פרקי השבוע
[25.12 - 29.12]

פרקי השבוע ../images/Emo101.gif [25.12 - 29.12]

שמות הפרקים
מקולל- 13.01
שליטה- 14.01
האספסוף שולט- 15.01
כבד- 16.01
מודל לחיקוי- 17.01

../images/Emo41.gif פרק של יום ראשון- 13

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: מקולל
תקציר: נער בן 12 מאמין שקולל אחרי שלוח סיאנס ניבא לו שהוא הולך למות. בינתיים, אביו המנוכר של צ'ייס - דוקטור ידוע מאוסטרליה, מגיע לביקור והאוס מזמין אותו לשבת בפנים למרבה חוסר הנוחות של צ'ייס. כשהאוס מאבחן את מחלת הילד, המטופל הצעיר נאלץ להתמודד עם הידיעה שאולי אביו לא היה כל מה שהוא האמין שהיה. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Cursed
תקציר: A 12-year-old boy believes he's cursed after a Ouija board tells him he's going to die, and his father makes increasing demands on House as they try to diagnose the boy's pneumonia-like symptoms and incongruous rash. Meanwhile, Chase's estranged father, a renowned doctor from Australia, visits and House invites him to sit in, much to Chase's discomfort. When House diagnoses the boy's illness, the young patient is forced to face the idea that his father may not be everything he believes. פרטים נוספים
תאריך יציאה ראשון: ה1 למרץ 2005.
כתבו: Matt Witten, Peter Blake
ביים: Daniel Sackheim

../images/Emo41.gif פרק של יום שני - 14

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: שליטה
תקציר: מיליונר יזם בשם אדוארד ווגלר משקיע 100 מליון דולק בקליניקה ונהיה היושב ראש החדש של ההנהלה. הוא רוצה להריץ את בית החולים כמו עסק, וזה הופך להיות ברור שהוא רוצה לסיים את הקביעות של האוס.. בינתיים, אשת עסקים שיש לה הכל- חיים מושלמים, גוף מושלם, ועבודה מושלמת, - מוצאת את עצמה בשיתוק בלתי ניתן להסבר. כשהאוס מאבחן את המקרה המסתורי שלה, הוא חייב לסכן את עבודתו ואת רישיון הרפואה שלו כדי לתת לה השתלה נחוצה. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Control
תקציר: Billionaire entrepreneur Edward Vogel spends $100 million on the clinic and becomes the new Chairman of the Board. As a businessman, Vogler intends to turn the clinic into a profitable venture for his biotech venture and plans to eliminate the financially draining services of Dr. House. Meanwhile, a businesswoman who has it all – perfect life, perfect body, perfect job – finds herself inexplicably paralyzed. When he diagnoses her secret, House must risk his job and his medical license to get her a necessary transplant. פרטים נוספים
שירים בפרק: The Who - Baba O'Reilly
כתב: Lawrence Kaplow
ביים: Randall Zisk
יצא לראשונה ב: 15 במרץ 2005 צפייה נעימה

Smash my face

New member
../images/Emo67.gif אאוץ'..

לא אהבתי את ה"לא" הזה לקמרון :( ממש ריחמתי עליה!! אוח זה היה כזה טוב עם הם היו ביחדדד.. *מקסימום אני אקח אותה,אני יכולה להיות צינית כמו האוס
* פרק טוב.. פעם ראשונה שאני רואה אותו. אני מתפלאת שלהאוס היה כול כך קל לשקר :O כאילו,שהוא היה מול הוועידה הוא שיקר ממש טוב חחח
אבל רואים שהוא אדם ישר למרות כול הציניות הזאת והאי חביבות לאנשים.. הוא ממש נקרע עם ההחלטה מה לעשות.. אוי והקטע עם הבווו הזה שהוא ניסה להבהיל את האבא
גאד זה שפך אותי לגמרי.. שעה אחרי זה אני בטח אצחק
והאוס עם הניגון פסנתר הדמיוני
כפרה על האוס!! אתם יודעים שהוא נגן מדופלם על פסנתר?? הוא באמת יודע לנגן פייי ^^ מוכשר שכמותו..

למעלה