פרק אחרון חביב

nimrodharel

New member
פרק אחרון חביב

ביום שני הקרוב ישודר הפרק האחרון של בלתי נתפס עונה 2. כאמור זהו פרק מאחורי הקלעים ולמרות המאמצים של כולנו (וביחוד שלכם ועל כך אני מודה לכם) הורדו ממנו הקטעים שמראים את מאחורי הקלעים של תפיסת הכדור ומאחורי הקלעים של הנהיגה העיוורת בשל רשות שניה נבונה עד מאוד, ובמקומם הוכנסו קטעים אחרים. כל מי שביקש לשים את הפרק הלא מצונזר ברשת צריך להבין שאין שתי גירסאות לפרק, ישנה גירסה אחת (וזו הגירסה המשודרת). הכנת כל גירסה נוספת כרוכה בעלויות גדולות נוספות (עריכת און-ליין, מיקס סאונד ועוד) ולכן לצערי לא נוכל לשים את הגירסה הלא מצונזרת ברשת. שוב, צר לי שכך התנהלו הדברים, אך אני מתנחם בעובדה שהצלחתי לעשות העונה דברים מטורפים למדי, ולמזלנו הרשות השניה התעוררה באיחור כיון שאם הדבר היה תלוי בה לא רק תפיסת הכדור ומאחורי הקלעים היו מצונזרים (אני יודע זאת משיחה עם נציגת הרשות). אני גם יודע שהרשות הציבה קו בלתי אפשרי עבור הדגמות מנטליזם וקסמים בטלויזיה, מה שמטיל ספק עבורי בקיום עונה נוספת של בלתי נתפס. מי שראה את לוסטיג חותך תפוח על גבי שקית חלב (ויודע כיצד הדגמה זו אמורה להתבצע בכל מדינה אחרת בעולם) מבין עד כמה החלטות הרשות מבזות את הענף בו אני עוסק. אתם מוזמנים להיכנס ל-ice.co.il ולראות את תגובתה של הרשות השניה לדבריי שם. הם מתחבאים מאחורי טענה כאילו אני פועל ממניעים כלכליים פרטיים. הם לא יכולים להיות טועים יותר. אני, ולוסטיג, וסושרד, ושימי ועוד רבים אחרים פשוט אוהבים קסמים ומנטליזם. זה הכל. אבל המלחמה הזאת עוד לא נגמרה, היא רק התחילה. ועדיין הולך להיות פרק מאחורי הקלעים מצויין ולשם שינוי מצחיק מאוד (וגם מוסיקלי...). צפיה מהנה, נמרוד

Jacko12

New member
יפה...

להתגאות בך נמרוד...מצפה לראותך גם בהמשך. תגיד שימי באמת "חזה" את התוצאה במשחק בין אשדוד לחיפה? אל תגיד לי "תשאל אותו" כי הרי הוא לא יענה... אז מה נראה לך חזה או לא? אם כן למה לא ממלא טוטו? תודה

חבל...

אני עדיין מקווה שנוכל לצפות ברשת בקטעים המצונזרים. תודה על עונה נפלאה ומרתקת !

kobi1298

New member
נמרוד

אל תהסס בקשר לעונה נוספת של בלתי נתפס , אנחנו יודעים שכל הצנזורה פגעה בך אבל תחשוב על זה ככה הצופה שלא מכיר את הטכניקות שלך נדהם גם מדברים פחות מסוכנים שאתה עושה. זה שאתה הולך על גחלים או נוהג בצורה עיוורת או כל דבר שרוב הסיכויים שיצונזר בסוף לא יגרום לצופה להיות עוד יותר מרותק לטלוויזיה אנחנו מרותקים גם ככה. דווקא הדברים הפחות מסוכנים שאתה עושה לדעתי יותר מעניינים כי הם יותר אמינים , בטוח שיותר אמינים מתפיסת קליע בין השיניים. הצנזורה בחיים לא תיקח את הקסם האישי שלך , אז אל תיתן לדבר כזה שולי כמו צנזורה לנצח אותך , תמיד יש חלופות שלא פחות מעניינות.

דנה144

New member
ממש נכון!

לראות את הדברים שאנשים עושים מהתת מודע ולראות את התגובה של האנשים האלה הרבה יותר מעניין מכל מיני דברים מסוכנים.. כי גם ככה זה לא כזה מותח... כי אם זה היה מצליח לא היו משדרים את זה... אלא היו עושים לזה מיליון פרסומות וגם אז זה לא כל כך מותח גם... אז הדברים הקטנים הכי טובים...

Sweet Girl7

New member
כן גם אני בעד זה../images/Emo45.gif

כל הקסמים הקטנים שאתה עושה וההשפעה על התת מודע בהחלט יותר מרתק ויותר אמיתי..במיוחד הקריאת מחשבות...

Flagg1

New member
אולי זה הכל לטובה?

