פרקי השבוע
[25.12 - 29.12]

הקטע עם הפסנתר ../images/Emo99.gif

כל פעם הרצתי להתחלה של זה, ראיתי את זה בערך 17 פעם
הקטע עם הגבות פשוט הרג אותי

merav999

New member
יש לי שאלה על הפרק

שלום לכולם, פספסתי בסוף הפרק את השיחה של האוס עם צ'ייס, הוא סיפר לו בסוף על המחלה של אבא שלו או לא? מה היה בשיחה? תודה!

pink panther 8

New member
בפרק 21

לא יודעים מתי הם יפסיקו אותה... יפרסמו תאריך לתחילת העונה של יצאפן זה התאריך שבו יפסיקו לשדר את האוס.... בצער ובייגון... אני מקווה שיתחילו מהר לשדר את העונה השנייה....

אני לא מאמינה

ביום ראשון האוס ניגמררררררררררררררררררררררררררר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בדיכאון...

../images/Emo41.gif פרק של יום שלישי - 15

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: האספסוף שולט
תקציר: בדיוק לפני שבריון בשם ג'ואי ארנילו היה אמור להעיד בבית משפט פדרלי, הוא התמוטט. האם הוא רק מזייף את ההתמוטטות? צו בית משפט הורה להאוס לברר – ומהר. האוס והצוות נאבקים להגיע לאבחנה ולריפוי של ג'ואי בזמן שאחיו של ג'ואי, ביל, מנסה להאט דברים ולמנוע מג'ואי להיבדק. בינתיים, קדי נאבקת בנסיון לשכנע את ווגלר שהאוס חיוני לבית החולים. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Mob Rules
תקציר: Just before mobster Joey Arnello spills the beans in federal court and enters witness protection, he collapses. Is he faking? A court order instructs House to find out – and fast. House and his team struggle to diagnose and cure Joey while Joey's brother Bill tries to slow things down and keep Joey from testifying. Meanwhile, Cuddy struggles to convince Vogler that House is an essential part of the hospital. פרטים נוספים
תאריך יציאה ראשון: ה22 ל3 2005.
כתבו: David Foster, John Mankiewicz
ביים: Tim Hunter
שירים בפרק: Daniel Moynahan - Crazy World צפייה נעימה

למעלה