פרקי השבוע
[28.12 - 29.12]

TauraMan

New member
הקטע של הנאום חלש..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היה די מפוספס לטעמי... הסנטור אבל נהדר

pink panther 8

New member
הקטע כמט הכי טוב בפרק!

חוץ מהשיחה שלו עם קמרון בסוף שזה היה מרגש ועצוב! הקטע שלו בנאום זה היה הקטע הכמעט הכי יפה איך שהוא סירב לתת לאחרים להגיד לו מה לעשות בייחוד שזה לא הגון! אין אין עליו הוא פשוט.....אין מילים חעחעח!

TauraMan

New member
זה היה מפוספס...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הם יכלו לעשות נאום הרבה יותר חזק... מילא הכוונה של האוס לא לעשות את מה שווגלר אומר לו, אבל הכותבים הרבה יותר מוכשרים מלתת להאוס רק לרדת על המחיר של המוצר.

הסוף..

כשקמרון באה אל האוס. וואו. (בכל שניה התעצבנתי יותר כשלא הייתה מחווה רומנטית כלשהי בין השניים
).

NaTaLiTi

New member
שאלה...../images/Emo182.gif

היי אני חדשה פה
אמ...הסידרה הזאת ממש יפה וממקרת...
ומצחיקה...מאוד
זה היה הפרק האחרון של העונה או משו
היה לי הרגשה בסוף כשקמרון עזבה של סוף כזה
עכשיו קמרון עזבה...
לתמיד
אווף איך אני שונאת את צ'ייס

NaTaLiTi

New member
אהה ועוד משהו קטן../images/Emo182.gif

איפה אני יכולה למצוא תקצירים של כל העונה הראשונה בעברית

נראה לי שרק פה ../images/Emo6.gif

אני מתרגמת כל יום את התקציר של הפרק שמשודר מאנגלית, לא נראה לי שמישהו עשה את זה חוץ ממני
בשבוע הבא אני אכניס את הכל למאמר בצורה מסודרת, אז זה יהיה יותר נוח

TauraMan

New member
זה לא האחרון ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

וקמרון עוד תחזור בעסקת חליפין של האוס ושלה- היא חוזרת והם יוצאים ביחד.

NaTaLiTi

New member
וואלה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo182.gif

יישש הם יוצאים ביחד

../images/Emo58.gif מעליי

מדיניות הספוילרים נמצאת בתקנון הפורום
כשרוצים לכתוב משהו שעוד לא שודר בשידורים החוזרים יש לסמן שזה ספוילר בכותרת ההודעה [עם האייקון |ספוילר|], ולציין אם זה ספוילר לעונה הראשונה או השנייה.

Smash my face

New member
אההה ><

איך היה בא לי להיכנס למסך ולדחוף את קמרון היישר לזרועותיו של האוס
זה היה כ"כ דורש!!! פרק טוב.. והסוף שלו כזה אהה >< למה הם לא ביחד?? :( אגב,אמרו שיצפאן מתחיל ביום ראשון.. אז לאן יעבירו את האוס? :O כי יש לי הוט ואני שונאתתתתתתת יצאפן! רק שיעזו פתאום לעצור את הסידרה לגמרי..

pink panther 8

New member
למה יצאפן מצחיק!!!

עדיין אני בעד האוס חעחעחע... נראה לי שאמרו איפה שהוא בפורום שמעבירים את האוס לשעה חדשה או משהו כזה.... נקווה שזה נכון! למרות שעדיין לא נראה לי שיצאפן חוזר ביום ראשון... יכול להיות שאני טועה.... הפרק של אתמול היה פרק מזה יפה ועם השיחה שלו עם קמרון באמצע הפרק שהוא נכנס והוא אמר לה:"את "מחבבת"אותי..." איזה יפה זה היה זה היה חלק טוב כי איך שהוא האוס הראה שאיכפת לו ממה שקמרון מריגהש כלפיו וזה באמת טוב חבל שהם לא היתנשקו היתחבקו משהו מזה איזה סידרה דלה בסקס אפיל!

למעלה