעלה