חוץ מהשיחה שלו עם קמרון בסוף שזה היה מרגש ועצוב! הקטע שלו בנאום זה היה הקטע הכמעט הכי יפה איך שהוא סירב לתת לאחרים להגיד לו מה לעשות בייחוד שזה לא הגון! אין אין עליו הוא פשוט.....אין מילים חעחעח!
זה היה מפוספס...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
הם יכלו לעשות נאום הרבה יותר חזק... מילא הכוונה של האוס לא לעשות את מה שווגלר אומר לו, אבל הכותבים הרבה יותר מוכשרים מלתת להאוס רק לרדת על המחיר של המוצר.
איך היה בא לי להיכנס למסך ולדחוף את קמרון היישר לזרועותיו של האוס
זה היה כ"כ דורש!!! פרק טוב.. והסוף שלו כזה אהה >< למה הם לא ביחד?? אגב,אמרו שיצפאן מתחיל ביום ראשון.. אז לאן יעבירו את האוס? :O כי יש לי הוט ואני שונאתתתתתתת יצאפן! רק שיעזו פתאום לעצור את הסידרה לגמרי..
עדיין אני בעד האוס חעחעחע... נראה לי שאמרו איפה שהוא בפורום שמעבירים את האוס לשעה חדשה או משהו כזה.... נקווה שזה נכון! למרות שעדיין לא נראה לי שיצאפן חוזר ביום ראשון... יכול להיות שאני טועה.... הפרק של אתמול היה פרק מזה יפה ועם השיחה שלו עם קמרון באמצע הפרק שהוא נכנס והוא אמר לה:"את "מחבבת"אותי..." איזה יפה זה היה זה היה חלק טוב כי איך שהוא האוס הראה שאיכפת לו ממה שקמרון מריגהש כלפיו וזה באמת טוב חבל שהם לא היתנשקו היתחבקו משהו מזה איזה סידרה דלה בסקס אפיל!