נמרוד, אני לא אומר את זה רק בהקשר אליך, אז בבקשה אל תקח את זה באופן אישי. אבל מכל הגל האחרון של המנטליזם שסוף סוף נחת עלינו לטובה בחודשים האחרונים, מה שנשכח בסופו של דבר זה הקסם. דווקא אצלך בתוכנית זה פחות בולט, אבל אצל גלר כל המשתתפים שם ממש הגזימו עם כל האקפטים ש"מסכנים חיים". יצא לנו כבר לראות אותם מסכנים את הידיים והרגליים באפקט עם הסכין, את לוסטיג רוצה לחתוך תפוח על ראש של מנתדב עם חרב חדה, "עצירת דופק", שימוש בפצצות שאמורות לסכן את המדליות האולימפיות ובטח עוד כמה דברים שכבר יצא לי לשכוח. אני מאוד אהבתי את העונות הראשונות שלך שהן היו מאוד תמימות ונתנו אפקטים של מנטליזם די פשוטים בלי כל מני פעלולים שניתן למצוא בסרטי אקשן. זה מה שהרבה אנשים בעיקר מחפשים, את הפשטות של העניין. העונה האחרונה נראתה יותר כמו התוכנית של כריס אנג'ל, עם כמה אתגרים שלכאורה מסכנים חיים. הרי בסופו של דבר האם באמת הצופים חושבים שמדובר במשהו מסוכן? הכי אהבתי את הפרקים על הטלקינזיס והבני זוג, כי הכל נעשה בצורה די פשוטה ומאוד אינטלגנטית. אולי תקח את כל עניין הצנזורה בתור סימן שזה באמת יכול להיות די מיותר אם מגזימים עם כל האתגרים האלה. עזוב את סיכוני החיים ותן לנו יותר את הפשטות של העונות הראשונות. גם פחות בלאגן עם המצנזרים וגם יותר הנאה צרופה. אני מבטיח לך.

realface

New member
נמרוד הוא צודק..תכנס בבקשה

התוכנית שלך מדהימה. היא עוד יותר מדהימה כשיש תחכום ותחבולות. כשאתה מופיע עם סוגסטיות למינהן הקשורות למוח, חושים, תת מודע חלומות, כל הנושאים המסתוריים למינהם המופע שלך יותר מלהיב. אתה ולוסטינג אמרתם שהכל מתחיל בראש, אז למה לא להתעמק בו? כיפוף כפית זה לא מרתק בכלל, אני יכולה לעקם עם היד. לעומת זאת, אם אני יודעת מתי בן אדם משקר זה יכול להועיל לי, יהיה לי אסוציאציות ואני אזכר בנמרוד הראל האומן -חושים- (אני מדגישה) שאני כל כך אוהבת ומעריכה. אני מעדיפה לראות אותך עם חיוך זדוני משעשע ולא עם חיוך של פחד. אתה עושה עבודה מעולה, אל תעלה את רף הציפיות שלך גבוה מידי, למי שיש ציפיות גדולות יש לו גם אכזבות גדולות וחבל.

realface

New member
אגב קיבלתי את המענה לגבי התלונה

לנציב תלונות הציבור בנושא צנזור הפרק מאחורי הקלעים של בלתי נתפס.... הם טוענים שמותר ל- "ישראל 10" לצנזר לפי החוק... ולרשות השניה לא היתה נגיעה בדבר. אם כך המצב, לשם מה אני רואה טלוויזיה?!! כדי שמישהו יחליט בשבילי מה לראות?!!...ולגבי החוק, נראה לי צריכים להעיף את כל הממשלה הזאת לעזאזל. מישהו עוזר לי?

Sweet Girl7

New member
מסכימה!../images/Emo45.gif

העונה הראשונה הייתה מרתקת ...אני אוהבת לראות את הקסמי רחוב שאתה עוצר אנשים ברחוב ואז לראות את התגובות שלהם וגם זה יותר אמיתי. קסמים כאלה בסגנון של הקסם עם העיתון ברחוב והקריאת מחשבות וההשפעה על התת מודע של בנאדם ועל החלומות שלו (זה היה גם מעניין במיוחד! עם יעל דואני). בקיצור אלה הדברים שלדעתי הכי מדהימים ודווקא מזה אני תמיד נשארת המומה!

נ ע ם1

New member
אני לא יכולה לחכות לראות את הפרק!

אני כבר ממש רוצה לראות את הפרק הזה-אבל ממש חבל שזה הפרק האחרון ושמצנזרים אותו. אני מקווה שתהיה עוד עונה, ושאותה דווקא לא יצנזרו.

BolraK

New member
יש לי שאלה

אני לא מבין גדול, אבל אם כבר הפרק היה מוכן (ולא מצונזר) למה אי אפשר פשוט לעלות אותו לרשת כמו שהוא? אין איזה גיבוי לפרק איפשהו לפני שמצנזרים אותו? אם יש פה מישהו בפורום שמתעסק עם הפקה אולי תוכלו גם לענות לי, פשוט אין לי מושג איך הפרקים נשמרים אחרי העריכה...

0Pandemonium0

New member
נמרוד, הרוב כאן צודקים.

סיכון חיים בכאילו אפשר לראות בכל סרט פעולה ממוצע. כל היופי זה לראות איך אנשים מגיבים לקסמים יותר "על-טבעיים". בתפיסת כדור אקדח בין השיניים, ברור שיש כאן טריק, ברור שזה קסם. אבל כשאתה אומר למישהו ברחוב על מה הוא חושב, זה הקסם האמיתי! בכל מקרה, חבל שצנזרו את הפרק, ואני איתך גם אם תמשיך בסיכון חיים גם בעונה הבאה. בין אם זה יהיה סיכון חיים או קסמי רחוב, אני לא אפספס פרק, כרגיל.

BOSS77

New member
אמנם אתה צודק

אבל זה לא משנה את העבודה שלא לרשות השניה ולא לאף אחד אין שום זכות לצנזר קטעים מבלתי נתפס, ובעיקר בגלל שזה לא באמת מסוכן.

0Pandemonium0

New member
כן, שכחתי להתייחס לזה.../images/Emo9.gif

כמובן שאני מתנגד. הקסמים שנמרוד עשה בעונה הזו הם בסך-הכל כמו פעלולים בסרט: גם הם יכולים להשתבש וגם הם מותחים בזמן הצפייה, אבל לא מצנזרים סרטים, נכון? אז שלא יצנזרו את נמרוד.

למעלה