פרק אחרון חביב

למה אתה

מזכיר את עצמך וסושרד באותו משפט זה לא ברור לי הראו כבר שכל קסמיו מבוססים על משתפי פעולה וובקשר לרשות השניה תשובתם היתה לקונית ומובן מאליו ומאכזבת מה אפשר לצפות

realface

New member
אין סיכוי שמשתתפי התוכנית

בלתי נתפס (דוגמניות למינהן וסתם קהל מהרחוב) ישתפו פעולה עם נמרוד הראל. הוא מופיע מעבר לתוכנית, שם רואים את הדבר האמיתי. אני מצפה בכיליון עיניים שתוכנית מאחורי הקלעים המקורית תשודר. אני מניחה שבמידה ולא ישדרו עכשיו, ישדרו לאחר העונה השלישית כמו שקרה עם הנחש וכשכל היסטריית האורי גלר תרד מהמסך.

Flagg1

New member
לזכותו של נמרוד אפשר להגיד

שעוד לא יצא לי לשמוע אותו אומר את המשפט הכל כך נפוץ והכנה הזה: "נכון אף פעם לא נפגשנו עד רגע זה? תשבע שאף פעם לא נפגשנו לפני הצילומים בשביל שכולם יאמינו. נכון? נכון?" הכי הצחיק אותי זה ב"יורש", שכשסושרד איזה 10 דקות מספר לכולם איך הוא לא פגש את נגה שחר לעולם ולא יודע עליה שום דבר, ואיזה שניה אחרי זה הוא אומר בטעות שהיא מזל טלה. המבט שלו לאחר מכן היה מאוד משעשע כשהיא הבין מה הוא אמר. או כשכריס אנג'ל בכל קסם כמעט שואל את השחקנית החדשה אם הם אי פעם נפגשו לפני. ברור שלא, היא נפגשה עם אחד העובדים בתוכנית שסיפרו לה בדיוק מה צריך לעשות.
לא שחלילה אני אומר שנמרוד משתמש בשחקנים, אבל בהחלט יש preshow מסוים בחלק מהמקרים.

1shiran1

New member
חבל..

אם הם מצנזרים קטעים כאלו טובים.. מה יהיה בהמשך? =// אני מקווה שבכל זאת כן תהיה עונה באה לבלתי נתפס.. כי זה בהחלט אחד הדברים הכי מעניינים ומושכים בטלוויזיה =/ מחכה לפרק של יום שני הבא (:)

למעלה