פרקי השבוע
[18.12 - 22.12]

pink panther 8

New member
ALS

אם אני לא טועה זו מחלה שקשורה בשיתוק, ומחלה שלא ניתנת לריפוי מה שניתן לעות בעבור החולה זה פשוט לרשום משחכי כאבים למיניהים... המחלה מחמירה עם הזמן ובסופו של הדבר החולה מת... (יש מצב שאני טועה אני לוקחת את זה ממה שהבנתי מהפרק חחח)

פרק מעולה.

אנחנו מקבלים בפרק הזה המון מידע על האופי של האוס, על הכפייתיות שלו ועל איך שהוא לא מוותר על חולה גם כשהחולה עצמו לא רוצה לחיות. אחת התכונות החיוביות שלו, לדעתי. מאבקי הכוחות והויכוחים שלו עם פורמן מבדרים אותי מאוד והבחירה של פורמן בסוף להישאר עם האוס אומרת עליו המון. והמשפט האולטימטיבי של הפרק שמתאר בעיניי פילוסופיית חיים שגם אני מנסה לחיות לפיה: "He sleeps better at night, he shouldn’t".

../images/Emo41.gif פרק של יום שלישי

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: הסטוריה
תקציר: ד"ר פורמן חושב שאישה הומלסית מזייפת התקף אפילפטי כדי לזכות בארוחה בבית החולים. לעומתו ד"ר וילסון, שסיפורה פורט לו על מיתר אישי, נחוש להשאירה. הסימפטומים המחמירים שלה מהווים תעלומה מרתקת עבור האוס והצוות שלו, אבל במסתורין של זהותה וההיסטוריה הרפואית שלה טמונות אולי התשובות שיביאו להצלת חייה. בינתיים, להאוס יש קהל של שני סטודנטים לרפואה אשר לומדים איך לעשות מקרה מחקר. פרקי הפרק באנגלית
שם הפרק: Histories
תקציר: Dr. Foreman believes an uncooperative homeless woman is faking seizures to get a meal ticket at the teaching hospital. But her homelessness strikes a personal chord with Dr. Wilson and he grows determined to keep her from falling between the cracks. Her worsening symptoms prove to be a complex mystery for House and his team, but the mystery of her identity and medical history may hold the answers to saving her life. Just as the team suspects she has contagious meningitis, the woman goes missing, only to be tasered by the police, who bring her back. But House deduces the taser may have proven yet another diagnosis, with dire results. Meanwhile, House has an audience of two medical students who are learning how to do case studies. פרקים נוספים
כתב: Joel Thompson
ביים: Daniel Attias
תאריך יציאה ראשון: 8 לפבואר 2005
שיר בפרק: Mutaytor - On Fire Like This

אני לא רוצה לפגוע או משהו

אבל אין טעם לכתוב את זה אחרי כל תקציר של פרק. החלטנו שיהיה שרשור כזה כי זה תורם לפורום, וחבל סתם להמשיך להתדיין על זה כשההחלטה כבר נעשתה
אבל אין לי בעיה שנדבר על זה במסר, העניין הוא שזה מוציא את השרשור מהקשרו. [אני אמחק את ההודעה אחרי שתגיב כדי שאני אדע שקראת
]

Smash my face

New member
איזה פרק יפה ../images/Emo7.gif

פרק גם מצחיק וגם מרגש.. קצת הזלתי דמעה בקטע בסוף עם פורמן וההומלסית *im getting soft*
חחח נקראתי מהאוס עם הקטע שהוא אמר משו על האו סי ועל המחשוף של אחת מהמתמחות
התסריט של הסידרה הזאתי גאוני!!! אחח כול פעם מחדשה אני מגלה עד כמה הסידרה הזאת היא באמת איכות!

פרק טוב..

אני לא ממש בקיאה בשמות ולא התלחתי לקלוט את השמות של שאר הרופאים אז אשמח אם תגידו לי אותם... והמחלה שהיה להומלסית זה כלבת? לכלבת יש תרופה לא?

אם אני זוכרת נכון,

לכלבת יש חיסון שלא יכול לעזור בשלב מתקדם כמו שהיה לאישה ההיא. והנה מקרא מי זה מי (בכיוון השעון): גרגורי האוס (יו לורי), רוברט צ'ייס (ג'סי ספנסר), ליסה קאדי (ליסה אדלשטיין), אריק פורמן (עומר אפס), ג'יימס ווילסון (רוברט שון לאונרד), אליסון קמרון (ג'ניפר מוריסון).

Smash my face

New member
בדיוק באתי לענות לה ../images/Emo3.gif

לכלבת יש חיסון,אבל היא דגרה בגופה של ההומלסית יותר מדי זמן לכן אין שומדבר שיכול לעזור לה בשלב זה. אם אתה חולה בכלבת אתה לא תמות *בתקווה שגילו את זה מוקדם ותקבל חיסון..* וקדחת ענתה על שאלתך לגבי השחרקנים,שגם עזרה לי קצת לרענן את השמות..
תודה ^^

למעלה